X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Agafia :)

Agafia lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu gadu gadka praca itp a tu juz po 15 i juz powinam po corke do przedszkola leciec no ladnie

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ponownie :)

Rutka, a Ty mnie wypominałaś kiedyś,że mam problem z zaakceptowaniem,że dziecko mi dorasta :P Tak czy inaczej cieszę się,że Kinia szczęśliwie dotarła do domu i nie dziwię Ci się,że pękasz z dumy :)

Ja jak mnie nie było musiałam pobawić się z Młodym samochodami (jak zwykle "aranżowałam" wypadki samochodowe i wzywaliśmy karetkę i lekarka z sanitariuszem przyjeżdżali i na noszach odbierali rannego :P W międzyczasie gotowałam zupkę ogórkową (już,czy raczej dopiero, prawie gotowa) i wydzwoniłam po kolejnych specjalistach i poprzestawiałam wszystkie kolidujące wizyty...a jeszcze Stary dzwoni i mówi,żebym wystawiła Mu na Allegro telefon,bo przecież co to dla mnie , chwilę mi zajmie...grrrrrrrrr a dodam,że dziś Młody mega mnie denerwuje bo na krok mnie nie chce puścić i wciąż domagał się,żebym się z Nim bawiła samochodami...weźcie! Nawet wysikać się nie można, a już obiad robiłam przy Jego stałym akompaniamencie! Teraz włączył bajkę więc mam chwilę.

PS. Jej ja nie mam takich programów w pralce,które trwałyby aż tyle...z tego co wiem,to te 6sty zmysł to cała seria pralek,to pewnie mamy różne.

Rucia, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Pismak, aisa, Spero, mauysia, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja pierdykam o.O Ale przeżycie i dla dzieci i dla matki o.O
    Noooooooooo....nieźle...ja mam wrażenie,że w naszym kraju to błahe problemy urastają do rangi wielkich a olbrzymie są nie zauważane :/

• Agafia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś moc z Tobą bądź silna i się nie denerwuj : )))

Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Musia ale co maxi-cosi bo maxi-cosi to nazwa firmy. Chodzi Ci o jakieś nosidła czy co?
    Tak. o takie nosidła mi chodzi. Tam się tak mówi na te nosidełka, bo prawie wszystkie sa tej firmy ;)
    Sorka. Ja tez w tym znaczeniu tak mówię ;)

aisa lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska,wkrótce masz rocznicę ślubu,tak :) ?

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem znowu (pomidory)

Mogę przeklnąć?????????????

kufa kufa kufa kufa kufa moja klima znowu wyparowała i nie działa kufa kufa kufa a na dodatek zapomniałam że dziś miałam do urzędu pracy jechać autograf złożyć (pomidory)
    Ech normalnie i jak tu się nie zdenerwować kufa :-)

Gunia lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Muska,wkrótce masz rocznicę ślubu,tak :) ?
    Tak jest :)
    Ale prezentu nie mam, bo nie wyszło :(
    Ale spoko, znam Holandię to coś na poniedziałek wykombinuję ;) Może piknik w parku po rowerach w strugach deszczu ;)

magdzia26, a-koczek, Rucia, Shagga_80, aisa, Gunia, Ilona, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja coś weny dzisiaj nie mam do pisania :/
    więc uciekam i miłego popołudnia :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam chyba na małą drzemkę bo mnie tak spanie bierze że masakra jakaś a na 17:30 mam wizyte u lekarza z medycyny pracy :/ będę się tam produkować bo miałąm robić rtg i nie zrobiłąm boję się bo może uda się w tym cyklu i nie będę się napromieniowywać mam nadzieję ż emi podpisze jeśli w ten sposób mu uargumentuję swoją decyzję

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam i ja. Wpadlam tylko zarejestrowac zmiany, żebyście mi nie gratulowały za wczesnie ;)
    Miłego dnia :)

aisa lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba przesilenie jesienne sie zaczyna bo ja to bym spała i spała juz sie niemoge doczekac kiedy wskocze pod moja pierzynke.

a wogóle mój m sie dzis odezwał i oczywiscie jakby nic sie nie stało zaczął rozmawiać. och ci faceci czy ich kiedys zrozumiemy? ja oczywiscie cała rozmowe tak tak nie nie i wielce sie zdziwił ze niechce z nim rozmawiać

Agafia, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiska gzdie jestes miałas mi cos na priv wysłać czekam i czekam a tu nic zlituj sie bo ja z tych niecierpliwych chyba jestem i osiwieje zaraz z niewiedzy

zpbnej28qs8fkan8.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci to naprawdę czasmi mało domślni są ...

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo niema i ja uciekam do domku pod kołderkę może cos dobrego jeszcze zjem i spac spac spac

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ty Wariacie ;-)

aisa, Ilona, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cóż tu taka cisza?? :)
    udało mi się u lekarza medycyny pracy bo tak się martwiłam o brak tego rtg ale powiedziałam że staramy się o dzidzie i że mamy dodatkowo niedoczynność tarczycy i haschimoto i podarował ...
    ufff

Rucia, AGA 30, Shagga_80, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Aiska gzdie jestes miałas mi cos na priv wysłać czekam i czekam a tu nic zlituj sie bo ja z tych niecierpliwych chyba jestem i osiwieje zaraz z niewiedzy

Serioza o.O nic nie doszło? Wysłałam drugi raz po 12ej.
    Chyba znów się zrobiło tak jak kiedyś z Kfjatuszkiem, ja do Niej wysyłałam a Ona nic nie dostawała... Idę wysłać jeszcze raz...

Edit: przed chwilą wysłałam ponownie ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 19:28

Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, brzusio malutki za to na pewno wygodny. Ja mimo, że szczupła jestem to brzuch mam taki jak Ty po jedzeniu ;) Wiki słodziak! :)

Muska, szkoda, że @ przyszła, już mogła sobie darować. Oby ten cykl na urlopie i z rocznicą ślubu był owocny a urlop super udany :)

Jeju, jesteś the best ;)

Agafia, fajnie, że obeszło się bez rtg..

Kaja, Ilona, jeju, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 4027 4028 4029 4030 4031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ