X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewczyny, Kajuś wyśpij się...

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Hmmmm, coś jakby mi świta... chyba gratulowałaś :)

Prezydentowo Aleksandro... niniejszym oto postem chcę życzyć Ci byś się "wypchała" :) I to jak najszybciej!
    Chark, tfu, smark i wszelkie zaraźliwe fluidy przesyłam :)

Oj no to jak ja dostaje takie osobiste, prywatne fluidy, to to się musi udać!!!

I jeszcze jedno Aisko, nie wiem gdzie moje maniery - GRATULACJE Z POWODU POSIADANIA W BRZUCHU CAŁKIEM NOWEGO ŻYCIA!!

Kfjatus, Selena, magdzia26, aisa, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A czemu to jest takie straszne? :)

A co? Zasmaczyłabyś? Schrupała? Wtrząchnęła? Skosztowałabyś? Wrzuciłabyś na ząb?

OMG Ty serio o tym myślałaś, nie? Jesteś większym freakiem niż ja!

Dodi, Selena, magdzia26, aisa, Pismak, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ola co znaczy że lekarz mnie "podbił"?

No w sensie jak się przegląd samochodu podbija. No wiesz "Pani, ten złom się nie nada", "Panie niechże mi pan podbije ten ostatni raz".

Znaczy ja tak w żyyyyciu nie robię.

zbikowa, nick nieaktualny, aisa, Pismak, Beata, Fedra, Effcia28, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ten... to ja idę spać. Buzi buzi!

Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry o.O pierwsza ...

Witam się wkraczając w III trymestr! Jezu jak to zleciało :D

sylwia1985, Sandraa, Kfjatus, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, nick nieaktualny, magdzia26, aisa, mauysia, Beata, Ilona, Fedra, plemniczka, nick nieaktualny, kiti, kopciuszek126, nick nieaktualny, a-koczek, Gunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :) To i ja się troszkę przypomnę cobyście o mnie nie zapomniały :P
    Przepraszam że was ostatnio nie czytuje ale jakoś brak czasu :( postaram się poprawić. Pamiętajcie tylko że o każdej z was pamiętam :)

Sandraa, Kfjatus, Selena, magdzia26, zosia-ktosia, aisa, Dodi, mauysia, Beata, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, a-koczek, Gunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień dobry kobietki!!!!!!!

No mogło by już popadać w końcu to grzyby wyjdą!!!!!!!

Mogłoby Aguś, bo ja również czekam na grzybki. Na szcześćie zawsze sporo rośnie u mnie na działce, więc jakiś zapas mogę sobie zrobić.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej laseczki :) To i ja się troszkę przypomnę cobyście o mnie nie zapomniały :P
    Przepraszam że was ostatnio nie czytuje ale jakoś brak czasu :( postaram się poprawić. Pamiętajcie tylko że o każdej z was pamiętam :)

Mała witamy :D Mów co słychać :) Jak na razie jesteśmy chyba we dwie, więc za bardzo nie mamy z kim poplotkować ;)

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :) Miłego dnia wam życzę :))

aisa, mauysia, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzień dobry!

Słonka i radości życzę...sobie opanowania i cierpliwości...boszzzszz jak ja teraz taka spięta przez ostatnie dni jestem jak agrawa, to jak to byłoby w ciąży?
    Chyba w tej sytuacji powinnam ze starań zrezygnować, poddać się drastycznemu leczeniu agresji w stosunku do przedmiotów domowego użytku i tyle.

Rucia gratuluję wejścia w 3 trymestr!!!!!!!!!!!!

Zapomniałam co miałam napisać dalej :-(

Dziś punktualnie do pracy muszę iść.

nick nieaktualny, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, aisa, Dodi, mauysia, Beata, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ruciu u mnie szczerze mówiąc nic ciekawego :) czekamy na wizytę u lekarza, w tym cyklu mój organizm się zbuntował i owulacji chyba nie będzie patrząc jakie temperaturki mam, dodatkowo jakieś przeziębienie ostatnio mnie opadło. A co u ciebie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 07:18

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała pozdrowienia słońce!

Co dziś zrobić na obiad hmm?

Jakiś makaron chyba...tak będzie najlepiej.
    No to się ubieram i jadę po mięsko...i warzywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No i dzień dobry!

Słonka i radości życzę...sobie opanowania i cierpliwości...boszzzszz jak ja teraz taka spięta przez ostatnie dni jestem jak agrawa, to jak to byłoby w ciąży?

Muzi kochana Tobie miłego i spokojnego dnia :) Już się tak nie denerwuj :)

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczynki dziekuje Wam ze mnie wspieracie ale niestety i tak sie bede denerwowala :( choc wczoraj moj G zabral mnie na zakupy do Super-Pharm bo mega dwa dni wyprzedazy bylo i kupil mi szampon, odzywke, lakier do paznokci,olejek arganowy do wlosow, dwa kremy do twarzy i zel na te durne moje afty i powiem wam ze sie troche rozluznilam tam i przez chwile zapomnialam....
    milego dzionka

Muska, aisa, Dodi, Kfjatus, mauysia, Pismak, Beata, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, Kaja, a-koczek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej Ruciu u mnie szczerze mówiąc nic ciekawego :) czekamy na wizytę u lekarza, w tym cyklu mój organizm się zbuntował i owulacji chyba nie będzie patrząc jakie temperaturki mam, dodatkowo jakieś przeziębienie ostatnio mnie opadło. A co u ciebie ?

Mam nadzieję, że podzielisz się z Nami info z wizyty? :)
    U mnie powolutku do przodu. Bawie się w pieczenie najprostszych ciast na świecie, i chwale się nimi na ovu :P

aisa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to zdrówka, bo mnie się ciągnie i ciągnie to przeziębienie...szybko zdrowiej.
    Jak tam z pracą?
    Teraz powinno być więcej, co?

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia bardzo pysznie wyglądało ciasto w Twoim wykonaniu...chcesz moje zobaczyć?
    Tylko nie wiem czy się uda wrzucić :-)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia bardzo pysznie wyglądało ciasto w Twoim wykonaniu...chcesz moje zobaczyć?
    Tylko nie wiem czy się uda wrzucić :-)

No pewnie, że chcę. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia tak jak sama pisałaś, cytologię miałaś robioną w marcu, kolejną 2 tygodnie później. Nie znam się na tym, ale czy w tak krótkim czasie mogłyby powstać komórki rakowe? Może zaszła jakaś pomyłka?

aisa, sylwia1985, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 3923 3924 3925 3926 3927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ