plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witajcie ponownie
Rutka, a Ty mnie wypominałaś kiedyś,że mam problem z zaakceptowaniem,że dziecko mi dorastaTak czy inaczej cieszę się,że Kinia szczęśliwie dotarła do domu i nie dziwię Ci się,że pękasz z dumy
Ale twój Kubuś jest jeszcze taki malutki!
Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
witam was nadrobiłam was ,ale połebkach !!!
Ilona córka śliczna ,a twój brzuszek też niczego sobie rośnie !!!!!!! ładnie
więcej grzechów nie pamiętam bo nie doczytałam!!!
AGA 30, aisa, Ilona, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Wiec zdaje Wam relacje. @ dalej nie ma, test negatywny i nic nie zapowiada sie na to zeby przyszla @ powoli zaczyna mnie to niepokoic. temp nie spada wiec cos dziwnego sie ze mna dzieje;p
Spokojnie może po prostu test nie wychodzi pozytywnie tak się tez zdarza .
Idz jutro albo w poniedziałek i zrób betę to się wszystko wyjaśni !!
Oby była beta pozytywnaIlona, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane.
AGA miszczuDziała i dzięki Tobie zauważyłam zaproszenie od Beatki z dawien dawna.
Beatka przepraszam
Blondi i Ilonka jakbym nie wiedziała, to za chiny bym się nie domyśliła, że macie lokatora.
Po Selence widać i przyjnamniej można miejsca ustąpićŚliczna sukienka :*
Rucia to w ogóle sam sex
Sylwia przytulam, głaskam i całuję ot co!
Ola jak tam? Spakowana?
Kaja ;> Pismaczek :> ah jak ja lubię niedziele
u mnie dziś nudy. siedzę na necie i jakichś koncepcji szukam na wszystko. Fotografa załatwiliśmy, ale mamy jeszcze problem z kamerzystą (jakiś godny polecenia ze śląska???).
A no tak byliśmy w kinie na dziewczynie z szafy, trochę ciężkie i smutne, ale gra Mecwaldowskiego powala na kolana.
a jutro do okulisty z samego rana, bo przecież już ślepa jak kura jestem
Jak tam wieczór u Was?
AGA 30, Kaja, aisa, Rucia, Pismak, zbikowa, Shagga_80, Selena, Ola_czeka, magdzia26, Ilona, a-koczek, Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga takbo codziennie rano mój m mnie budzi o 6 ,a do pracy na 12 ide wiec kurcze padnieta jestem na maksa
Kaja doszła wiadomosc na priv bo sprawdzam czy normalnie dochodzi po wyłączeniu tego okienka
No to cała noc przed tobą ale znając życie to nie będzie szło zasnąćKaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak czytam Kaja, że Twój o 6. Cię budzi... żeby mój choć raz wstał przede mną to byłabym w szoku wielkim i ciężkim. On się zwlecze jak kawę zrobię dopiero. Nawet w niedzielę nie mam co liczyć na jakieś śniadanie do łóżka czy coś
Ale cóż. Ten typ tak ma