plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruciu to nie byl koszmar! pojechałam Cię odwiedzić do Twojego domku, chodziłam po podwórku i Cie szukałam poszłam do wiaty za domek i a Ty tam z duużym brzuszkiem (o wiele wiekszym niż faktycznie obecnie masz
)
pomagałas coś mezowi majsterkować , miałas oczywiście również gosposię
i poszłas na chwilkę umyć ręce po majsterkowaniu a ja stałam i czekałam
czułam że sie juz wybudzam miałam spojrzec na zegarek ale tak bardzo chciałam pogadać z Tobą że sie nie dawałam i efekt tego taki że obudziłam sie o 7.45 a na 8 do pracyMuska, aisa, magdzia26, Rucia, Selena, Fedra, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muska wrote:Oszzzzz... potrzebuję wiadra zimnej wody!
help!
zaczynam się wkręcać. Widzę to bo:
-zaczynam sie gapic na mój wykres i raz po raz liczyć dni i analizować
-zgaga mnie właśnie nawiedziła i się zastanawiam czy to nie fasolka
-przez te gastrofazy tez myślę o fasolce
-przez tą durną pracę, marzę o zwolnieniu ciążowym i tez o fasolce
-w ogóle to caly czas myślę o tej fasolce
wniosek: ja chce dzidizusia!!!
Bosze, co za wkręt... Jak ja do powiedzmy 4 września wytrzymam?!
No weźcie coś mi zróbcie.
No to witaj w klubie
U mnie też powoli się faza zaczynaTylko nie mam właśnie żadnych objawów
znaczy wiem że za wcześnie ale żeby tak kompletnie nic ?!
Ja czekam do 5 wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 10:57
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kfjatku tak dzieci są zawsze bardzo szczere nawet jak ktos poprosi żeby coś zataić nie ma bata wszsytko wyjdzie
to dorośli uczą dziecki kłamać niestety...
widzę że masz bardzo fajne podejście nadajesz sie do dzieci prawdziwe powołanie!aisa, Kfjatus, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muska wrote:Oszzzzz... potrzebuję wiadra zimnej wody!
help!
zaczynam się wkręcać. Widzę to bo:
-zaczynam sie gapic na mój wykres i raz po raz liczyć dni i analizować
-zgaga mnie właśnie nawiedziła i się zastanawiam czy to nie fasolka
-przez te gastrofazy tez myślę o fasolce
-przez tą durną pracę, marzę o zwolnieniu ciążowym i tez o fasolce
-w ogóle to caly czas myślę o tej fasolce
wniosek: ja chce dzidizusia!!!
Bosze, co za wkręt... Jak ja do powiedzmy 4 września wytrzymam?!
No weźcie coś mi zróbcie.
Muśka doskonale Cie rozumiem uwierz! ja nawet teraz tak mam pomimo skandalicznie niskiej tempki
i wiem że nie ma szans ale jednak analizuję i szukam hehehe
cycki mało mi nie pękną a duphaston odstawiłam 4 dni temu @ nadal nie ma...Muska lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Pismak wrote:No to witaj w klubie
U mnie też powoli się faza zaczynaTylko nie mam właśnie żadnych objawów
znaczy wiem że za wcześnie ale żeby tak kompletnie nic ?!
Ja czekam do 5 września
No nic, wytrzymajmy do 4!
Ja niestety prez te objawy mam mega wkręta, w zeszłych cyklach tak nie miałam. Ale wiem też że to po bromergonie może być, bo dopiero w tym cyklu zaczęłam brać. Może dlatego czuję się inaczej niż zawsze. Takie dziwne uczucie to jest. Pomijając cały niepokój, te sny, to te fizyczne objawy jak na I trymestrwieć niemożliwe je teraz czuć. No i tu wracamy to brania bromergonu...
I tak cąły dzień...
dobra, zmykam do pracy z powrotem. Szarańcza się pewnie już za mną stęskniła. Znowu się w pokoju osobnym zaszyłam. Wracam do nich.
papatki! -
Muśka zejdź na ziemię to po bromgeronie!!!
ale życzę zielonej kropy na koniec ale teraz sie nie stresuj za wcześnie :*
Witaj Blondi co u Ciebieaisa, Blondi22, Selena, Fedra, Muska lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Blondi witaj dawno ciebie nie było opowiadaj co tam słychać
Blondi22 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak, aisa, Kfjatus, Selena, Fedra, Ola_czeka, magdzia26, Dodi, Muska, Kaja, a-koczek, Gunia, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki!!!!!!!
Ależ koszmarną noc miałam !!!!Może z pół godziny snu tylko!!!!!
Jadę zaraz zciągnąć ten holter !
Deszczu deszcze deszczu chcę !!!A wam słoneczka i miłego dnia życzę!!!!Pismak, aisa, Blondi22, Beata, Fedra, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Aga ale jesteś ostatnio skromna w wypowiedziach, dzień dobry dowidzenia i biegnę dalej :*
dawaj tu na dłuzej
p.s. życzę Ci deszczu
Blondi tak w środku tygodnia imprezka? super! Zdrówka dla Ciebie i DZidziolka :*Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
UWAGA UWAGA
bardzo poważne pytanie która brała duphaston wiecej niż jedna tabletkę na dobę ale w cyklu w którym nie zaszła bardzo proszę o kontakt na privOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Aga ale jesteś ostatnio skromna w wypowiedziach, dzień dobry dowidzenia i biegnę dalej :*
dawaj tu na dłuzej
p.s. życzę Ci deszczu
Blondi tak w środku tygodnia imprezka? super! Zdrówka dla Ciebie i DZidziolka :*
Beti na następny tydzień wiecej czasu będę miała to może na dłużej zawitam!!!!!A tak wogóle to jakąś handra mnie dopadła ostatnio po Wojnie z Waflem i nie chce mi się nic!!!!!!!
Przejdzie pójdzie minie mam nadzieję i wróci wszystko do normy!!!!!
Buziolki!!!!!Beata lubi tę wiadomość
-
Ja uciekam Dziewczynki i nie wiem czy uda mi się dziś jeszcze wpaść do Was - raczej nie.... a jutro może zaglądnę rano, czy nie ma Fasoleczki nowej
Buziaki KobietkiPaaaaaaaaaaaaaa! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pismak, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia mi też już się razem rodzinnie śniłaś...z małżem i Kinią...także nawiedzasz, nawiedzasz...
Wosebko dziękuję Ci serdecznie za przesyłkę!Nie otwierałam, żeby fluidy nie zwiały...ale czuję przez kopertę
To i ja dzisiaj pojadę na pocztę
Za moment podpiszę kopertę i poleci w drugą stronę. Mam też do wysłania strój kąpielowy siostrzenicy, to za jednym zamachem
Muszę uciekać, bo mam do zrobienia patisonySelena, Beata, Fedra, Rucia, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Aga ale jesteś ostatnio skromna w wypowiedziach, dzień dobry dowidzenia i biegnę dalej :*
dawaj tu na dłuzej
p.s. życzę Ci deszczu
Blondi tak w środku tygodnia imprezka? super! Zdrówka dla Ciebie i DZidziolka :*Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Rucia mi też już się razem rodzinnie śniłaś...z małżem i Kinią...także nawiedzasz, nawiedzasz...
Wosebko dziękuję Ci serdecznie za przesyłkę!Nie otwierałam, żeby fluidy nie zwiały...ale czuję przez kopertę
To i ja dzisiaj pojadę na pocztę
Za moment podpiszę kopertę i poleci w drugą stronę. Mam też do wysłania strój kąpielowy siostrzenicy, to za jednym zamachem
Muszę uciekać, bo mam do zrobienia patisonykochana nie ma za co dziekować
oby tylko te fluidy podziałały
a wiesz jak było zabawnie z tym he he
ba na poczcie to wypełniałam
pewnie wszyscy patrzyli na mnie jak na wariatke
czemu ja w te rzeczy tak chucham
wogóle to witam wszystkieczytam Was od rana ale jakoś nie mam o czym pisać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 11:41
Beata, Fedra, aisa, Muska, kiti, kopciuszek126, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość