X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Kaju
    Cześć Jeju :D

Aga :D hehhe plony chyba jak najbardziej wskazane :)

AGA 30, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero :-D

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aga no co Ty? Mój m. nie pozwoli pokazywać swoich nasionek publicznie :-P
    No nasion nie musi ale plony to chyba będzie pokazywać co :-)

Spero, jeju, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja spadam laski łóżko grzać :-)

Miłej nocki życzę i stosunkowo udanej oczywiście:-)

Jutro rano spadam na grzybki zobaczyć :-)

Buziolki zozolki :-)

Dobranocki :-)

(pomidor)

jeju, Kfjatus, Pismak, zbikowa, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Muska - morelówka - to brzmi apetycznie! Ja generalnie za alkoholami nie przepadam (nawet jak nie jestem w ciąży ;) ), ale naleweczki czy inne "babskie" alkohole w stylu Bailey's, Malibu, czy jakieś Mojitko to czemu by nie :)

Jeju, Ruciu - jesteście debeściarskie z tym Ryanem :D Bardzo mi się podobało :D

Aga30 - zaraz wypróbuję Twój sposób radzenia sobie z lajkami. Fajnie że to odkryłaś :D A może to dopiero co wprowadzili, w odpowiedzi na nasze liczne prośby a nawet skargi? Bo żebyśmy były aż takie ślepe?

My wyjeżdżamy nad morze jutro ok. 15 :) Szkoda tylko że to ok. 4,5 godz. drogi... Ale jakoś przetrwamy.

Byłam dziś z L u okulisty i duma mnie rozpierała, bo dał sobie zakroplić oczy szczypiącymi kropelkami (na początku płakał bo szczypało) - nawet dwa razy, potem w końcu dał sie namówić na to komputerowe badanie wzroku (przed wakacjami nie dał sobie tego zrobić). Ma małe minusiki, ale na razie okularów nie zapisała, tylko kropelki do stosowania na jedno oko co 2 dni. Ale byłam dumna, że wszystko dał sobie wytłumaczyć i pozwolił zakroplić i zrobić badanie! :)

AGA 30, Sandraa, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, Rucia, Kfjatus, Pismak, zbikowa, Shagga_80, aisa, Ola_czeka, magdzia26, a-koczek, Ilona, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Aga wysypu grzybów i owocnych zbiorów

buziaki :)

jeju, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ... ten Twój syn to taki dzielny jest, że z podziwu wyjść nie mogę. Super
    A gdzie jedziecie? jakiś kurort znany czy kameralna mieścina?

jeju, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Mauysia ... ten Twój syn to taki dzielny jest, że z podziwu wyjść nie mogę. Super
    A gdzie jedziecie? jakiś kurort znany czy kameralna mieścina?
    Kołobrzeg :)

Spero, jeju, aisa, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie plony pokaże, czasami oczyma wyobraźni widzę jak spacerujemy po okolicy, lasy blisko, widzę tę dumę w oczach W. <3 Jak idziemy spokojnie i rozmawiamy a maleństwo śpi. Czasami widzę też jak wraca z pracy a my czekamy na niego z obiadkiem i dajemy mu buziaka na powitanie. Widzę jak wyglądałyby nasze wypady w plener...mmmm...ale się rozmarzyłam.....KONIEC MARZEŃ.
    Wracam do rzeczywistości.

AGA 30, Spero, Sandraa, Pismak, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Grunt to wszystko mu wytłumaczyć w detalach :) Np. wyłożyłam mu co się dzieje z okiem po zakropleniu - że powiększa się źrenica czyli dziura w oku, przez którą pani doktor zajrzy do oka, i że nie ma się co bać tego późniejszego badania bo to jest takie jakby patrzenie przez lornetkę, a sam patrzył już przez lornetkę i przecież wie, że to nic nie boli.

A wyobraź sobie co musiałam opisać mu przedwczoraj gdy pytał czemu będzie mnie bolało jak się będzie rodził Henio :P

Spero, Shagga_80, jeju, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu i Ty tu zajrzałaś...pisałaś jak Leo po powrocie z przedszkola, bo nie nadrobiłam po powrocie z pracy...jutro z rana nadrobię...pewnie już i tak ponad 10 minut minęło. W. kiedyś się pogniewa :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kołobrzeg :)
    Super :D Ja lubię takie większe miasta, dużo życia.
    jeju wrote:
    Pewnie plony pokaże, czasami oczyma wyobraźni widzę jak spacerujemy po okolicy, lasy blisko, widzę tę dumę w oczach W. <3 Jak idziemy spokojnie i rozmawiamy a maleństwo śpi. Czasami widzę też jak wraca z pracy a my czekamy na niego z obiadkiem i dajemy mu buziaka na powitanie. Widzę jak wyglądałyby nasze wypady w plener...mmmm...ale się rozmarzyłam.....KONIEC MARZEŃ.
    Wracam do rzeczywistości.

Chyba każda z nas ma takie marzenia. Ja z moich najchętniej nie wracałabym do rzeczywistości. Jeszcze teraz jak byliśmy na chrzcie i mój się zajmował małym to już w ogóle, a najlepsze było to, że mały jest podobny do mojego m. bo ma niebieskie oczy, blond włoski i podobny uśmiech. ahh

jeju, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mauysiu i Ty tu zajrzałaś...pisałaś jak Leo po powrocie z przedszkola, bo nie nadrobiłam po powrocie z pracy...jutro z rana nadrobię...pewnie już i tak ponad 10 minut minęło. W. kiedyś się pogniewa :-)
    No dzisiaj generalnie był najlepszy dzień, bo nie było już płaczów przy odprowadzaniu przez M :) Oby tendencja się utrzymała...

Spero, jeju, Shagga_80, aisa, Rucia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany to widzę, że Leo jest chyba taki sam jak Domino...nie zapłakał ani razu jak trwało leczenie, wszystko musiał wiedzieć ze szczegółami i szedł bez strachu na 30 kolejnych punkcji, do przedszkola też bez stresu, grunt to zbudowanie zaufania....dziecko, które ma zaufanie do rodziców rozwija się naprawdę fajnie i nie ma lęków. Tak prosto piszę, bo muszę uciekać...w sumie to mój Domino był też szczegółowo informowany i brał udział w rodzinnych naradach, wyrażał swoje zdanie i wypracowywał sobie zdanie na każdy temat od najmłodszych lat, jednocześnie musieliśmy uważać, by nie przekraczać pewnych granic...tj. jasno je wyznaczać, bo dziecko wówczas czuje się bezpiecznie....mama mówi, że żelazko jest gorące i nie dotykać....jak dotknie wie, że mama miała rację i kolejny raz skorzysta z rady mamy, tj. to korzystanie z tych bezpiecznych granic wyznaczanych przez rodziców...

Masło maślane- jutro w razie czego machnę edit...dobrej nocki.

mauysia, Spero, Sandraa, Pismak, zbikowa, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się z Wami żegnam - dobranoc!

Spero, jeju, aisa, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to też zmykam. Dobranoc lasencje

jeju, aisa, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam , ale już mi się oczy koleją...za długi ten dzień dla mnie... zmęczenie bierze górę nad sprawami, które mogłabym jeszcze dziś zrobić. Nie odniosę się, bo mam niepoukładane myśli w moim małym "musku". Powiem Wam tylko, że Was bardzo lubię i że brakuje mi cieplej kawy o poranku w Waszym towarzystwie [ teraz pijam zimną, bo jak już sobie zrobię, to zawsze dostanę jakąś robotę...] Buziaki i dobrej nocy Ovu -koleżanki !!! :-)

Sandraa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, magdzia26, a-koczek, Ilona, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Czy władze OVU nie mogą zrobić osobnych skrzynek z tymi zaproszeniami, lajkami, privami ja pierdziu szlag mnie trafia wrrrr

Ej Rutka, a teraz powiedz że chcesz żeby żbiku wygrał te 15 banieczek w totka. głośno i wyraźnie

aisa, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i uciekam do realizowania tego co założyłam. Lista długa i kartki w kalendarzu zabrakło...Kalendarz z zielonymi kropami zakupiony :-)

Sandraa, aisa, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Pismak lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) jak dobrze ze dzis piatek :) PLEMNICZKO :) kochana ovuguru mi wreszcie odpisało i masz ode mnie zaproszenie do przyjaciółek :) tak mi napisali ; " Użytkowniczka, którą chcesz zaprosić do grona przyjaciółek, o nicku "Plemniczka" otrzymała Twoje zaproszenie. Na chwilę obecną znajduje się ono na 93 stronie (w jej Wiadomościach)- wysłane zostało 13 maja o godzinie 11:07. Wystarczy, że użytkowniczka zaakceptuje Twoje zaproszenie."
    Także kochana nie usuwaj wiadomosci żeby je odnaleźć :)

aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona, Pismak, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4030 4031 4032 4033 4034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ