plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Tak czytam Kaja, że Twój o 6. Cię budzi... żeby mój choć raz wstał przede mną to byłabym w szoku wielkim i ciężkim. On się zwlecze jak kawę zrobię dopiero. Nawet w niedzielę nie mam co liczyć na jakieś śniadanie do łóżka czy coś
Ale cóż. Ten typ tak ma
Ja w niedzielę wstaję z łóżka jak mój już rosół ma gotowy innaczej nie wstaję taka zasada u nas:-)Spero, Kaja, jeju, Shagga_80, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ola sie wkurwi....
Szkoda jeszcze że te ukryte lajki nie przestają mi mrugać przy wiadomościach, brrr!
dobry wieczór!
bedę jeszcze później, nie teraz. buzi.Kaja, Spero, AGA 30, mauysia, jeju, Sandraa, Kfjatus, Pismak, aisa, Ola_czeka, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia jesteś fenomenalna...bawiłaś się paintem czy fotoshopem?
Ja w picassa zrobiłam coś na kształt jak na wirtualnej...ale Twoje jest zadżebiste- musiałaś tak?
Musiałaś się popisać?!
Ja się tak nie bawię...biorę zabawki i idę do domu
Dobrej nocki dziewczynki!!!
Ja idę oglądać straszny film, nigdy nie oglądałam.
AGA 30, Spero, Kaja, Rucia, Shagga_80, aisa, magdzia26, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Beata, jeśli zrobisz w fotoszopie kolaż na którym połączysz moje zdjęcie z awatarka ze zdjęciem ryana gosslinga w negliżu - wtedy uznamy, ze sprawa jest zamknięta. Póki co - foch.
Zbiku fakt, że miała to zrobić Becia ale my za nią to zadanie wykonałyśmy
AGA 30, mauysia, zbikowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:hee eee no co ja mam zrobić, 10 minutek jestem jeszcze tutaj, niech się nasionka regenerują jeszcze
Dla Ciebie Kaju jeszcze chwilka
Jeju ty jak ty jak te nasionka zasiejesz oj to będą plony (pomidory)
Dożynki WOJEWÓDZKIE u ciebie zrobimy potemmagdzia26, Ilona lubią tę wiadomość