plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was ....karoma super brzuch ....
a teraz prostuje roczek się nazywa moja fasolka a rocznicę ślubu miałam w maju

beata ta gina wzięła tylko pod uwagę że mam regularne cykle a defakto nie więc moja obcja taka że to 5tyc a nie 6 

Pismak, nick nieaktualny, a-koczek, Ilona, nick nieaktualny, Blondi22, Beata, Beata, Beata lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was ....karoma super brzuch ....
a teraz prostuje roczek się nazywa moja fasolka a rocznicę ślubu miałam w maju

beata ta gina wzięła tylko pod uwagę że mam regularne cykle a defakto nie więc moja obcja taka że to 5tyc a nie 6 

No to wszystko jasne
a powiedz mi jeszcze kochana to zdjęcie z avatarka to ginka ci wydrukowała czy to ty zrobiłaś zdjęcie tel ekranu usg ? I czy doczekamy się w końcu linka ?
magdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja a kiedy macie zamiar podzielić sie wieściami z rodzinką?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Guniu, następna małpa już nie przyjdzie! Co do endometrium to pojęcia nie mam, zazwyczaj słyszy się o za cienkim a o za grubym nic nie słyszałam.
Pismak, powiedzieliśmy mojej mamie i siostrze, bratu M (co się zapewne równa z tym, że już wie Jego żona + drugi brat M i siostra).
Do tego gościom, których mieliśmy w niedzielę i koleżance z kursu.
Karoam, wrzuć jakiś egipski widoczek
jak za starych dobrych czasów
Tego nam brakuje z rana!
Pismak, a-koczek, Ilona, zbikowa, nick nieaktualny, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Beata, Beata, Beata, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Kaja a kiedy macie zamiar podzielić sie wieściami z rodzinką?
moja mama dziś wie tesciowie w weekend a reszta później ...
Pismak, a-koczek, Ilona, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Podpytuję tak was bo sama się zastanawiam komu i kiedy powiedzieć

Moi rodzice mają 30 lecie ślubu i wyjeżdżamy z nimi na weekend w góry więc powiemy im przy kolacji
mamuśce powiemy po powrocie w niedzielę
a reszcie to chyba po powrocie z włoch dopiero
Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Sandraa, magdzia26, Beata, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
a-koczek wrote:Kaja ale dlaczego twoja fasolka to roczek od czego to?
bo z koleżankom tak wczoraj rozmawiałam i zamiast fasolki będzie u mnie roczek ....
nick nieaktualny, a-koczek, Kfjatus, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Hej laski

Karoam śliczny brzuszek.
Ja tylko na chwile, urwanie wentyla dzisiaj.
W przedszkolu byłam bo dzisiaj miały dzieci dzień plastyczny z rodzicami, super sprawa. Zrobilysmy pięknego jeza. To akurat bardzo mi sie podoba takie wspólne wycinanie, klejenie... I fajnie, ze w miarę często to organizują.
Potem zakupy, pranie, prasowanie, robienie ciasta i znowu zakupy, Jutro Wiki w przedszkolu obchodzi urodziny, takze musialam co nieco przygotowac. Uffff zaraz Wiki do kapania i spania.
A M znowu sie ulotnil na trening. Ta piłka to mnie tak wpienia, ze szok. Nie dość ze cały dzień w pracy, to jeszcze wieczory tez poza domem. A ja znowu sama.
W PL to przynajmniej mama była blisko, no i dlatego m.in. Chce wrócić do PL, wiem, ze zawsze w razie W ktoś będzie obok. A tu nie ma nikogo. No nic nie będę sie znowu nad sobą uzalac. Po prostu czasem mi cieżko.
Miłego wieczoru
nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa, Sandraa, mauysia, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Blondi ja z tego co pamietam to pozno poznalam plec bo mała ciagle sie odwracała albo noge na noge zakładała ( to w tatusia) i nic niebyło widacBlondi22 wrote:tak płec poznam 25 wrzesnia dopiero

magdzia26, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Babki ponownie ...co za dzień!!! Najpierw dowiedziałam się,że kasy jeszcze nie dostałam ...aby potem dowiedzieć się dlaczego
Zawaliły księgowe mojego Szefa, grrrrrrrrrrrrrrrr taka zła przez to jestem , że szok...okazało się,że mój Szef nie wiedząc,że powinien nie opisuje mojego zwolnienia z tyłu (tzn nie podaje daty wpływu) więc księgowe SAME wpisały jak Im pasowało i efekt taki,że dziś dostałam pismo,że z uwagi na to,że przedostatnie zwolnienie wpłynęło 1 tydzień po terminie...tzn ja mam 7 dni na dostarczenie Szefowi (i wtedy dokładnie 7-mego dnia wręczyłam Szefowi) a wg tego pisma do Szefa wpłynęło 2 tygodnie po dacie wystawienia Zwolnienia...efekt taki,że wypłata się przesunęła ...i na dodatek za jeden tydzień potrącą mi 25%...MASAKRA! Kto mi za to zwróci?!
Wieczorkiem Szef wpadł po kolejne zwolnienie więc nie omieszkałam Mu powiedzieć o wszystkim...dobrze,że wpadła przy tym kaska..to nieco mój zszarpany humor mi się poprawił...a poza tym na wtorek umówiłam się do tego drugiego Gina (z B-wa) na USG przepływów...mam zamiar powiedzieć,żeby obejrzał mi również szyjkę...tak więc na przyszły tydzień jest plan...poniedziałek wyjazd do Łodzi do specjalistów Kubusia i na zakupy dla Drugiego....a w drodze powrotnej zajeżdżamy do mojej Mamy,gdzie zostaję do wtorku z Kubą i wtedy Ojczym mnie do Gina zawiezie
Tyle u mnie...teraz odmeldowujemy się do wanny z Młodym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana wszystkie staraczki. Właśnie czekam do dentysty (na kontrole, ale zawsze może coś odkryć) i aby o tym nie myśleć czytam co u Was.
Życze miłego dnia i fasolek
nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Pismak, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
dzis moze uda mi sie byc z Wami troche wiecej
moja uczennica poszła na komputer do koleżanki która ma urlop
życzę Wam miłego dnia 
I Afgafia kochana test rób
ja tam już widze zielona kropke
Sandraa, mauysia, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Pismak, Beata, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry - w ten deszczowy poranek.
Ja melduje się z dyżuru, właśnie dopijam swoją kawke:)
a tu jeszcze taka ciszaaaa:)
Pozdrawiam Was serdecznie:)
mauysia, Selena, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

[/link]