plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Blondi ja z tego co pamietam to pozno poznalam plec bo mała ciagle sie odwracała albo noge na noge zakładała ( to w tatusia) i nic niebyło widac
o kubie dowiedziałam sie też cos kolo 22tyg wiec mysle że teraz dzidzia też sie pokaze ale wazne że serduszka posłuchałammagdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, Shagga_80, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, aisa, Sandraa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ..witam się i uciekam...wkrótce ma moja mama przyjechać do mnie więc trzeba zwlec się z łóżeczka...Szaro buro na dworze więc chętnie w ogóle nie wstawałabym..a i Młody śpi jeszcze .
Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia..choć nadal szlag mnie trafia bo po 1 doręczyłam w terminie a gdybym nawet nie to One mają możliwość uznać że było w terminie...no cóż zrobić to nie pierwszy raz gdy mam z Nimi problem...kiedyś walczyłam żebym miała wypłatę na konto!!czujecie?Bo to taaaaaki problem był...a dodam że nie mam tak że co innego w umowie a co innego dostaje!
Szkoda słów...dziś wpłynęła mi okrojona wypłata więc później trzeba zrobić z niej użytek
Beatko,przykro mi że nie udało się...ale co? Następny cykl będzie Twój,tak? Może Gin coś zaleci ...Beata, mauysia, Ilona, Spero, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
już wiem dlaczego głowa mi pęka od trzech dni.Wszystko przez tą pogodę w kratkę
Mam da was pytanko dowiedziałam się że w tym tygodniu czeka nas pogrzebi teraz nie wiem co mam zrobić?bo podobno na pogrzeby w ciąży się nie powinno chodzić?prawda to?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:
Mam da was pytanko dowiedziałam się że w tym tygodniu czeka nas pogrzebi teraz nie wiem co mam zrobić?bo podobno na pogrzeby w ciąży się nie powinno chodzić?prawda to?
Effcia BŁAGAM CIĘ nie mów, że wierzysz w takie bzdury !
Czy my żyjemy w Hogwarcie?
Co ma ciąża do pogrzebu?Beata, Ilona, Libra, a-koczek, Spero, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra! Ty niedobra!! Komu tę naganę wystawiasz tak w środku nocy?!
i się męczę i męczę od samego rana... dowiedziałam się już wczoraj jak z pracy wychodziłam... wiec dzisiaj już od 4 rano nie spałam:( jak ja tego nie cierpię!!!Beata, Ilona, AGA 30, a-koczek, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:cześć dziewczynki
już wiem dlaczego głowa mi pęka od trzech dni.Wszystko przez tą pogodę w kratkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 09:17
Effcia28, Beata, Ilona, Libra, AGA 30, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
witam się z wami w ten pochmurny szary i deszczowy dzień i na dodatek z przeziębieniem i katarem w najlepsze
Beatkotulam
Kfjatuś no widzisz mówiłam że się szybko wdrożysz
Rucia ty w 27 tyg ciąży ważysz mniej niż ja teraz
Życzę wam miłego dnia i żeby wyszło słońceWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 09:18
Rucia, Beata, mauysia, Ilona, Libra, Spero, aisa, Sandraa, zbikowa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyBłagam Was dziewczyny nie mówcie że jesteście przesądne !!! Przecież to stek bzdur nie mających nic wspólnego z rzeczywistością! Co ma się stać waszym dzieciom w brzuchu jeżeli będziecie na pogrzebie? Nieboszczyk zaczaruje wasze brzuchy?
Ręce opadają.
Wybaczcie, ale jak słucham takich zabobonów to leję ze śmiechu.
Ostatnio słyszałam że skoro mam zgagę, to dziecku włosy rosną.
Blondi a co by Ci się stało gdybyś zajrzała do trumny, i siedziała w pierwszym rzędzie w kościele. Pytam się poważnie i mam nadzieję, że usłyszę poważną odpowiedź.Beata, Ilona, Libra, Libra, Libra, Libra, Libra, Libra, Libra, Libra, AGA 30, a-koczek, Spero, zbikowa, Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość