plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Muzi błagam cię ... omińmy ten temat. W sobotę ( teoretycznie w dniu niedoszłego wyjścia ze szpitala ) była jak nowo narodzona! Zero gorączki, jedynie lekki ból gardła przy przełykaniu śliny. A mnie za przeproszeniem kurwica wzięła.
-
nick nieaktualnyTaki pech, że nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać. Dziś dzwoniłam do jej lekarki, i wyznaczyła Nam termin na 4 listopada. 2,5 miesiąca czekania. Chyba najgorszy okres z możliwych.
I najlepsze jest to, że teraz Paweł miał zaplanowany dużo wcześniej urlop, i okazuje się, że w tych dniach też ma urlop! I już się boje, że znowu coś nie wyjdzie. -
nick nieaktualnyNie wiem Oluś. Mnie też gardło bolało przy przełykaniu, więc chyba nie. Gorączki nie miałam, ale złego diabli nie biorą. Na gardło nic nie brałam i przeszło samo z dnia na dzień. No nic. Może tak musiało być. Lecę dziewoje na zakupy, bo lodówka świeci pustkami.
-
nick nieaktualnyi już chyba wszystko jasne... jestem z wami do końca tygodnia, bo w sobotę lecę już na wczasy:) m właśnie czyta umowę w biurze i jak będzie ok, to podpisuje i lecim:D
kiti, Pismak, Ola_czeka, Sandraa, mauysia, Shagga_80, Kaja, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
Ola no to ładnie , każdy ma inna opinię , to bardzo ciekawe... laparoskopia na pewno wszystko wyjaśni
dziewczyny jak robicie że wrzucacie fotki na forum???Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:i już chyba wszystko jasne... jestem z wami do końca tygodnia, bo w sobotę lecę już na wczasy:) m właśnie czyta umowę w biurze i jak będzie ok, to podpisuje i lecim:D
Mogłaby już ta małpa przyjść w końcu bo mnie wkurza !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 12:00
Fedra lubi tę wiadomość
-
Muska!!! Dopiero teraz robię prasówkę z wykresów (nie mogę się ogarnąć po zwolnieniu) i widzę, że na Ciebie, to nie starczyłoby skali ovufriendowi
Oby oby oby to był ten wykres, który przełamie naszą złą passę!
kiti, Kfjatus, aisa, Fedra, Muska, Ilona lubią tę wiadomość
-
Pismak, a-koczek, Libra, mauysia, Shagga_80, Kaja, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
pierwsza kolejka:P
Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaruzelaPismak, a-koczek, Libra, Shagga_80, Kaja, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
kolejka wodnato na przodzie z mina jak burak to ja
Pismak, a-koczek, Libra, mauysia, Shagga_80, Kaja, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
O ja cię Kiti !!!
Zazdroszczę straaassznie niemożebniekiti, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Nieźle Kiti, widzę, że życie Ci niemiłe!! hahahha, boszsz podziwiam odwagę. No ale cóż, ja chorobę lokomocyjną mam nawet w autobusie podmiejskim, więc gdzie mi do takich uciech!
kiti, Libra, Shagga_80, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość