plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O tu przynajmniej zdjął okulary, bo już chciałam zwymyślać go on chamów i prostaków.
I nawet udało mi się zalajkować dwa razy (miałam cichą nadzieję, że tym razem mi się to uda)
Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Pismak, Shagga_80, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Wiecie co jest najlepsze w tym zdjęciu? Że ryan wygląda jakby chciał mnie pocałować a jednocześnie obczajał jakąś niunię za mną. Cóż, selawi.a-koczek, Rucia, magdzia26, Spero, Ilona, Pismak, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Olka on tu wygląa jakby chciał cie pocąłować ale zanim to zrobi w ostatniej chwili odcyla głowę i mówi OLu jesteś najwspanialszą kobietą jaką poznałem.Ola_czeka wrote:Wiecie co jest najlepsze w tym zdjęciu? Że ryan wygląda jakby chciał mnie pocałować a jednocześnie obczajał jakąś niunię za mną. Cóż, selawi.
Ola_czeka, Spero, magdzia26, Ilona, Selena, Selena, Pismak, Shagga_80, aisa, mauysia, Sandraa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Olka on tu wygląa jakby chciał cie pocąłować ale zanim to zrobi w ostatniej chwili odcyla głowę i mówi OLu jesteś najwspanialszą kobietą jaką poznałem.
Albo: "Masz coś między zębami"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 08:41
a-koczek, Spero, Libra, magdzia26, Rucia, Ilona, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Swoją drogą ciekawe czy o Librę ocierał się już jakiś turasek z prośbą o tysiąc złotych.
Ola_czeka, magdzia26, Rucia, Pismak, Shagga_80, aisa, mauysia, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kołobrzeg
O Mauysiu jak bym była w PL to byśmy mogły sie spotkac. Akurat zrobilabys sobie krótka pauze w trasie na herbatke, albo soczekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 08:56
mauysia lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel