plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Paulina, to czekamy do jutra.
Natusiu, jak widzisz organizm potrafi płatać figle... Ale spoko, jesteś dopiero na początku drogi. To Twój pierwszy miesiąc starań, prawda? Ja jestem za tym, żebyś z parę cykli starała się jeszcze bez "dopalaczy" w stylu castagnus, a potem dopiero ewentualnie sięgnęła po większy kaliber.
Laseczki, ja w tym tygodniu siedzę w pracy tylko pół dnia - młody przeziębiony i nici ze żłobka. Zaraz się więc ewakuuję. Może uda mi się jeszcze coś skrobnąć z domu.
Miłego, słonecznego dnia! [w Poznaniu mamy słoneczko ]Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
Natusia ja teraz bede zaczynala 3 cykl z castagnusem. Mi bardzo pomógł. Moj lekarz sadzi ze dzieki niemu moglo u mnie dojsc do zaplodnienia w poprzednim cyklu, ale nie dlatego ze to magiczny lek, tylko poprostu zbił mi troche prolaktyne, ktora mialam za wysoką. I tu tkwi glowne jego dzialanie. Ja zaczelam go brac bez badania prolaktyny i okazalo sie ze dobrze zrobilam. Potwierdzily to pozniejsze wyniki badan wlasnie prolaktyny. Jesli jest ona tylko troche za wysoka to on moze pomóc, jesli natomiast jest wiekszy problem to nie pomoze, wtedy trzeba silniejszy lek... raczej tez nie zaszkodzi, bo jest ziolowy... chociaz trzeba sie liczyc ze moze namieszac w dlugosci cyklu... jesli masz krótką faze lutealną to powinien ją wydluzyc, i w drugą strone...
bierze sie go od 1 dnia cyklu codziennie na czczo przez 3 miesiace, pozniej miesiac przerwy. Jesli wazysz do 60 kg to 1 tabletka, a jak powyzej 60 kg to dwie. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny właśnie mi się przypomniało, że miałam się Was zapytać w kwestii teoretycznej materiału do badań Heheh... a tak przechodząc do sedna chodzi mi o to, że od kilku dni wstaję w nocy ok. 3-4 na sisusiu. I teram mam zagwozdkę: czy test robić z tego nocnego czy porannego (ok.6:30-7:00) moczu? Bo ja już sama nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dzisiaj odbieram tsh, t3 i t4... a poza tym żałuję, że nie poszłam na drugie usg, bo nie jestem pewna, czy wogóle doszło do owulki:/ z tego mojego wykresu to da się coś odczytać moje drogie doświadczone staraczki?
trochę to mnie zaczęło niepokoić, bo w 13 dniu pęcherzyk miał 16mm, czyli jeżeli doszło wogóle do owulki to później niż wskazuje owu, czyli też mogę mieć problem z fl... hmmm, sama nie wiem...
zapomniałam dodać, że właśnie mi się plamnienie zaczęło, więc @ już wieczorem bądź jutro się rozbujaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2012, 10:42
-
Kurczę plemniczka powiem szczerze, że mnie oświeciłaś Bo ja łykałam castagnusa razem z resztą leków przy śniadaniu, nigdy na czczo... Hmmm no ale mam nadzieję, że to nie wpłynęło na obniżenie jego skuteczności....
-
Libra wrote:ja dzisiaj odbieram tsh, t3 i t4... a poza tym żałuję, że nie poszłam na drugie usg, bo nie jestem pewna, czy wogóle doszło do owulki:/ z tego mojego wykresu to da się coś odczytać moje drogie doświadczone staraczki?
trochę to mnie zaczęło niepokoić, bo w 13 dniu pęcherzyk miał 16mm, czyli jeżeli doszło wogóle do owulki to później niż wskazuje owu, czyli też mogę mieć problem z fl... hmmm, sama nie wiem...
Moim zdaniem, ale ekspertem nie jestem do owulacji doszło w 14 albo 15 dc, ale ja bym raczej 15dc obstawiała... -
nick nieaktualny
-
witam was już jestem troszkę lepiej się czuje ale jeszcze rozbita
aguś moim zdaniem to raczej jest temp nie wiarygodna bo powinno się mierzyć po przespaniu 3 do 4 h.
Paula ja bym na twoim miejscu zrobiła z tego nocnego sikania.
natusia tak mi przykro ale głowa do góry i do dzieła w następnym cyklu bo naprawdę warto bo dla cierpliwych na końcu drogi czeka wspaniały prezent w postaci 2 kreseczek
plemniczko wierze w to że badania będą okWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2012, 11:23
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
muzarciu a bierzesz jakieś prochy na przywrócenie @?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
jak PRL dużo ponad normę to sam castagnus nie pomoże, a coś sobie przpominam, że muzarciu coś pisałaś o tym.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy