X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewczyny, Kajuś wyśpij się...

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Hmmmm, coś jakby mi świta... chyba gratulowałaś :)

Prezydentowo Aleksandro... niniejszym oto postem chcę życzyć Ci byś się "wypchała" :) I to jak najszybciej!
    Chark, tfu, smark i wszelkie zaraźliwe fluidy przesyłam :)

Oj no to jak ja dostaje takie osobiste, prywatne fluidy, to to się musi udać!!!

I jeszcze jedno Aisko, nie wiem gdzie moje maniery - GRATULACJE Z POWODU POSIADANIA W BRZUCHU CAŁKIEM NOWEGO ŻYCIA!!

Kfjatus, Selena, magdzia26, aisa, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A czemu to jest takie straszne? :)

A co? Zasmaczyłabyś? Schrupała? Wtrząchnęła? Skosztowałabyś? Wrzuciłabyś na ząb?

OMG Ty serio o tym myślałaś, nie? Jesteś większym freakiem niż ja!

Dodi, Selena, magdzia26, aisa, Pismak, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ola co znaczy że lekarz mnie "podbił"?

No w sensie jak się przegląd samochodu podbija. No wiesz "Pani, ten złom się nie nada", "Panie niechże mi pan podbije ten ostatni raz".

Znaczy ja tak w żyyyyciu nie robię.

zbikowa, Spero, aisa, Pismak, Beata, Fedra, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ten... to ja idę spać. Buzi buzi!

Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry o.O pierwsza ...

Witam się wkraczając w III trymestr! Jezu jak to zleciało :D

sylwia1985, Sandraa, Kfjatus, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Spero, magdzia26, aisa, mauysia, Beata, Ilona, Fedra, plemniczka, AGA 30, kiti, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek, Gunia, Libra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :) To i ja się troszkę przypomnę cobyście o mnie nie zapomniały :P
    Przepraszam że was ostatnio nie czytuje ale jakoś brak czasu :( postaram się poprawić. Pamiętajcie tylko że o każdej z was pamiętam :)

Sandraa, Kfjatus, Selena, magdzia26, zosia-ktosia, aisa, Dodi, mauysia, Beata, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek, Gunia, Libra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień dobry kobietki!!!!!!!

No mogło by już popadać w końcu to grzyby wyjdą!!!!!!!

Mogłoby Aguś, bo ja również czekam na grzybki. Na szcześćie zawsze sporo rośnie u mnie na działce, więc jakiś zapas mogę sobie zrobić.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej laseczki :) To i ja się troszkę przypomnę cobyście o mnie nie zapomniały :P
    Przepraszam że was ostatnio nie czytuje ale jakoś brak czasu :( postaram się poprawić. Pamiętajcie tylko że o każdej z was pamiętam :)

Mała witamy :D Mów co słychać :) Jak na razie jesteśmy chyba we dwie, więc za bardzo nie mamy z kim poplotkować ;)

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :) Miłego dnia wam życzę :))

aisa, mauysia, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzień dobry!

Słonka i radości życzę...sobie opanowania i cierpliwości...boszzzszz jak ja teraz taka spięta przez ostatnie dni jestem jak agrawa, to jak to byłoby w ciąży?
    Chyba w tej sytuacji powinnam ze starań zrezygnować, poddać się drastycznemu leczeniu agresji w stosunku do przedmiotów domowego użytku i tyle.

Rucia gratuluję wejścia w 3 trymestr!!!!!!!!!!!!

Zapomniałam co miałam napisać dalej :-(

Dziś punktualnie do pracy muszę iść.

Rucia, Sandraa, Kfjatus, magdzia26, aisa, Dodi, mauysia, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ruciu u mnie szczerze mówiąc nic ciekawego :) czekamy na wizytę u lekarza, w tym cyklu mój organizm się zbuntował i owulacji chyba nie będzie patrząc jakie temperaturki mam, dodatkowo jakieś przeziębienie ostatnio mnie opadło. A co u ciebie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 07:18

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała pozdrowienia słońce!

Co dziś zrobić na obiad hmm?

Jakiś makaron chyba...tak będzie najlepiej.
    No to się ubieram i jadę po mięsko...i warzywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No i dzień dobry!

Słonka i radości życzę...sobie opanowania i cierpliwości...boszzzszz jak ja teraz taka spięta przez ostatnie dni jestem jak agrawa, to jak to byłoby w ciąży?

Muzi kochana Tobie miłego i spokojnego dnia :) Już się tak nie denerwuj :)

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczynki dziekuje Wam ze mnie wspieracie ale niestety i tak sie bede denerwowala :( choc wczoraj moj G zabral mnie na zakupy do Super-Pharm bo mega dwa dni wyprzedazy bylo i kupil mi szampon, odzywke, lakier do paznokci,olejek arganowy do wlosow, dwa kremy do twarzy i zel na te durne moje afty i powiem wam ze sie troche rozluznilam tam i przez chwile zapomnialam....
    milego dzionka

Muska, aisa, Dodi, Kfjatus, mauysia, Pismak, Beata, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Kaja, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej Ruciu u mnie szczerze mówiąc nic ciekawego :) czekamy na wizytę u lekarza, w tym cyklu mój organizm się zbuntował i owulacji chyba nie będzie patrząc jakie temperaturki mam, dodatkowo jakieś przeziębienie ostatnio mnie opadło. A co u ciebie ?

Mam nadzieję, że podzielisz się z Nami info z wizyty? :)
    U mnie powolutku do przodu. Bawie się w pieczenie najprostszych ciast na świecie, i chwale się nimi na ovu :P

aisa, Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to zdrówka, bo mnie się ciągnie i ciągnie to przeziębienie...szybko zdrowiej.
    Jak tam z pracą?
    Teraz powinno być więcej, co?

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia bardzo pysznie wyglądało ciasto w Twoim wykonaniu...chcesz moje zobaczyć?
    Tylko nie wiem czy się uda wrzucić :-)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia bardzo pysznie wyglądało ciasto w Twoim wykonaniu...chcesz moje zobaczyć?
    Tylko nie wiem czy się uda wrzucić :-)

No pewnie, że chcę. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia tak jak sama pisałaś, cytologię miałaś robioną w marcu, kolejną 2 tygodnie później. Nie znam się na tym, ale czy w tak krótkim czasie mogłyby powstać komórki rakowe? Może zaszła jakaś pomyłka?

aisa, sylwia1985, Shagga_80 lubią tę wiadomość

‹‹ 3923 3924 3925 3926 3927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ