plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzisz....siedzę i myślę...nie wiem, widać serducha na wykresie? marnie w tym cykluale może niech te siły zbiera ten mój m....marzy mi się wyjazd...z dala od domu zapominamy o codzienności i z wyrka byśmy nie wychodzili...a tak...tak to zmęczenie daje mocno o sobie znać , do tego młody nie ułatwia zadania...dojrzewa. Na mnie to działa okropnie i libido spada poniżej normy na łeb na szyję...ale jeszcze chwileczkę. Długie jesienne wieczory...
Łażenie do pieca i rzucanie węgla, drzewa, sadza, kurz...bleeeee
W bloku sexu jest więcej. W domu ciągle coś -
Ola_czeka wrote:Zosia, cieszę się, ze sprawy przyjmują pozytywny obrót i wkrótce będziesz o Tomku2 mówić "mój kawaler"
on już jest moim mężemwięc kawalerem nie będzie
ale tak na poważnie to fajnie że sie coś w tej sprawie rusza..
a tak poza tym to wczoraj był Tomek na policji.. pojechali do domu jego jeszcze żony, bo mu nie pozwala od prawie miesiąca widziec się z córką.. (szmata z niej). myslał że sie zgodzi a ta stała w zaparte. policjanci obejrzeli dziecko czy nie jest pobite i tyle. Tomek nic nie może zrobić..
-
Ola_czeka wrote:O kurka ale historia Wosebko. Macie jakieś popularne nazwisko? Typu Kowalski? Poznaliście się na jakimś zjeździe? Na Konwencie Kowalskich?
he he :)ale znane z kart historii
zaraz Ci na priv napisze
i mnie szukaj na fb
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:on już jest moim mężem
więc kawalerem nie będzie
ale tak na poważnie to fajnie że sie coś w tej sprawie rusza..
a tak poza tym to wczoraj był Tomek na policji.. pojechali do domu jego jeszcze żony, bo mu nie pozwala od prawie miesiąca widziec się z córką.. (szmata z niej). myslał że sie zgodzi a ta stała w zaparte. policjanci obejrzeli dziecko czy nie jest pobite i tyle. Tomek nic nie może zrobić..
O kurde, czyli ta rozprawa może nie być bułką z masłem? Myślałam, że u Was w obu przypadkach pokojowo jest... -
zosia-ktosia wrote:Olu niestety nie. u mnie spoko ale u niego ciągłe walki... i uważam że na jednej rozprawie u niego sie nie skończy..
Współczuję
Straszne są walki rodziców w sądzie zwłaszcza jak oboje albo nawet jedno zapominają o dobru dziecka a chcą jedynie dopiec drugiemu20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Współczuję
Straszne są walki rodziców w sądzie zwłaszcza jak oboje albo nawet jedno zapominają o dobru dziecka a chcą jedynie dopiec drugiemu
nooo tu 100% chce się na nim odegrać.. tylko pytanie za co? za to że kocha córkę i ona jego też? że chciałaby miec taką mame jak ja (mówiła mi to nieraz, że mamy nie kocha bo jest zła i sie nią wcale nie zajmuje)..
przykre to wszystko.. jeszcze wczoraj mu napisała że z policją to przegiął i Judytkę zobaczy dopiero po uregulowaniu spotkań w sądzie...
-
Selena wrote:No nie Kawalski
he he :)ale znane z kart historii
zaraz Ci na priv napisze
i mnie szukaj na fb
Aaaajjjaaajjjjaaajjj wzbudziłaś moją ciekawość czy ja też mogę poznać to magiczne nazwisko ?? PlissssssKfjatus lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
zosia-ktosia wrote:nooo tu 100% chce się na nim odegrać.. tylko pytanie za co? za to że kocha córkę i ona jego też? że chciałaby miec taką mame jak ja (mówiła mi to nieraz, że mamy nie kocha bo jest zła i sie nią wcale nie zajmuje)..
przykre to wszystko.. jeszcze wczoraj mu napisała że z policją to przegiął i Judytkę zobaczy dopiero po uregulowaniu spotkań w sądzie...
a nie stara się o pełną władzę rodzicielską???chcębejbi lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)