plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was ....karoma super brzuch ....
a teraz prostuje roczek się nazywa moja fasolka a rocznicę ślubu miałam w majubeata ta gina wzięła tylko pod uwagę że mam regularne cykle a defakto nie więc moja obcja taka że to 5tyc a nie 6
Pismak, Spero, a-koczek, Ilona, Libra, Blondi22, Beata, Beata, Beata lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was ....karoma super brzuch ....
a teraz prostuje roczek się nazywa moja fasolka a rocznicę ślubu miałam w majubeata ta gina wzięła tylko pod uwagę że mam regularne cykle a defakto nie więc moja obcja taka że to 5tyc a nie 6
No to wszystko jasne
a powiedz mi jeszcze kochana to zdjęcie z avatarka to ginka ci wydrukowała czy to ty zrobiłaś zdjęcie tel ekranu usg ? I czy doczekamy się w końcu linka ?magdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja a kiedy macie zamiar podzielić sie wieściami z rodzinką?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Guniu, następna małpa już nie przyjdzie! Co do endometrium to pojęcia nie mam, zazwyczaj słyszy się o za cienkim a o za grubym nic nie słyszałam.
Pismak, powiedzieliśmy mojej mamie i siostrze, bratu M (co się zapewne równa z tym, że już wie Jego żona + drugi brat M i siostra).
Do tego gościom, których mieliśmy w niedzielę i koleżance z kursu.
Karoam, wrzuć jakiś egipski widoczekjak za starych dobrych czasów
Tego nam brakuje z rana!
Pismak, a-koczek, Ilona, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Beata, Beata, Beata, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Kaja a kiedy macie zamiar podzielić sie wieściami z rodzinką?
moja mama dziś wie tesciowie w weekend a reszta później ...Pismak, a-koczek, Ilona, AGA 30, Dodi, magdzia26, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Podpytuję tak was bo sama się zastanawiam komu i kiedy powiedzieć
Moi rodzice mają 30 lecie ślubu i wyjeżdżamy z nimi na weekend w góry więc powiemy im przy kolacjimamuśce powiemy po powrocie w niedzielę
a reszcie to chyba po powrocie z włoch dopiero
Ilona, Shagga_80, Libra, Dodi, Sandraa, magdzia26, Beata, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
a-koczek wrote:Kaja ale dlaczego twoja fasolka to roczek od czego to?
bo z koleżankom tak wczoraj rozmawiałam i zamiast fasolki będzie u mnie roczek ....AGA 30, a-koczek, Kfjatus, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Karoam śliczny brzuszek.
Ja tylko na chwile, urwanie wentyla dzisiaj.
W przedszkolu byłam bo dzisiaj miały dzieci dzień plastyczny z rodzicami, super sprawa. Zrobilysmy pięknego jeza. To akurat bardzo mi sie podoba takie wspólne wycinanie, klejenie... I fajnie, ze w miarę często to organizują.
Potem zakupy, pranie, prasowanie, robienie ciasta i znowu zakupy, Jutro Wiki w przedszkolu obchodzi urodziny, takze musialam co nieco przygotowac. Uffff zaraz Wiki do kapania i spania.
A M znowu sie ulotnil na trening. Ta piłka to mnie tak wpienia, ze szok. Nie dość ze cały dzień w pracy, to jeszcze wieczory tez poza domem. A ja znowu sama.
W PL to przynajmniej mama była blisko, no i dlatego m.in. Chce wrócić do PL, wiem, ze zawsze w razie W ktoś będzie obok. A tu nie ma nikogo. No nic nie będę sie znowu nad sobą uzalac. Po prostu czasem mi cieżko.
Miłego wieczoruAGA 30, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Sandraa, mauysia, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Blondi22 wrote:tak płec poznam 25 wrzesnia dopiero
magdzia26, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Babki ponownie ...co za dzień!!! Najpierw dowiedziałam się,że kasy jeszcze nie dostałam ...aby potem dowiedzieć się dlaczego
Zawaliły księgowe mojego Szefa, grrrrrrrrrrrrrrrr taka zła przez to jestem , że szok...okazało się,że mój Szef nie wiedząc,że powinien nie opisuje mojego zwolnienia z tyłu (tzn nie podaje daty wpływu) więc księgowe SAME wpisały jak Im pasowało i efekt taki,że dziś dostałam pismo,że z uwagi na to,że przedostatnie zwolnienie wpłynęło 1 tydzień po terminie...tzn ja mam 7 dni na dostarczenie Szefowi (i wtedy dokładnie 7-mego dnia wręczyłam Szefowi) a wg tego pisma do Szefa wpłynęło 2 tygodnie po dacie wystawienia Zwolnienia...efekt taki,że wypłata się przesunęła ...i na dodatek za jeden tydzień potrącą mi 25%...MASAKRA! Kto mi za to zwróci?!
Wieczorkiem Szef wpadł po kolejne zwolnienie więc nie omieszkałam Mu powiedzieć o wszystkim...dobrze,że wpadła przy tym kaska..to nieco mój zszarpany humor mi się poprawił...a poza tym na wtorek umówiłam się do tego drugiego Gina (z B-wa) na USG przepływów...mam zamiar powiedzieć,żeby obejrzał mi również szyjkę...tak więc na przyszły tydzień jest plan...poniedziałek wyjazd do Łodzi do specjalistów Kubusia i na zakupy dla Drugiego....a w drodze powrotnej zajeżdżamy do mojej Mamy,gdzie zostaję do wtorku z Kubą i wtedy Ojczym mnie do Gina zawiezie
Tyle u mnie...teraz odmeldowujemy się do wanny z Młodym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
dzis moze uda mi sie byc z Wami troche wiecej
moja uczennica poszła na komputer do koleżanki która ma urlop
życzę Wam miłego dnia
I Afgafia kochana test róbja tam już widze zielona kropke
Sandraa, mauysia, Libra, magdzia26, Shagga_80, Pismak, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, aisa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry - w ten deszczowy poranek.
Ja melduje się z dyżuru, właśnie dopijam swoją kawke:)
a tu jeszcze taka ciszaaaa:)
Pozdrawiam Was serdecznie:)mauysia, Selena, Libra, magdzia26, Shagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość