plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No na pewno się zwami podzielę, choć przyznam się że nie raczej nie mam dobrych przeczuć. A co do ciast to ja mam dwie lewe ręce co o pieczenia
nawet najprostsze ciasto z torebki potrafię zepsuć
Hej muzi. \ciebie też serdecznie pozdrawiam i życie udanego dniaBeata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Szyjka Sylwia mięknie prze @ i w ciąży- tym bym się wcale nie martwiła...dziwnie ten lekarz do tego podchodzi, nie wolno mu Ciebie tak straszyć i nie wolno zawczasu mówić co będzie, bo to chore!
Wybacz-dureń jak wie, że się staracie a on Ci takie rzeczy opowiada, że z powodu miękkiej szyjki będzie coś robione...sorry nie ten etap cyklu na takie rozważania! No nie wytrzymam jak coś takiego czytam...sadysta i bez sensu straszy!aisa, sylwia1985, Beata, Fedra, kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rucia później, dobrze? Mam to foto na komórce i muszę zrobić zrzutę jakby co na dysk.
Ale obiecuję! mocno obiecuję...bo to ciacho na, które poszedł tu przepis.
Dziś chyba zrobię Twoje ciacho! Mniam wygląda i smakuje pewnie też pysznie.
Mała ja musiałam też kilka ciast spieprzyć, żeby wiedzieć mniej więcej co robię źle...Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sylwia, wytrzymaj. Lekarz faktycznie nie powinien Cię tak straszyc zanim się nie porobi drugich badań. Chyba nikt mu nie powiedzial jak się z pacjentami obchodzić.
Muzi, królowo ciast i tortów
Coś jeszcze chciałam napisać... nie wiem
Przypomni mi się później.
Ola, przestań zjadac te łozyska!
Bo mi się niedobrze robi (na pewno przez te łożyska)!
aisa, Beata, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co...
moja gastro faza wróciła.
Wczoraj zjadłam jedno po drugim: 2 kanapki z powidłami morelowymi, 2 kwaśne brzoskwinie, potem 1 małą czekoladkę, pote, poszłam do lodówki po ostre ogórki w occieJuż miałam je zjeść, po czym stwierdziłam, że nie chcę z wujkiem klozetem spędizc reszty wieczoru i sobie jakoś odmówiłam, hehe.
Ale zjadłam 2 śliwki za to
No i nic.Ależ ja moge namieszać baby. Mój m się czasem za głowe łapie...
Tyle że to akurat u mnie nic nie znaczy. Taka gastro faz włącza mi się przed owu i przed @. Cos niesamowitegoA szkoda. Mogłoby tez znaczyć coś innego
Jupi jupi jej jej.
Dzisiaj znowu mi się śniło, że urodziłam bobaska. Ślicznego chłopczyka. I tak go wszędzie nosiłam na rękach, bo nie miałam jeszcze nic kupionego. I cały czas tylko mówilam że musimy kupic chociaż wozek albo nosidełko bo to strasznie niewygodnie tak go nosić non stop
hihi
Co za sny mam ostatnio.
A poza tym to auto nam się zepsułoJesteśmy uziemnieni. Trzeba nowe koło kupić. Pewnie z 1200 zl będzie, plus geometria kól itp itd...
Strach liczyć dalej.
Do tego wczoraj zapąłciłam OC na kolejny rok i jestem o dalsze pare stowek w plecyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 08:11
Dodi, aisa, Kfjatus, mauysia, Sandraa, Pismak, Beata, Fedra, AGA 30, kiti, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
To jak jak zwykle z rańca się rozpisuję jak Was nie ma w większości, a potem przychodzicie a ja musze wtedy pracować
buuuu
Cóż za niefart. Kto wymyślil pracę dla kobit? Nie lepiej byłoby tak sobie w domu z ovu siedzieć?
A serio to wejde znowu dopiero później... szkoda...Dodi, magdzia26, Kfjatus, Sandraa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Beata, aero jest ok, możesz w ciemno zamawiać. Nie ma dodatkowych opłat, moja siostra ponad rok na tym śmiga i jest ok, a ja w wakacje jak jestem w Wawie. Ostatnio kuzyn też zamówił i jest ok. Na razie nic nie zapowiada żeby miało przestać być darmowe. Dopytam siostrę i już na priv Ci napisze (żeby tu nie śmiecić) czemu to jest darmowe. Kiedyś wiedziałam, ale zapomniałam
Sylwia, bardzo dobrze robisz konsultując te wyniki. Też mnie zastanawia, że w tak krótkim czasie cytologia wyszła różnie. Będzie ok, zobaczysz!
Żbiksson, stałe łącze wygrywa z aero. To bardziej alternatywa, jakby się chciało neta do tel albo tableta.
Zosiu, życzę przyjemnego i bezbolesnego dożywianie mięśni nóg
Jeju, widzę, że ostro u Ciebie, ale może chłopaki załapią o co choCierpliwości życze
Spero, udanego wyjazdu!!! Mam nadzieje, że będziesz miała neta i temp będziesz uzupełniać.. bo ładnie u Ciebie..
Ola, dziękuje :*
Rucia, gratuluje wejścia w III trymestr
Witaj MalaNie daj się przeziębieniom!
Cześć Muska, ale masz fajną faze jedzeniowąKaszana z autem, ale co poradzić, trzeba zacisnąć zęby i niestety wykładać kase.. Za to sny masz piękne, oby jak najszybciej było tak w realu!
mauysia, Sandraa, Beata, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Witam z rana wszystko doczytałam, widzę że niektóre mają smaczek na ... hmmm
pierwszy dzień cyklu uważam oficjalnie za rozpoczęty... będzie trzeba w tym miesiącu się bardziej przyłożyć tylko czy mój P to wytrzyma
mauysia, Beata, Fedra, aisa, Dodi, kopciuszek126, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Muska ja też takie fazy miewam i ci co nie wiedza to od razu podejrzewają fasolkę a ja poprostu tak mam że mogę zagryzać śledzie czekoladą i najlepsze że nawet nic mi po tym nie jest
[/QUOTE]Koleżance Magdzi stanowczo polecam żeby mi się tu z lajkami nie rozszalała. żbiki nie lubią konkurencji.
[/QUOTE]
Żbiczku nie denerwuj się postaram się ograniczyć z tymi lajkami ale cóż ja na to poradzę w sumiehahahahaha
Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Rucia Twoej ciasta wyglądają pysznie!
Muzi życzę relaksu i odprężenia
Musia mam nadzieję, że niekonwencjonalne połączenia spożywcze zaprocentują Bobasem
Magdzie powodzenia na nowy cykl
Aisko miłego dnia na kursie
Mała walcz dzielnie ze zmorą przeziębienia!
Mauys co dziś gotujesz pysznego an obiad?
Zosiu życzę, by nóżka się szybko naprawiała...
Wszystkim słonecznego czwartku i dużo uśmiechu
Dziś mam dzień dzieciakowy, więc jak, co czwartek zaprzyjaźniam się z drukarką, kredkami, flamastrami, nożyczkami... dumam i myślę, by ogarnąć temat na popołudnie...
Zaczynam nowa pracę, umowy jeszcze nie mam podpisanej, ale jutro idę na pierwszy dzień (naukowy). Etat nie związany z moimi zapatrywaniami na karierę zawodową, ale praca biurowa, więc jak ogarnę temat, może będzie ok...
aisa, magdzia26, Rucia, Selena, Muska, mauysia, Sandraa, Beata, Fedra, Dodi, AGA 30, Ola_czeka, kiti, a-koczek, Gunia, Libra lubią tę wiadomość
-
najważniejsze co miałam powiedzieć:
Sylwia ja uważam że bardzo dobrze robisz...niestety pomyłki lekarskie są w dzisiejszych czasach na porządku dziennym ja jestem żywym tego przykładem...kiedyś miałam taką niemiłą sytuację, najpierw dostałam leki w przychodni na grypę żołądkową ale po paru godzinach trafiłam do szpitala chcieli mi początkowo wycinać wyrostek a w rezultacie trafiłam na oddział ginekologiczny po 5 dniach spędzonych na antybiotykach dożylnych, kroplówkach itd... pani doktor na obchodzie porannym wpada z uśmiechem na twarzy że będą musieli robić mi operację że marne szanse są że będę mogła miec kiedykolwiek bejbika świat mi się zawalił....ale cale szczęście dzięki wsparciu koleżanek i rodziny poszłam na konsultacje do trzech innych lekarzy porobiłam usg badania i się okazało że by mnie kroili bez potrzeby że jestem już zupełnie zdrowa... od tej pory nie ufam lekarzom chyba że conajmniej trzech potwierdzi tą samą wersję...sylwia1985, Beata, Fedra, aisa, Ola_czeka, kiti, Shagga_80, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kfjatku super że znalazłaś pracę
Może z czasem trafi się coś w kierunku twojego wykształcenia
Gratulacje
Jeśli z tą pracą faktycznie wypali na konkret (ale chyba tak skoro kazali się zjawić jutro na ogarnięcie tematu i poznanie specyfiki pracy), dalej mam zamiar ciągnąć "niby pracę", przynajmniej na tą chwilę. Dojeżdżałabym bym po 8 godzinach na np. dwie godziny z dziećmi lub wzięła tę pracę w soboty, jeśli rodzicom i właścicielce sali nie będzie kolidowało...
magdzia26, Beata, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość