plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_Andzia wrote:Hej, Dziewczyny zamierzam jutro zrobic betę...uważacie że 26dc to będzie już wiarygodny wynik?
to zależy kiedy miałaś ovu i w związku z tym który dzień fl20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dziewczyny!!! Kierownik, który siedzi ze mną w pokoju właśnie zasnął!! O dżiii nigdy czegoś takiego nie widziałam! Oczy zamknięte, twarz podparta ręką i chrapie na cały głos!! Boszsz jak piłuje, chyba zejdę ze śmiechu!!! Gdyby nie ochrona danych osobowych - nagrałabym wam filmik i puściła na ovu!!!
Selena, Pismak, a-koczek, kiti, Rucia, Libra, Shagga_80, zbikowa, Dodi, aisa, Kfjatus, Fedra, Muska, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:no właśnie niesrety nie wiem kiedy miałam i czy w ogóle miałam
No to trudno coś napisaćale betę zawsze zrobić możesz dla własnego spokoju
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia, te doświadczone (w staraniach i testach - ciągle negatywnych) poradzą Ci raczej coś, czego wolałabyś nie słyszeć - że masz się wstrzymać i zrobić test w piątek...
Libra, Shagga_80, Dodi, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:sugerując poprzednim miesiącem pomyślałam, że 26dc powinien wynik być wiarygodny, ale chciała się Was poradzić bo niektóre z Was są znacznie bardziej doświadczone niż ja
Jeżeli miałaś w poprzednim cyklu ovu 14 dnia to zakładając że w tym cyklu miałaś podobnie to teraz jesteś 12 dpo czyli beta powinna już coś wykazać jakby fasolka byłatrzymam kciuki
Ale ja nie jestem bardziej doświadczona... ja to bym najpierw test zrobiła w dniu spodziewanej @ a potem dopiero betęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 13:04
Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Ola_czeka wrote:Kiti a za Tobą mąż? Kolorystycznie się dobraliście żeby w tłumie nie zniknąć?!
Pismak, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
oj dziewczyny powiem wam że się strachu najadłam
zwłaszcza na takim słupie co wyciągał nas na wysokość 70 metrów a później w dół spadał chyba w 3 sekundy
a-koczek, Libra, Shagga_80, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:oj dziewczyny powiem wam że się strachu najadłam
zwłaszcza na takim słupie co wyciągał nas na wysokość 70 metrów a później w dół spadał chyba w 3 sekundy
Zawsze chciałam poznać kogoś, kto się na to odważył. Organy chyba długo wracają po tym na swoje miejsce...
A poka jakąś fotkę na której Cię widać!kiti, Libra, Shagga_80, Dodi, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe nie było tak źle wbrew pozorom ale ciśnienie niezłe
byłam odważna do puki nie byłam zapięta
Tu widać jak wyjeżdżamy
Pismak, a-koczek, Libra, Shagga_80, Kaja, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tu chop w dół
a-koczek, Libra, Kaja, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kiti ale z Ciebie czaderka. Ja bym w życiu na coś takiego nie wsiadła. Pierwszy lepszy zjazd, obrót i rzyg murowany.
i łzy mi stały w oczach
Ilona lubi tę wiadomość
-
Lecę do sklepu po coś na obiadek bajjjj :*
-
Bierz zawsze najmniej dogodną ewentualność, poczekałabym do dnia w którym zwykle kończysz cykl. u mnie to około 30-33 dnia a u Ciebie nie wiem...ja już przestałam latać na betę, robić testy, bo to bez sensu, jak ciąża jest i na dzieciątko możemy czekać 9 miesięcy to i kilka dni wytrzymamy, no nie? To takie ćwiczenie charakteru
a-koczek, Libra, kiti, Shagga_80, zbikowa, Dodi, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra to super , my jeszcze niecałe 2 tyg i też się bedziemy wczasować
Mogłaby już ta małpa przyjść w końcu bo mnie wkurza !
mi dziś tempka podskoczyła, by jutro spaść z kretesem:D też mam nadzieję, że przyjdzie punktualnie, by na wczasy jechać już bez @ -
Plemniczka chyba się otruła po moich przepisach ;-( aaaaa....mam trzy życia na sumieniu pewnie....będziecie mnie odwiedzać w pace?
Nic nie muszę mieć tylko smarkfona i uvufrienda, może fb...mogę na Was liczyć???
Plemniczko odezwij się jak u Was po weekendzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 23:55
Dodi, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość