plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tylko ze mój jest mega dziwny i ten przypadek się nie kwalifikuję hehe no zobaczymy:)
Kiedyś czytałam ze kobiety w wieku 20-28 roku życia nie maja problemów z zajściem w ciążę... I szybko zachodzą - w moim przypadku tak nie jest i może nie tylko w moim -
Sandrus nie łudzę się bo poszperałam w wykresach i znalazłam bardzo podobny wykres do mojego ni niestety on był zakończony @ więc rozwiało wszelkie moje nadzieje. A do tego zrobiłam tak z głupoty teścior i też nic nie pokazał choć wiem że to za wcześnie Więc teraz czekam spokojnie na @ żeby móc zacząć niwy cykl i nowe starania.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina1986 wrote:Libra wrote:ja dzisiaj odbieram tsh, t3 i t4... a poza tym żałuję, że nie poszłam na drugie usg, bo nie jestem pewna, czy wogóle doszło do owulki:/ z tego mojego wykresu to da się coś odczytać moje drogie doświadczone staraczki?
trochę to mnie zaczęło niepokoić, bo w 13 dniu pęcherzyk miał 16mm, czyli jeżeli doszło wogóle do owulki to później niż wskazuje owu, czyli też mogę mieć problem z fl... hmmm, sama nie wiem...
Moim zdaniem, ale ekspertem nie jestem do owulacji doszło w 14 albo 15 dc, ale ja bym raczej 15dc obstawiała...
myślisz? ja to już nie wiem...
wyniki odebrała, także jeszcze bynajmniej tarczycy mi nie wmówią, chuda szkapa - to najwidoczniej taka moja uroda;)
tsh - 0,77 <0,27-4,20>
t3 - 3,39 <1,71-3,71>
t4 - 1,15 <0,93-1,70>
czyli jest nieźle, chociaż jedna dobra wiadomość