plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek dziewuszki

Ruciu, gratuluję 3 trymestru!
Kfjatus, fajnie że znalazłaś pracę, nawet taką na przeczekanie
Dziś na obiad muszę zrobić coś z gotowanego kurczaka, pewnie potrawkę. No i chcę się w końcu wybrać żeby kupić przedszkolną wyprawkę dla L.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 09:27
Kfjatus, Beata, Sandraa, nick nieaktualny, Fedra, aisa, kopciuszek126, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry dziewczynki

Ruciu gratulacje z okazji rozpoczęcia III trymestru
I ciasto oczywiście rewelacja
Mała witaj zdrówka życzę
Kfjatku powodzenia na jutro w pierwszym dniu pracy !
Madzia powodzenia w nowym cyklu
Spero udanego pobytu w Austrii i trzymam kciuki wiesz za co
Miłego dnia dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 09:41
Beata, mauysia, magdzia26, nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kfjatus wrote:Mauyś kup Leonowi jakieś fajne gadżety, żeby był dumny, że jeste przedszkolakiem

Dzięki za gratki Dziewczynki
Ciekawe czy jutro nie wrócę załamana i zniechęcona 
Oj Kfjatku co to za nastawienie ?? Gdyby ten jęzor na końcu to pomyślałabym że ty tak na poważnie
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kfjatus wrote:No wiecie może nie będę kumać o c cho i głupia sprawa

Jasne jasne
ty nie dasz rady??
już nie bądź taka skromnisia
W każdym razie trzymam kciuki
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
wITAJCIE
do czego ja miałam sie odnieść.....
Kfjatku gratuluje pracy :*
Ruciu gratuluję III trymestry (zaspałam przez Ciebie bo mi sie śniłaś i chciałam sen dokończyc!!!!)
Muśka ja tez mam takie rewelacje z jedzeniem przez całe życie
Aisko dzieki za wszystko ....troche sie boję wysłac ksera dowodu bo jeszcze jakis kredyt na mnie wezmą
Madziu powodzenia w nowym cyklu
recztę dziewczynek gorąco witam zapomniałam co jeszcze
Pismak, mauysia, magdzia26, nick nieaktualny, Fedra, Muska, aisa, kopciuszek126, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Hej Laski

Ja na chwilke. Z nadrabianiem musze poczekać jeszcze pare dni jak wrócimy do DE bo teraz nie mam kiedy.
Aisko Gratuluje jeszcze raz i tutaj
tak apropo, ktora następna na tapecie. Moze sie ruszy, z tego co pamietam to u nas ciaze lubią parami sie ustawiać 
Kfiatku gratuluje pracy. Powodzenia. Trzymam kciuki
Ruciu gratuluje wkroczenia w 3 trymestr.
Witam założycielke Plemniczki Zosie
oraz nowe ovu koleżanki.
Wiecej nie pamietam, bo przeczytałam po lebkach pare stron w stecz. Obiecuje nadrobić i wtedy wykaże sie mega dlugasnym postem
Pozdrawiam was serdecznie
Pismak, mauysia, Kfjatus, Beata, Fedra, nick nieaktualny, aisa, kopciuszek126, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej Ilonko wrazaj szybko :*
no jest kilka dziewczyn na wykończeniu
czekamy
najwiecej bo po terminie na moje oko jest KOczek ale wszsytkim oczywiscie mocno kibicuję
Fedra, Pismak, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
superBeata wrote:trzymamy juz od dziś :*

Dziś mam Dzieciaki, ale je jakoś ogarnę
Dzieci choć często mają niespodziewane pomysły, są szczere i jak dla mnie łatwiejsze do zrozumienia. Zaraz widzę, które zadania im się bardziej podobają, mówią, co myślą i z reguły przyznają się, że np. nie ćwiczyły w domu
A dorosły zacząłby kręcić, powiedziałby,że trochę, albo jeszcze coś innego
Fedra, Pismak, Muska, Beata, aisa, nick nieaktualny, Gunia, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Powiem wam że dzisiaj to najchętniej bym wstała i wyszła z tej pracy, żeby móc się zakopać pod kołdrą w łóżku i tak przeleżeć najbliższe 3 dni... wszystko mnie boli, wszystko mnie wkurza i do tego wszystko wydaje się być bez sensu...Jak ja nie cierpię pierwszych dni @ ;(
Gunia lubi tę wiadomość
-
Oszzzzz... potrzebuję wiadra zimnej wody!
help!
zaczynam się wkręcać. Widzę to bo:
-zaczynam sie gapic na mój wykres i raz po raz liczyć dni i analizować
-zgaga mnie właśnie nawiedziła i się zastanawiam czy to nie fasolka
-przez te gastrofazy tez myślę o fasolce
-przez tą durną pracę, marzę o zwolnieniu ciążowym i tez o fasolce
-w ogóle to caly czas myślę o tej fasolce
wniosek: ja chce dzidizusia!!!
Bosze, co za wkręt... Jak ja do powiedzmy 4 września wytrzymam?!
No weźcie coś mi zróbcie.
Fedra, Pismak, Dodi, Beata, aisa, nick nieaktualny, Selena, kopciuszek126, nick nieaktualny, Kaja, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[/link]
a może w koszmarach? 
[/url]