plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój chce tableta z Playa. ale co najśmieszniejsze to on będzie płacić abonament, ja tylko mam podpisac umowę.. nie chciałam sie na to zgodzić bo co to za prezent? ale sie uparł jak osioł że nic innego nie chce.. cóż dla mnie lepiej, tablet kosztuje 1zł. a tak na poważnie to nie mam pojęcia co mu dokupić (bo juz kupię mu ten tablet jak chce się ładować w abonament)
-
nick nieaktualnymój m na moje urodziny (22.10.) kupił mi 50 testów owulacyjnych i 5 ciążowych. gdy go zapytałam czy ma jakieś życzenia do św. Mikołaja, powiedział, że wysłał mu sms z prośbą o dwie kreski na teście ciążowym... no i teraz zobaczymy czy był grzeczny;P
zosia-ktosia, mala29_, mauysia, gocha04, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mój m na moje urodziny (22.10.) kupił mi 50 testów owulacyjnych i 5 ciążowych. gdy go zapytałam czy ma jakieś życzenia do św. Mikołaja, powiedział, że wysłał mu sms z prośbą o dwie kreski na teście ciążowym... no i teraz zobaczymy czy był grzeczny;P
a bynajmniej mikołaj odebrał tego smsa z tego co wiem to trzeba listem pisać i przez okno go wystawić.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
kochana my juz od kilku lat swojej połówce i dzieciom kupujemy droższe prezenty a reszcie drobiazgi, to co potrzebują. wprost sie pytamy. nigdy nie było problemu. w tym roku do 30zł, kupujemy coś na literę imienia tej osoby, zabawy może być co nie miara:)
-
zgodzę się w 100% że prezent to prezent i nie powinno sie wcześniej wiedziec jaki on jest.. ale to u mnie nie przejdzie.. mam tak wybredną rodzinę że nie ma nic gorszego jak to że łazisz po sklepach, wyszukujesz różnych niespodzianek a w momencie otwierania prezentu ktos mówi: oo juz taki mam, albo łee niepotrzebne..
ręce wtedy opadają, a u mnie sami tacy co mówią to co myślą...
więc doszliśmy do wniosku że lepiej kupić to co chcą. -
cześć laseczki,
muzarcia chyba wygrałam tempka utrzymała się prawie na tym samym poziomie:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyNatusia kurde jaka szkoda:(a byłam pewna ze to to..miałąs super wykres..ale nie poddawaj sie kochana:)nowy cykl to nowe nadzieje:)kazdej z nas się uda
no ja w tym roku na sweita jadę do rodzinki wiec jakies upominki tez muszę kupic:)ale dla meskiej strony chyba własnie udało mi sie cos wymyślic:)ogladałam własnie katalog z Avonu i sa super zestawy:)i nawet nie drogie:)wiec chyba zamówie:)