plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Hmmmm, coś jakby mi świta... chyba gratulowałaś
Prezydentowo Aleksandro... niniejszym oto postem chcę życzyć Ci byś się "wypchała"I to jak najszybciej!
Chark, tfu, smark i wszelkie zaraźliwe fluidy przesyłam
Oj no to jak ja dostaje takie osobiste, prywatne fluidy, to to się musi udać!!!
I jeszcze jedno Aisko, nie wiem gdzie moje maniery - GRATULACJE Z POWODU POSIADANIA W BRZUCHU CAŁKIEM NOWEGO ŻYCIA!!Kfjatus, Selena, magdzia26, aisa, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A czemu to jest takie straszne?
A co? Zasmaczyłabyś? Schrupała? Wtrząchnęła? Skosztowałabyś? Wrzuciłabyś na ząb?
OMG Ty serio o tym myślałaś, nie? Jesteś większym freakiem niż ja!Dodi, Selena, magdzia26, aisa, Pismak, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola co znaczy że lekarz mnie "podbił"?
No w sensie jak się przegląd samochodu podbija. No wiesz "Pani, ten złom się nie nada", "Panie niechże mi pan podbije ten ostatni raz".
Znaczy ja tak w żyyyyciu nie robię.zbikowa, Spero, aisa, Pismak, Beata, Fedra, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
pierwsza ...
Witam się wkraczając w III trymestr! Jezu jak to zleciałosylwia1985, Sandraa, Kfjatus, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Spero, magdzia26, aisa, mauysia, Beata, Ilona, Fedra, plemniczka, AGA 30, kiti, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek, Gunia, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
To i ja się troszkę przypomnę cobyście o mnie nie zapomniały
Przepraszam że was ostatnio nie czytuje ale jakoś brak czasupostaram się poprawić. Pamiętajcie tylko że o każdej z was pamiętam
Sandraa, Kfjatus, Selena, magdzia26, zosia-ktosia, aisa, Dodi, mauysia, Beata, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek, Gunia, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzień dobry kobietki!!!!!!!
No mogło by już popadać w końcu to grzyby wyjdą!!!!!!!
Mogłoby Aguś, bo ja również czekam na grzybki. Na szcześćie zawsze sporo rośnie u mnie na działce, więc jakiś zapas mogę sobie zrobić.
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Hej laseczki
To i ja się troszkę przypomnę cobyście o mnie nie zapomniały
Przepraszam że was ostatnio nie czytuje ale jakoś brak czasupostaram się poprawić. Pamiętajcie tylko że o każdej z was pamiętam
Mała witamyMów co słychać
Jak na razie jesteśmy chyba we dwie, więc za bardzo nie mamy z kim poplotkować
-
No i dzień dobry!
Słonka i radości życzę...sobie opanowania i cierpliwości...boszzzszz jak ja teraz taka spięta przez ostatnie dni jestem jak agrawa, to jak to byłoby w ciąży?
Chyba w tej sytuacji powinnam ze starań zrezygnować, poddać się drastycznemu leczeniu agresji w stosunku do przedmiotów domowego użytku i tyle.
Rucia gratuluję wejścia w 3 trymestr!!!!!!!!!!!!
Zapomniałam co miałam napisać dalej
Dziś punktualnie do pracy muszę iść.
Rucia, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, aisa, Dodi, mauysia, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Hej Ruciu u mnie szczerze mówiąc nic ciekawego
czekamy na wizytę u lekarza, w tym cyklu mój organizm się zbuntował i owulacji chyba nie będzie patrząc jakie temperaturki mam, dodatkowo jakieś przeziębienie ostatnio mnie opadło. A co u ciebie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 07:18
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyjeju wrote:No i dzień dobry!
Słonka i radości życzę...sobie opanowania i cierpliwości...boszzzszz jak ja teraz taka spięta przez ostatnie dni jestem jak agrawa, to jak to byłoby w ciąży?
Muzi kochana Tobie miłego i spokojnego dniaJuż się tak nie denerwuj
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczynki dziekuje Wam ze mnie wspieracie ale niestety i tak sie bede denerwowala
choc wczoraj moj G zabral mnie na zakupy do Super-Pharm bo mega dwa dni wyprzedazy bylo i kupil mi szampon, odzywke, lakier do paznokci,olejek arganowy do wlosow, dwa kremy do twarzy i zel na te durne moje afty i powiem wam ze sie troche rozluznilam tam i przez chwile zapomnialam....
milego dzionkaMuska, aisa, Dodi, Kfjatus, mauysia, Pismak, Beata, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Kaja, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Hej Ruciu u mnie szczerze mówiąc nic ciekawego
czekamy na wizytę u lekarza, w tym cyklu mój organizm się zbuntował i owulacji chyba nie będzie patrząc jakie temperaturki mam, dodatkowo jakieś przeziębienie ostatnio mnie opadło. A co u ciebie ?
Mam nadzieję, że podzielisz się z Nami info z wizyty?
U mnie powolutku do przodu. Bawie się w pieczenie najprostszych ciast na świecie, i chwale się nimi na ovuaisa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia tak jak sama pisałaś, cytologię miałaś robioną w marcu, kolejną 2 tygodnie później. Nie znam się na tym, ale czy w tak krótkim czasie mogłyby powstać komórki rakowe? Może zaszła jakaś pomyłka?
aisa, sylwia1985, Shagga_80 lubią tę wiadomość