plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w piąteczek!!!!!!
Uciekam do pracki,a że wymyśliłam sobie, że dziś śmignę rowerem,to muszę wyjechać wcześniej. Miłego dnia życzę...
Ps. Jak Któraś, by u siebie odkurzała, to i u mnie przelećcie odkurzaczem, bo jakiś bałaganik się wkrada pod moją całodniową nieobecnośćaisa, Rucia, magdzia26, mauysia, Spero, Ilona, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane
)) jak dobrze ostatni dzień pracy .... a w niedziele jedziemy z M nad morze na tydzień jodu powdychać p. dyrektor zgodziła się na wolne mam nadzieję że temperaturka nie spadnie , @ nie przyjdzie i wrócimy z nad morza w 3 : )) życzę wam miłego dnia kochane i dużo dużo uśmiechu ; )
Ps. Pismaczku jak tak testowałaś ? , ja od wczoraj mam to samo głupie uczucie chce mi się siusiu zrobie już nie mogę a mam wrażenie że dalej mi się chce ...Rucia, magdzia26, mauysia, a-koczek, Spero, Ilona, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ej Rutka, a teraz powiedz że chcesz żeby żbiku wygrał te 15 banieczek w totka. głośno i wyraźnie
Żbikowa ma wygrać te 15 banieczek inaczej wpierdol. Ale odpalisz z miliona co?Agafia, aisa, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Pismak, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Bardzo Wam dziękuję za kolaże, pośmiałyśmy się (ja też) a teraz proszę je usunąć. Mówiłam o zdjęciu z awatarka a nie z innych moich stron, do których macie dostęp. Nie przedstawiam się tu na forum z nazwiska, więc będę wdzięczna za uszanowanie mojej prośby i nie upublicznianie tu zdjęć, których sama tu nie zamieszczam. Dzięki!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Mauysiu, fajnie że jedziecie do Kołobrzegu, życzę ładnej pogody
A Leo jest super dzielny!
Muzi, fajnie żekupiłaś ten kalendarz
Kfjatus, miłego dnia w pracy! Co by szybko minął a jutro wolne
Ola, ostatni dzień wstawania do pracy.. Jutro też chyba musisz rano wstać, ale to co innego bo urlopowo już
U mnie super pogoda, słonko i bezwietrznie
Miłego dnia życze!magdzia26, Ilona, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Dzień Dobry
Ola, ostatni dzień wstawania do pracy.. Jutro też chyba musisz rano wstać, ale to co innego bo urlopowo już
Nooooooooooooooo jutro nie muszę wstać, bo się wcale nie kłądę - wyjeżdżamy w nocy, bo mamy daleko do lotniska
Miłego dnia nasz Ty kujonkuaisa, magdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Spero, Ilona, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nooooooooooooooo jutro nie muszę wstać, bo się wcale nie kłądę - wyjeżdżamy w nocy, bo mamy daleko do lotniska
Miłego dnia nasz Ty kujonku
A to w ten sposób
To od razu życze spokojnej podróży i suuuuper udanego urlopu!!
Będziemy tęsknić!Ola_czeka, magdzia26, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:ovuguru mi wreszcie odpisało i masz ode mnie zaproszenie do przyjaciółek
tak mi napisali ; " Użytkowniczka, którą chcesz zaprosić do grona przyjaciółek, o nicku "Plemniczka" otrzymała Twoje zaproszenie. Na chwilę obecną znajduje się ono na 93 stronie (w jej Wiadomościach)- wysłane zostało 13 maja o godzinie 11:07.
Drogi ovufirendzie, czy mógłbyś mi również napisać, gdzie znajduje się w tej chwili mój mąż (muszę go o coś zapytać) oraz gdzie położyłam swoje okulary słoneczne (potrzebne są mi na wyjazd). Dzięki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 08:12
magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Selena, Selena, Selena, Pismak, Shagga_80, aisa, Libra, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jeżeli uraziło cię to w jakikolwiek sposób to przepraszam.
W żaden sposób mnie to nie uraziło, parsknęłam śmiechem, pomysł genialny i wrzuciłabym go w awatarka, gdyby było w nim inne zdjęcie, niż takie, po którym mogłabym zostać namierzona:) Jako zadanie domowe masz wykorzystać swoje umiejętności fotoszopowe i zrobić kolaż na którym mój ovufriendowy awatarek całuje się z Ryanem.magdzia26, mauysia, Rucia, a-koczek, Ilona, Shagga_80, Pismak, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry piateczkowo
jak dobrze że już weekend
życze miłego dnia wszystkim i zabieram się do pracy
cos mnie ostatnio moc opuściła w lajkowaniu i pisaniu postów
ovufriendzie oddaj mi moc (pomidor)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 08:30
Ola_czeka, Spero, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość