plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego Ilonko !Przede wszystkim spokojnej ciąży i szybkiego bezbolesnego rozwiązania !
Nowe dziewczynki,Klaudia i Ania - nie sugerujcie się zbytnio tym co wykazuje Ovu...to tylko program i pewnie nie raz zmieni Wam termin niby wykrytej owulacji ..nie wejdę teraz na Wasze wykresy bo piszę z telefonu ale jeśli testy wychodzą pozytywne i/lub śluz dalej płodny i/lub tempka jeszcze nie jest od 3 dni wyższa to nie przerywać staranek bo za kilka dni może okazać się że ovu zmieniło zdanie (co zdarza się prawie w każdym cyklu!) więc po co żałować:-)Mówi się że po szczycie śluz trzeciego dnia wyższych temperatur(o co najmniej 0,2 czy 0,3 stopni) zaczynają się dni nie płodne..wcześniej cały czas jest szansa:-)Kfjatus, Dodi, Libra, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
hej laseczki
Ilonko wszystkiego najlepszegospełnienia wszystkich marzeń
Kaja ale fajowy brzucholek
Witam cie serdecznie Ania1986
Kiti to ja ją odgonię A kysz wredna @ nie chcemy cie tu, a masz
kiti, Dodi, Libra, aisa, Selena, a-koczek, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Hej hej!
Sto lat dla Ciebie Ilonko!
Ja już prawie zakończyłam urlop. Zmieniło się tylko to że wracamy jutro a nie dziś. Generalnie czuję się słabo bo przed chwilą poznałam na własnej skórze co to jest mieć megazaparcie ciążowe... Sorry że raczę Was tym apetycznym niusem ale coś takiego spotkało mnie po raz pierwszy i to był koszmar!!! Śmiem twierdzić że wiekszy hardkor niż poród
Szykuję się już do spania, dobranoc!Shagga_80, Dodi, Selena, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatuszku dziękuję za ciepłe słowa.
Zaczęłam nowy cykl z nowymi nadziejami.
Życzę Wam dobrej nocki.
Sylwia, Kaja działajcie, Aniu, Klaudio Wy też serduchujcie jeszcze troszkę....samych przyjemności
Shagguś jak Kubuś? Czytałam, że odrobinkę lepiej...może w końcu leki zadziałają.
Mauysiu wracajcie bezpiecznie. Jednak warto pić lniane siemię, nawet w ciąży...zapobiega zaparciom ale czy na Ciebie podziała, to nie wiem ;-/
Kopciuszku brzuszek śliczny, zgrabniutki.
Ilonko spełnienia marzeń!!!!!
maleństwo buzi buzi :-* mijamy się ostatnio za często
a-koczuś chyba owulka za rogiem ;-)Powodzenia...Libra, Dodi, a-koczek, kopciuszek126, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór;)
Poczytałam trochę i spadam...
Ilonko wszystkiego co najlepsze Ci życzę z okazji urodzin. Spełnienia marzeń oraz szczęśliwego rozwiązania:*
Kopciuszku fajny brzusio;)
Jeju wszystko u Ciebie idzie w lepszym kierunku jeśli chodzi o cykle tak wiec mam nadzieje, ze juz niedługo pojawi się pozytywny wynik;)
Librus lepiej juz u Ciebie?
Shaggus jak z Kubusiem?
Rozumiem, że ze spotkaniem poczekalyscie na mnie?
milego wieczoru oraz tygodnia Wam życzę.Libra, kopciuszek126, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbiku, Dodi
micha mi się śmieje jak Was widzę
Tak wyszło, że każdą rozłożyło albo coś ważnego zatrzymało...mam nadzieję, że Olka odpoczęła sobie z książką, bo ja przespałam te dni weekendu...
Tak Dodi, to mój pierwszy cykl bez żadnych leków i miał 28 dni....nigdy takiego nie miałam...zaczynam się zastanawiać, czy to nie wina piwka z lemoniadą, wyluzowania, dużej ilości, bo skąd taka zmiana nie wiem.
Metodę wywoływania owulki lekkim piwkiem uznaję za przyjemnąZrobię powtórkę w tym cyklu ;-)Może to jest metoda na mnie?
Libra, Dodi, Pismak, zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Czesc dziewczyny
Jak tam długie i te zwykłe weekendy?
Ilona, sto lat w zdrowiu i szczęściu!
Witaj zbiczku;)
Ja krótki weekend miałam niestety:-/ wczoraj na weselu się bawiłam a dzisiaj od niepamiętnych czasów na basenie byłam. Jutro do pracy:(
A u Ciebie jak tam?Libra, jeju, zbikowa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Zbiku, Dodi
micha mi się śmieje jak Was widzę
Tak wyszło, że każdą rozłożyło albo coś ważnego zatrzymało...mam nadzieję, że Olka odpoczęła sobie z książką, bo ja przespałam te dni weekendu...
Tak Dodi, to mój pierwszy cykl bez żadnych leków i miał 28 dni....nigdy takiego nie miałam...zaczynam się zastanawiać, czy to nie wina piwka z lemoniadą, wyluzowania, dużej ilości, bo skąd taka zmiana nie wiem.
Metodę wywoływania owulki lekkim piwkiem uznaję za przyjemnąZrobię powtórkę w tym cyklu ;-)Może to jest metoda na mnie?
ja też na nadchodzący nowy cykl będę miała identyczną metodętylko zamiast piwka posączę drinki, a jak plan wypali to jeszcze nieźle się wyszaleję
Dodi, jeju, Pismak, Fedra, kiti, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Mój m. dziś ma ostatni dzień urlopu....znów stres, znów gonitwa, znów zmęczenie ale postaram się go pozytywnie zaskakiwać, bo sam przyznaje, że ciężko mu będzie wrócić....przyznał też, że nigdy nie miał tak przyjemnego urlopu i tyle wypoczynku...nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak ja się cieszę z jego słów...
Libra, Dodi, Pismak, a-koczek, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:dziękuję, lepiej... zostały mi tylko zaropiałe oczy... i znów mi "zaślepka" z ułamanego zęba wyleciała... szlak! i tym razem nic nie piłam:D
He he mówisz nie pokaz nic:P widocznie podłoże masz dupiate:P czyli znowu wizyta u zebologa Cię czeka?jeju, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość