plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to i ja spadam laski łóżko grzać
Miłej nocki życzę i stosunkowo udanej oczywiście:-)
Jutro rano spadam na grzybki zobaczyć
Buziolki zozolki
Dobranocki
(pomidor)jeju, Kfjatus, Pismak, zbikowa, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Hej!
Muska - morelówka - to brzmi apetycznie! Ja generalnie za alkoholami nie przepadam (nawet jak nie jestem w ciąży), ale naleweczki czy inne "babskie" alkohole w stylu Bailey's, Malibu, czy jakieś Mojitko to czemu by nie
Jeju, Ruciu - jesteście debeściarskie z tym RyanemBardzo mi się podobało
Aga30 - zaraz wypróbuję Twój sposób radzenia sobie z lajkami. Fajnie że to odkryłaśA może to dopiero co wprowadzili, w odpowiedzi na nasze liczne prośby a nawet skargi? Bo żebyśmy były aż takie ślepe?
My wyjeżdżamy nad morze jutro ok. 15Szkoda tylko że to ok. 4,5 godz. drogi... Ale jakoś przetrwamy.
Byłam dziś z L u okulisty i duma mnie rozpierała, bo dał sobie zakroplić oczy szczypiącymi kropelkami (na początku płakał bo szczypało) - nawet dwa razy, potem w końcu dał sie namówić na to komputerowe badanie wzroku (przed wakacjami nie dał sobie tego zrobić). Ma małe minusiki, ale na razie okularów nie zapisała, tylko kropelki do stosowania na jedno oko co 2 dni. Ale byłam dumna, że wszystko dał sobie wytłumaczyć i pozwolił zakroplić i zrobić badanie!AGA 30, Sandraa, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, jeju, Rucia, Kfjatus, Pismak, zbikowa, Shagga_80, aisa, Ola_czeka, magdzia26, a-koczek, Ilona, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie plony pokaże, czasami oczyma wyobraźni widzę jak spacerujemy po okolicy, lasy blisko, widzę tę dumę w oczach W.
Jak idziemy spokojnie i rozmawiamy a maleństwo śpi. Czasami widzę też jak wraca z pracy a my czekamy na niego z obiadkiem i dajemy mu buziaka na powitanie. Widzę jak wyglądałyby nasze wypady w plener...mmmm...ale się rozmarzyłam.....KONIEC MARZEŃ.
Wracam do rzeczywistości.AGA 30, Spero, Sandraa, Pismak, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Mauysia ... ten Twój syn to taki dzielny jest, że z podziwu wyjść nie mogę. Super
Np. wyłożyłam mu co się dzieje z okiem po zakropleniu - że powiększa się źrenica czyli dziura w oku, przez którą pani doktor zajrzy do oka, i że nie ma się co bać tego późniejszego badania bo to jest takie jakby patrzenie przez lornetkę, a sam patrzył już przez lornetkę i przecież wie, że to nic nie boli.
A wyobraź sobie co musiałam opisać mu przedwczoraj gdy pytał czemu będzie mnie bolało jak się będzie rodził HenioSpero, Shagga_80, jeju, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Kołobrzeg
Ja lubię takie większe miasta, dużo życia.
jeju wrote:Pewnie plony pokaże, czasami oczyma wyobraźni widzę jak spacerujemy po okolicy, lasy blisko, widzę tę dumę w oczach W.Jak idziemy spokojnie i rozmawiamy a maleństwo śpi. Czasami widzę też jak wraca z pracy a my czekamy na niego z obiadkiem i dajemy mu buziaka na powitanie. Widzę jak wyglądałyby nasze wypady w plener...mmmm...ale się rozmarzyłam.....KONIEC MARZEŃ.
Wracam do rzeczywistości.
Chyba każda z nas ma takie marzenia. Ja z moich najchętniej nie wracałabym do rzeczywistości. Jeszcze teraz jak byliśmy na chrzcie i mój się zajmował małym to już w ogóle, a najlepsze było to, że mały jest podobny do mojego m. bo ma niebieskie oczy, blond włoski i podobny uśmiech. ahh
jeju, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Mauysiu i Ty tu zajrzałaś...pisałaś jak Leo po powrocie z przedszkola, bo nie nadrobiłam po powrocie z pracy...jutro z rana nadrobię...pewnie już i tak ponad 10 minut minęło. W. kiedyś się pogniewa
Oby tendencja się utrzymała...
Spero, jeju, Shagga_80, aisa, Rucia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
o rany to widzę, że Leo jest chyba taki sam jak Domino...nie zapłakał ani razu jak trwało leczenie, wszystko musiał wiedzieć ze szczegółami i szedł bez strachu na 30 kolejnych punkcji, do przedszkola też bez stresu, grunt to zbudowanie zaufania....dziecko, które ma zaufanie do rodziców rozwija się naprawdę fajnie i nie ma lęków. Tak prosto piszę, bo muszę uciekać...w sumie to mój Domino był też szczegółowo informowany i brał udział w rodzinnych naradach, wyrażał swoje zdanie i wypracowywał sobie zdanie na każdy temat od najmłodszych lat, jednocześnie musieliśmy uważać, by nie przekraczać pewnych granic...tj. jasno je wyznaczać, bo dziecko wówczas czuje się bezpiecznie....mama mówi, że żelazko jest gorące i nie dotykać....jak dotknie wie, że mama miała rację i kolejny raz skorzysta z rady mamy, tj. to korzystanie z tych bezpiecznych granic wyznaczanych przez rodziców...
Masło maślane- jutro w razie czego machnę edit...dobrej nocki.mauysia, Spero, Sandraa, Pismak, zbikowa, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam , ale już mi się oczy koleją...za długi ten dzień dla mnie... zmęczenie bierze górę nad sprawami, które mogłabym jeszcze dziś zrobić. Nie odniosę się, bo mam niepoukładane myśli w moim małym "musku". Powiem Wam tylko, że Was bardzo lubię i że brakuje mi cieplej kawy o poranku w Waszym towarzystwie [ teraz pijam zimną, bo jak już sobie zrobię, to zawsze dostanę jakąś robotę...] Buziaki i dobrej nocy Ovu -koleżanki !!!
Sandraa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, magdzia26, a-koczek, Ilona, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Czy władze OVU nie mogą zrobić osobnych skrzynek z tymi zaproszeniami, lajkami, privami ja pierdziu szlag mnie trafia wrrrr
Ej Rutka, a teraz powiedz że chcesz żeby żbiku wygrał te 15 banieczek w totka. głośno i wyraźnieaisa, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość
-
Hej
jak dobrze ze dzis piatek
PLEMNICZKO
kochana ovuguru mi wreszcie odpisało i masz ode mnie zaproszenie do przyjaciółek
tak mi napisali ; " Użytkowniczka, którą chcesz zaprosić do grona przyjaciółek, o nicku "Plemniczka" otrzymała Twoje zaproszenie. Na chwilę obecną znajduje się ono na 93 stronie (w jej Wiadomościach)- wysłane zostało 13 maja o godzinie 11:07. Wystarczy, że użytkowniczka zaakceptuje Twoje zaproszenie."
Także kochana nie usuwaj wiadomosci żeby je odnaleźćaisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona, Pismak, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość