plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Aha i jeszcze jedno Małysz, miałam dla Ciebie prezent, ale teraz to zapomnij!
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/31534/kosmici_60.jpeg
No dobra, niech Ci będzie. Sama nie zjem całego, prześlę Ci troszkę w paczuszce...Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
A propos
Przypomniał mi się jeden kawał:
Wbiega zdyszany facio do restauracji. Podbiega do stolika, przy którym inny facet akurat zrobił sobie przerwę w jedzeniu zupy i cośtam sobie podczytuje, siada na krześle obok i zaczyna wcinać jego zupę. Je, je, je w ekspresowym tempie. Na dnie talerza widzi grzebień, na którego widok robi mu się niedobrze, no i zwraca do talerza
Na to właściciel zupy wychyla się znad książki i ze stoickim spokojem: "Ooo, widzę że pan też już dotarł do grzebienia..."
Jak haftujemy, to haftujemy na całegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 18:38
zbikowa, Spero, aisa, Sandraa, Kfjatus, Selena, Selena, Dodi, jeju, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola co znaczy że lekarz mnie "podbił"?
Spero ta laska co poszła z broktatem na "sypialni" to jakas urban legend... koleżanka mi też wczoraj to opowiadała
Z tego miejsca pragę serdecznie przywitać Zosię, z którą jeszcze nie miałam okazji się poznaćdzień dobry wieczór
Aisko pamietam że mnie pytałaś o areo, ale żeby Ci odpowiedzieć to już nie pamiętałam... no więc nie używam. ale ale dzisiaj dorbiłam się stałego łącza i zaraz zamierzam szalec na youtube
Koleżance Magdzi stanowczo polecam żeby mi się tu z lajkami nie rozszalała. żbiki nie lubią konkurencji.
Sylwia, spokojnie, tak długo jak nie wiesz co sie dzieje na prawde nie ma co przeżywać. tą samą taktykę przyjęłam wobec mojego trola majtola. spokojnie, damy rade
a wszystkim pozostałym - WYPCHAJCIE SIE. jeśli tego jeszcze nie zrobiłyście ofkors.
buzi.
mauysia, Spero, aisa, Pismak, AGA 30, Rucia, Libra, Sandraa, Kfjatus, Selena, Ola_czeka, Dodi, magdzia26, Beata, Ilona, Fedra, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zbikowa hmmm dawno nad morzem nie było
a tak to na razie mam spokój od gina !!!!! kazał się pojawić jak bedę w ciąży lub w 9dc ,aby odnowa monitować pęcherzyki i hmmmm nic dalej
zbikowa, Pismak, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ohoho jaka tutaj spokój i cisza...
Zawsze w takich sytuacjach przypomina mi się od razu piosńczka "jaki tu spokoj nananana... Nic się nie dzieje nananana"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 20:19
Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
wpadam tylko na chwilkę, miałam napisać co było u rehabilitanta..
a więc.. gościu najpierw pytał się co i jak, jak długo mam ten zanik itp.. potem mnie zbadał. naciskał na nogi, kręgosłup.. i wiadomo a przynajmniej on powiedział że zanik jest od kręgosłupa.
we wrześniu mam 5 wizyt, mam podobno bardzo niedożywione mięsnie nóg - należy je dożywić tzn dac witaminy i zrobić masaż, by się one rozluźniły.. póki mam je spięte to będzie ból..
także będę żyćkiti, Pismak, Rucia, Kaja, zbikowa, Libra, mauysia, Spero, Sandraa, Kfjatus, Selena, Ola_czeka, Dodi, aisa, magdzia26, Beata, Ilona, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPonad 3 godziny prasowalam dziś...ale było mi tak wygodnie (siedziałam i deskę dostosowaną miałam na wysokość) jak nigdy
Więc nawet nie zauważyłam że tyyyle mi zeszło
sporo już za mną ale to nawet nie połowa...ehh
Młody oczywiście mi pomagał...nie mógł się wręcz doczekać jak uprasuję kolejną pieluszkę koszulkę czy śpioszkiDo tego wciąż się dziwił że to kiedyś On nosił
Swoją drogą ja sama jestem w szoku jakie to wszystko malutkie porównując do Niego taaaak dużego
Jutro pewnie po południu znów siądę rano do tego logopedy mykamy więc nie uda się od rana siąść do deski
Teraz dopiero czuję jaka zmęczona jestem i relaksuję się..a po kolacji poczytam co u Was...tymczasem odmeldowuję się bo M przygotował kolację a ja oczywiście mam doprawićPismak, Muska, zbikowa, Libra, mauysia, Spero, Sandraa, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, aisa, magdzia26, Beata, Ilona, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:wpadam tylko na chwilkę, miałam napisać co było u rehabilitanta..
a więc.. gościu najpierw pytał się co i jak, jak długo mam ten zanik itp.. potem mnie zbadał. naciskał na nogi, kręgosłup.. i wiadomo a przynajmniej on powiedział że zanik jest od kręgosłupa.
we wrześniu mam 5 wizyt, mam podobno bardzo niedożywione mięsnie nóg - należy je dożywić tzn dac witaminy i zrobić masaż, by się one rozluźniły.. póki mam je spięte to będzie ból..
także będę żyćzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
hej hej...oświadczam, że wystawiłam stare drzwi kuchenne i albo kupią mi nowe za moje stresy albo niech je pięknie odrestaurują i odmalują....za karę
Powiedziałam swoim mężczyznom, że ofiar w postaci szkła, porcelany i szyb będzie więcej i mają pomyśleć nad drzwiami obrotowymi wszędzie
Normalnie na chwilę jest spokój ale poniosło mnie strasznie...no co? Musiałam dać upust swoim emocjom. Na chwilę obecną nie przewiduję do północy żadnych wybuchów
Może małą eksplozję ale to nie u mnieZobaczymy jak to będzie....
Sylwia super robisz...dwa tygodnie to faktycznie krótki okres pomiędzy pobraniem komórek do badania...niech się to szybko wyjaśniSpero, zbikowa, Rucia, aisa, magdzia26, Beata, Fedra, AGA 30, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju, każdemu się czasem należy taki wybuch. Najważniejsze, że już jest ok.
Ja się w sumie żegnam do wtorku, bo jutro wyjeżdżamy do Austrii i nie wiem, czy będę miała czas żeby skrobnąć. Także miłego weekendu i do usłyszenia. Jak wrócę mam nadzieję, że będzie kilka nowych zielonych kropeczek
Dobrej nocy laseczki i uważajcie na siebie :*Dodi, aisa, magdzia26, Beata, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Ja się odmeldowuje bo padać na twarz
Miłej nockiFedra lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)