plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie ponownie
Rutka, a Ty mnie wypominałaś kiedyś,że mam problem z zaakceptowaniem,że dziecko mi dorastaTak czy inaczej cieszę się,że Kinia szczęśliwie dotarła do domu i nie dziwię Ci się,że pękasz z dumy
Ja jak mnie nie było musiałam pobawić się z Młodym samochodami (jak zwykle "aranżowałam" wypadki samochodowe i wzywaliśmy karetkę i lekarka z sanitariuszem przyjeżdżali i na noszach odbierali rannegoW międzyczasie gotowałam zupkę ogórkową (już,czy raczej dopiero, prawie gotowa) i wydzwoniłam po kolejnych specjalistach i poprzestawiałam wszystkie kolidujące wizyty...a jeszcze Stary dzwoni i mówi,żebym wystawiła Mu na Allegro telefon,bo przecież co to dla mnie , chwilę mi zajmie...grrrrrrrrr a dodam,że dziś Młody mega mnie denerwuje bo na krok mnie nie chce puścić i wciąż domagał się,żebym się z Nim bawiła samochodami...weźcie! Nawet wysikać się nie można, a już obiad robiłam przy Jego stałym akompaniamencie! Teraz włączył bajkę więc mam chwilę.
PS. Jej ja nie mam takich programów w pralce,które trwałyby aż tyle...z tego co wiem,to te 6sty zmysł to cała seria pralek,to pewnie mamy różne.Rucia, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Pismak, aisa, Spero, mauysia, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Musia ale co maxi-cosi bo maxi-cosi to nazwa firmy. Chodzi Ci o jakieś nosidła czy co?
Sorka. Ja tez w tym znaczeniu tak mówięaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem znowu (pomidory)
Mogę przeklnąć?????????????
kufa kufa kufa kufa kufa moja klima znowu wyparowała i nie działa kufa kufa kufa a na dodatek zapomniałam że dziś miałam do urzędu pracy jechać autograf złożyć (pomidory)
Ech normalnie i jak tu się nie zdenerwować kufaGunia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Muska,wkrótce masz rocznicę ślubu,tak
?
Ale prezentu nie mam, bo nie wyszło
Ale spoko, znam Holandię to coś na poniedziałek wykombinujęMoże piknik w parku po rowerach w strugach deszczu
magdzia26, a-koczek, Rucia, Shagga_80, aisa, Gunia, Ilona, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
ja uciekam chyba na małą drzemkę bo mnie tak spanie bierze że masakra jakaś a na 17:30 mam wizyte u lekarza z medycyny pracy
będę się tam produkować bo miałąm robić rtg i nie zrobiłąm boję się bo może uda się w tym cyklu i nie będę się napromieniowywać mam nadzieję ż emi podpisze jeśli w ten sposób mu uargumentuję swoją decyzję
-
chyba przesilenie jesienne sie zaczyna bo ja to bym spała i spała juz sie niemoge doczekac kiedy wskocze pod moja pierzynke.
a wogóle mój m sie dzis odezwał i oczywiscie jakby nic sie nie stało zaczął rozmawiać. och ci faceci czy ich kiedys zrozumiemy? ja oczywiscie cała rozmowe tak tak nie nie i wielce sie zdziwił ze niechce z nim rozmawiaćAgafia, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a cóż tu taka cisza??
udało mi się u lekarza medycyny pracy bo tak się martwiłam o brak tego rtg ale powiedziałam że staramy się o dzidzie i że mamy dodatkowo niedoczynność tarczycy i haschimoto i podarował ...
ufffRucia, AGA 30, Shagga_80, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Aiska gzdie jestes miałas mi cos na priv wysłać czekam i czekam a tu nic zlituj sie bo ja z tych niecierpliwych chyba jestem i osiwieje zaraz z niewiedzy
Seriozanic nie doszło? Wysłałam drugi raz po 12ej.
Chyba znów się zrobiło tak jak kiedyś z Kfjatuszkiem, ja do Niej wysyłałam a Ona nic nie dostawała... Idę wysłać jeszcze raz...
Edit: przed chwilą wysłałam ponownie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 19:28
Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ilona, brzusio malutki za to na pewno wygodny. Ja mimo, że szczupła jestem to brzuch mam taki jak Ty po jedzeniu
Wiki słodziak!
Muska, szkoda, że @ przyszła, już mogła sobie darować. Oby ten cykl na urlopie i z rocznicą ślubu był owocny a urlop super udany
Jeju, jesteś the best
Agafia, fajnie, że obeszło się bez rtg..Kaja, Ilona, jeju, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość