plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki
Pisałam już na fb ale i tu dam znać
Po kolejnej wizycie 25+2 zanotowano u mamusi- + 1kg (od początku ciąży 9kg), ciśnienie 120/80, u dzidzi- 780gr, łożysko nadal nisko, ustawienie nóżkami do wyjścia...ogólnie wszystko wygląda w porządku
Kilka dni temu wróciliśmy z Kairu- załatwialiśmy umiejscowienie aktu ślubu za pośrednictwem konsulatu. Planujemy wybyć do Anglii po urodzeniu i załatwieniu wszelkich formalności ale to na razie tylko plany...
Podobno jest sporo nowych fasolinek? Zdradźcie proszę kto ma fasolkę? Przyznaje bez bicia, że nawet nieprobuje nadrabiać bo nie dam rady
Olu jak Twoje samopoczucie?
Libra- jak się udały wakacje?
AGA 30, a-koczek, Libra, Shagga_80, Pismak, Ilona, Sandraa, Rucia, aisa, Spero, Selena, mauysia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaroam ależ my za Tobą tesknilysmy! Dobrze że u Was wszystko w porządku
U nas wreszcie ruch się zrobił w dwupacku są: Aisa, Kaja i Pismak
A Wy do Anglii to na stałe wybywacie czy jakiś urlop czy coś?
a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Pismak, Libra, magdzia26, karoam, AGA 30, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa, Spero, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaoram zdecydownie za rzadko nas odwiedzasz
Prosimy o aktualne zdjatko brzusia
Kochana powiedz mi bo ja już się zagubiłam będziesz miała synka czy córcię ?
Ahh cieszę się że wszytko u ciebie w porządkumagdzia26, a-koczek, karoam, Ilona, Spero, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnykaroam wrote:Libra- jak się udały wakacje?
Fajnie, ze dzidzia rośnie i wszystko jest w porządku:)
Fasolinek doczekały się: Aiska, Kaja, PismakPismak, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, karoam, Ilona, Sandraa, aisa, Spero, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wiecie co tak wracając do firmy PESEL Za PESEL to z mojego rejonu podkradacie mi pesele nieładnie. bo od piatku to 3 klientów mojej firmy zginęło w wypadkach i jeden taki z wioski obok i tak patzrąc to 3 ciąże nam sie zjawiły i 4 sie zapowiada wiec niełądnie tak podkradac z cudzych regionów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aisa, Kaja i Pismak- wielkie gratki!!!
Shagga- planujemy na stałe ale to wszystko plany...nie wiem czy nam się tam powiedzie, w jakie miasto celować, jakie są realia...no ale spróbujemy i jak nie pójdzie to wrócimy pod piramidy
Pismak- no z tym pytaniem to teraz sama nie wiem- po ostaniej wizycie z 90% na dziewczynkę zrobiło się 60% więc będzie niespodzianka chyba, że dzidzia zadecyduje ładnie pokazać co tam ma lub nie ma między nóżkami
a-koczek- no Wy mnie tak ściągacie do siebie
Libra- cieszę się, że wakacje się udały
A to brzuchol 25+5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 15:41
Pismak, Libra, AGA 30, a-koczek, aisa, Sandraa, sylwia1985, mauysia, Kaja, Spero, Shagga_80, Selena, Kfjatus, magdzia26, Beata, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaoram a to ci dzidzia no chce wam niespodziankę zrobić ! Najważniejsze że zdrowa i wszystko jest w porządku
Brzuszek śliczny a ty takie nóżki chude masz że ja to mogę tylko pomarzyća-koczek, karoam, Ilona, Selena, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnykaroam śliczny brzusio
Ależ mi się udało dzwoniłam teraz do endo się zarejestrować bo już powoli 2 miesiące jak leki biorę i na piątek mam już termin bo się miejsce zwolniło a tak by było miejsce dopiero na koniec pazdziernika
Mam nadzieję że jutro będę miała już auto bo w czwartek będę musiała lecieć badania prl i tsh zrobić (pomidor)Libra, a-koczek, karoam, Pismak, aisa, Ilona, Spero, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Koleżanki!
Nadrobienie graniczy z Cudem właściwie...
Zauważyłam tylko, że odezwała się Karoam i że ma piękny BRZUSZEK
U mnie generalnie po staremu...
Moja wredna @ trwa dalej i jakoś mnie już drażni, to że przyłazi, zamiast odejść sobie na długi, długi czas ...
W pracy sporo obowiązków, w których czasem naprawdę średnio się połapać, a nie zawsze jest kogo się przypytać. A metodą prób i pewnie błędów jakoś leci dzień za dniem... Już trochę się wkręciłam i wracam mniej zmęczona, jak w zeszłym tygodniu, jest mi troszkę łatwiej,ale dalej mam chwile, że szukam czegoś przeokropnie długo,a potem okazuje się, że był w segregatorze, który stał najbliżej...
Wiem, że dobrze zrobiłam, że poszłam na państwową posadę, bo moje logopedyczne dzieci raz przychodzą , raz nie, raz, więc utrzymać byłby się ciężko choć dalej lubię z NIMI PRACOWAĆ
W sobotę idę na wesele, więc szykuje mi się imprezka, muszę wyjąć z szafy jakąś sukienkę, bo stwierdziłam, że nie będę kupować, skoro mam...
Ciągle za Wami tęsknię i brakuje mi Was przeogromnie! Czasem coś mi się uda podczytać, ale jakoś nie wyrabiam,z a co przepraszam...
Życzę miłego wieczoru i pamiętajcie, że gdzie jestem i myślami jestem z Wami na różowej stronce
aisa, Pismak, Ilona, karoam, mauysia, AGA 30, Spero, a-koczek, zbikowa, Shagga_80, Selena, Libra, magdzia26, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Dziś mieliśmy nowe zajęcia z nadgorliwą babką, roboty jest od groma, chyba się zapomniała że mamy jeszcze inne zajęcia...
Niestety w czwartek znów cały dzień zajęć z Nią... fuj...
Karoam, fajnie, że zajrzałaś. Super, że z maleństwem wszystko ok!
Kfjatus, jeszcze troszkę i będziesz śmigać jakbyś tam parę lat pracowałaJa Ci wróżę, że w ciągu najbliższych 3 miesięcy zafasolkujesz!
Beata, trzymam kciuki za betę i ładny progesteron!
Miałam jeszcze coś napisać, ale podczytywanie w trakcie zajęć nie służy mym długim postom bo w domu zapominam całkiem co miałam napisać...
Biorę się za robotę, buziaki :*Ilona, karoam, Pismak, Kfjatus, a-koczek, Shagga_80, Selena, Libra, mauysia, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Hej Laski!
Przepraszam, że mnie ciągle nie ma - zawsze się cos dzieje i nie mam kiedy Was nadrobić (wszystko przez to, że spać chodzę tuż po 21.00...)
Gratuluję nowym Zafasolkowanym (doczytałam o Kai i Pismaku, Aisce wcześniej gratulowałam, chociaż nic nie stoi na przeszkodzie by i teraz to uczynić) Tak więc Gratuluję i życzę spokojnej ciąży pełnej uśmiechu i wzruszeń nad Bejbisiem!
Mam nadzieję, że Fedra wróciła na forum... ?
Karoam brzunio też zobaczyłam - sama słodycz, no i Karola taka chudzinka, że pewnie dzięki temu Brzuś jest tak mocno widoczny? Ale śliczny
No i na koniec informuję, że @ przylazła - równowaga w przyrodzie musi być. Kolejny termin (wkurwia mnie to określenie) to 09.10.2013. Im częściej wyliczam sobie nowy termin @ tym pewniejsze jest, że ona przyjdzie
A serduszka jakby miały byc to i tak by przecież były - nie? Więc nie wiem, czy będę mierzyć temp. Niestety zaglądać w kalendarz nie przestanę, więc wyliczanie potencjalnej owulki (od 10 do 20dc) mnie nie ominie
I jeszcze jedno, nurtujące mnie pytanie - endometrium cienkie może byc problemem, a za grube? Orientujecie się? U mnie są skrzepy, "witki" (nie wiem, jak to nazwać) cały czas i się zastanawiam, czy może ono byc za grube?!
Miłego wieczorku!
P.s. Jutro mam wolne popołudnie więc zacznę nadrabiaćNie pamiętam od kiedy, ale na pewno od połowy wczasów Libry w Turcji
Buzi :*Pismak, karoam, aisa, Kfjatus, Spero, a-koczek, Ilona, zbikowa, Shagga_80, Selena, Kaja, Libra, mauysia, magdzia26, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Aisko powiedz mi powiedzieliście już z m komuś o dzidzi ?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Karoam brzusio cudny ......
Co do seriali to tez uwielbiam Lekarzy i ogladam jeszcze Na dobre i na zle
ja juz w domciu po pracy- chociaz dzis bylo matki boskiej pienieznej to marna wyplata bo na urlopiku bylamale przezyje w tym miesiacu bez zakupow ( chociaz butki sobie dzis kupilam kowbojki na jesien) ale juz tyle w tym miesiacu bo zostane gola i wesola
buziole zozolekaroam, aisa, Spero, Ilona, Shagga_80, Libra, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość