plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebi raz jeszcze dziękuję...dziś już musi coś z moich umizgów być...jak nie to go rzucę na wyrko i zwyobracam hehe
Tylko jak nie będzie jeszcze śluzu odrobinę płodnego, to poczekam z użyciem tych wspomagaczy...Selena, Beata, aisa, magdzia26, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Zosiu Ty coś wiesz? no nie mów że Twój chował? dla mnie to żenada i tylko o jednym świadczy
dobra lecę już buziaki kochane uciekam już na dziś wystarczy obstawiania forumzosia-ktosia, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:no to świetnie to my to spotkanie 5 października przekładamy w Twoją okolicę i wszystkie z kwiatami biegniemy :*
co prawda żadnegp przyjęcia nie planujemy ale zawsze można gdzies na miasto wyskoczyć
Beata, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Wosebko ale my kolidowac nie będziemy tylko życzenia złożymy w tym szczególnym dla Was dniu:*
Selena, Fedra, a-koczek, aisa, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
hhee Zosiu kocham Cię za Twoje podejście :*
a teraz juz mnie nie ma
ide sprawdzić czy nie szykuje mi się gościówa na dziś...zosia-ktosia, Fedra, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Ruciu to nie byl koszmar! pojechałam Cię odwiedzić do Twojego domku, chodziłam po podwórku i Cie szukałam poszłam do wiaty za domek i a Ty tam z duużym brzuszkiem (o wiele wiekszym niż faktycznie obecnie masz
)
pomagałas coś mezowi majsterkować , miałas oczywiście również gosposię
i poszłas na chwilkę umyć ręce po majsterkowaniu a ja stałam i czekałam
czułam że sie juz wybudzam miałam spojrzec na zegarek ale tak bardzo chciałam pogadać z Tobą że sie nie dawałam i efekt tego taki że obudziłam sie o 7.45 a na 8 do pracy
Niedługo sobie pogadamyBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Wosebko serio macie to samo nazwisko?
Ale jaja
Pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją
a m sobie ze mnie żartuje które nazwisko wybiore
swoje czy jego
jeju, Muska, magdzia26, kiti, Shagga_80, Fedra, AGA 30, a-koczek, aisa, Kfjatus, Gunia, Sandraa, Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Ale Selenko to chociaż nie musisz zmieniać w bankach i w pracy dokumentów
tylko uaktualnisz stan cywilny
i dowodu zmieniać nie musze
w sumie to mozecie mi podpowiedziec gdzie tzreba zgłosic zmiane stanu cywilnego
bo ze w pracy i banku to juz wiem
a jak z Zusem i urzedem skarbowym ? tam tez ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 13:10
zosia-ktosia, jeju, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No dokladnie
i dowodu zmieniać nie musze
w sumie to mozecie mi podpowiedziec gdzie tzreba zgłosic zmiane stanu cywilnego
bo ze w pracy i banku to juz wiem
a jak z Zusem i urzedem skarbowym ? tam tez ?
u mnie tylko w pracy i banku. ZUS wie sam jak pracodawca wysyła co miesiąć składki.. a i ubezpieczenie ja mam grupowe w pracy, też zmienić musiałam...
Selena lubi tę wiadomość