plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….Maluszek…04.08.2013….świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie (25.02.2014)
kiti.........................9......25lat…….….17.08……….….małopolskie
Beata……………...9……29lat………..25.08…………mazowieckie
Aisa…………..…....7 .…28lata……..27.08……………Szwecja
a-koczek………....12 .…32lata……..31.08……………war-maz
Zbikowa…………...7……26lat...........01.09..................Wielka Brytania
sylwia1985 ...........13....28lat ………03.09................podkarpackie
Muska....................8…..31lat...........04.09..............dolnośląskie
Pismak.............5............26lat............05.09...................śląskie
Kfjatus...................11......26lat............07.09.................mazowieckie
Kaja.......................7......32lat...........08.09… NIE PRZYJDZIE.…..pomorskie
Gunia....................8......30 lat..........10.09..................podlaskie
AGA30..................9....... 31lat............15.09............opolskie
Jeju......................9......31 lat..........20.09..................opolskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 10:04
jeju, Kaja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No to sobie pospałam. Wiecie co? Nie mam nawet sił i ochoty jechać nad ścieki....nie mam ochoty iść do ogrodu, zimno mi cały czas prawie.
Mój Wili się ze mnie śmieje troszkę, bo nigdy mnie nie widział w takim stanie jak mnie zna i mówi, że ma swoje prywatne zoombie.
Kochany jest, bo pyta jak tam brzuszek, czy zelżało coś,zrobił mi obiadek i przyniósł do łóżka, ogólnie nazwał się dzisiaj moim prywatnym kelnerem;-) a mnie po tym spaniu w sumie głowa przestała boleć. Warto było spać i spać i spać.
Może chociaż pójdę pooglądać kurczaki...małe brojki rozłażą się już i do sąsiadów po bokach i za nami.
Dziobać, dziobać, dziobać, że też je te dzioby nie bolą hihikiti, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej babeczki...ja dziś już czułam się normalnie...i oczywiście zabrałam się za sprzątanie
Potem zrobiliśmy leczo, po obiedzie ja podniecałam się ostatnio kupionymi rzeczami dla Młodego nr 2, oraz zwiezionymi ciuszkami po Młodym nr 1...a potem poszliśmy pod blok na plac zabaw..wróciliśmy na kolację...a po zabiegach Kubusia zrobiłam keksa
Właśnie się piecze
Kubusiowi pomalutku, pomalutku przechodzi...chociaż to co dzieje się na Jego głowie to spędza mi sen z powiek...no i zabiegi zajmują chyba z godzinęCzuję,że bez ogólnego antybiotyku (doustnego) nie obejdzie się,bo na głowie we włosach to masakra
Na twarzy i na rączkach ładnie się goi...ale ta głowa...
Witamy nową koleżankę
Libra, Fedra, mauysia, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiacho wyszło pychota
A w międzyczasie (oczekując na upieczenie) narysowałam projekt dla Bossa...a chłopaki tańczyli w pokoju obok...co na szczęście tak Ich zmęczyło,że padli...i śpią
Aż nie wiem co teraz z sobą zrobić ...Libra, jeju, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeju-ach te chopaki:D czasem potrafią nas rozpiescic i rozweselić
Witam nową ovukolezanke:) czuj się jak u siebie
Shaggus dobrze ze juz się lepiej czujesz... Kubulkowi też niech niż ta zaraza odpuści...
Dobranocjeju, Fedra, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu dziś pewnie znów będzie cisza ale od poniedziałku powinno być nas więcej, poza tym liczę, że we wrześniu będziemy już prawie wszystkie.
Zaznaczyłam @ choć nie mam pewności ale jak ją zaznaczyłam tak odetchnęłam, bo nie muszę się zastanawiać czy to to czy nie to....iiiiiiiiiiiiidddddddddddęęęęęęęęęęęęęęęęęę daaaaaaaleeeeeej-nowy cykl!
Dziewczyny miłej niedzieliLibra, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Od jakiegoś czasu próbuje Was nadrobić, ale mi się nie udaje
Fedra zgłaszałam już zmianę, jeśli możesz to popraw: następna @ 7.09 ( a jakby jej nie było byłoby bardzo miło)
Napiszę co u mnie
W poniedziałek w nocy ruszyłam z bratem do CzęstochowyDołączyłam do grupy pieszej pielgrzymki, w której szła mama i ostatni odcinek (25km) szłam razem, potem była Msza i apel jasnogórski, nocleg, a rano Msza na wałach. Modliłam się za nas wszystkie za cud poczęcia i dar szczęśliwych narodzin. Mam nadzieję, że każdej z nas przydarzy się ten szczęśliwy dzień, gdy ujrzymy dwie kreski na teście, a za 9 miesięcy będziemy tulić w ramionach ten największy DAR
Wróciłam w środę wieczorem i padałam ze zmęczenia...
Czwartek- święto, które spędziłam bardzo rodzinnie z Mężem, rodzicami, bratem i przyszłą bratową...
W piątek cały dzień sprzątałam, wczoraj byliśmy nad ściekami, a wieczorem grill i znów miło i rodzinnie
Także przez to wszystko nie miałam kiedy Was Kochane nadrobić, a tym bardziej zdać dłuższą relacje, co u mnie...
Postaram się nadrobić i dołączyć, do pogawędek na bieżąco
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę bardzo przyjemnej, słonecznej niedzieliLibra, jeju, Effcia28, Fedra, aisa, mauysia, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Selena, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aisko - super, ze pamiętałaś moją wypowiedź o wyjeździe do Częstowchowy, jesteś nieoceniona
Ilonka cieszę się, że tęskniłaś trochę za mną
Jejciu dobrze, lepsza byłaby Fasolinka, ale jakby co, lepszy krótki niż dłuuugasny cykl...
Beta widzę, ze wrodziłaś z urlopu, fajnie, że jesteś
Libra super, że masz tyle atrakcji zaplanowanych na wakacje...
Kiti ja się boję takich mega karuzel itp, i pewnie nie wsiadałabym na żadną...
Blondi- 26 stycznia - piękna data porodu, też już chcę mię jakąkolwiek datę porodu
Karoam jak zwykle piękny widok, piękny brzuszek,a co najważniejsze, dobrze, że jesteś bezpieczna!
Ruciu przykro mi z powodu Kingi... szkoda tego zachodu całego no i zabiegu...
Mauysiu mam nadzieję, że szybko wrócisz i tak bardziej na stałe
Shagga zdrówka duuużo dla Kubusia, należy mu się, bo świetny z Niego Facet :*
Ola ciągle jestem z Tobą myślami, bardzo wierzę, że u Ciebie zdarzy się ten Cud już niedługo...Ciężkie miałaś ostatnio dni, dlatego życzę dużo siły Kochana i przytulam bardzo, bardzo mocno :*\\
Aisko udanego kursu z Urzędu Pracy
Plemniczko pokaż brzuszek!
Kaja dużo uśmiech życzę :* I zaciskam kciuki, by się udało!
Tyle ogarnęłam, wiem, że są jeszcze braki, ale muszę uciekaćBuziiiiaki
Fedra, Libra, aisa, kiti, Dodi, jeju, Shagga_80, Kaja, Ilona lubią tę wiadomość