plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:cześć dziewczynki
już wiem dlaczego głowa mi pęka od trzech dni.Wszystko przez tą pogodę w kratkę
Mam da was pytanko dowiedziałam się że w tym tygodniu czeka nas pogrzebi teraz nie wiem co mam zrobić?bo podobno na pogrzeby w ciąży się nie powinno chodzić?prawda to?
ja byłam na pogrzebie, gdzie moja koleżanka będąc w 9 miesiącu ciąży chowała swojego tragicznie zmarłego małżonka (wypadek samochodowy)... i będąc w ciąży miała nie iść pożegnać swojego męża? trzy tygodnie później urodziła piękną córeńkę... w tym roku mała skończy 4 lata i jest mega urocza, zdrowa i cudowna... choć widok kobiety w 9 miesięcznej ciąży przy trumnie męża był porażający... do tej pory na samo wspomnienie łzy staja mi w oczach:/Rucia, Beata, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karoam świetne wieści!
i brzuszek śliczny , no i oczywiście życzę aby wszystko się udało pozałatwiać i na stałe przenieść do anglii
Aga fajnie że udało Ci się tak na szybko do endo zapisać, trzymam kciuki
Kfjatku ja tez jestem myślami z Tobą i cieszę się ze coraz lepiej ogarniasz* nową pracę, milej zabawy w sobote
Aisko dzięki za kciuki ale jak widać już po ptakach, ale nie załamuję się
Aisko czyli właściwie już oficjalnie chwalicie się wszystkim? Fajnie pewnie się bardzo ucieszyli najbliżsi
p.s. potwierdzam manipulację na Aiski poście kliknęłam tylko raz lubię a jest 3czyli my nie mamy na to wpływu????
Kaju no wiemy że roczek nazywa się Twoja fasolka ale skad taka nazwa, skad pomysł? Z tygodniami już rozumiemzalajkowałam 3 razy roczka huuurrraa
Pismaczku to im zrobicie najpięknieszy prezent rocznicowy!
Ilonko wszystkiego najlepszego dla Wiki , buziaki i dużo słodyczy (w sensie radości) w życiu,
A Ty trzymaj się kochana i zyczę szybkiego powrotu do kraju, abyś nie czuła się samotna :*
Shagii cóż za shit muszą Ci to wyrównać moim zdaniem, pogadaj jeszcze z szefem, dlaczego Ty masz być stratna za czyjeś przeoczenie?
Sandra miło że zaczęłaś znowu wpadać :*
Wosebko witaj
magdzia26, Pismak, mauysia, Ilona, Libra, a-koczek, Spero, aisa, karoam, Sandraa, zbikowa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Ja nie wiem co mam o tym myśleć mąż mi nie pozwala iść
Ale czemu Effcia? Jeżeli mąż jest przesądny to zapytaj się go czy wierzy we wróżki. Bo mniej więcej na tym samym to polega. Czary Mary które nie istnieją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 09:25
Effcia28, magdzia26, mauysia, Ilona, Libra, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ale czemu Effcia? Jeżeli mąż jest przesądny to zapytaj się go czy wierzy we wróżki. Bo mniej więcej na tym samym to polega. Czary Mary które nie istnieją.
dobre Rut zapytam jak wróci z pracyRucia, magdzia26, mauysia, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
Koczku, Mayuś ,Libra, Madziu, Wosebko, Ruciu, Kopciuszku u mnie ok nie załamałam się wiem że musze działać dalej i to zrobie i na pewno się uda!!!!
Szaguś tak następny miesiąc musi być mój
Ale zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego mam tak wysokie tempki skoro progesteron tak niski? przprzecież on podnosi tempkę prawda?
Selena, magdzia26, mauysia, Ilona, Libra, a-koczek, Spero, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:cześć dziewczynki
Mam da was pytanko dowiedziałam się że w tym tygodniu czeka nas pogrzebi teraz nie wiem co mam zrobić?bo podobno na pogrzeby w ciąży się nie powinno chodzić?prawda to?
Ooo pierwszy raz słyszę ? kto ci to powiedział ? I jeszcze jakie sa niby konsekwencje jak się pójdzie ?
Ja tam słyszałam że ciężarnej to nie można brać ani na świadka ani na chrzestną
A niby mamy XXI wiek heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 09:33
Beata, magdzia26, Ilona, Libra, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Effcia też bym raczej w takie przesądy nie wierzyła..wiadomo ze pogrzeby z reguły sa smutne
i stresujace..zwłaszcza jesli osoba zmarła była nam bliska....ja tam bym poszła na taki pogrzeb...a Twój m jak wytłumaczył to ze nie mozesz iść
Beata, magdzia26, Ilona, Libra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Koczku, Mayuś ,Libra, Madziu, Wosebko, Ruciu, Kopciuszku u mnie ok nie załamałam się wiem że musze działać dalej i to zrobie i na pewno się uda!!!!
Szaguś tak następny miesiąc musi być mój
Ale zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego mam tak wysokie tempki skoro progesteron tak niski? przprzecież on podnosi tempkę prawda?ale faktycznie..tempki masz ładne..i za to odpowiedzialny jest progesteron..więc skąd tak niski wynik ??
moze lekarz Ci to wytłumaczy..
bo ja nie mam pojecia..
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Ooo pierwszy raz słyszę ? kto ci to powiedział ? I jeszcze jakie sa niby konsekwencje jak się pójdzie ?
Ja tam słyszałam że ciężarnej to nie można brać ani na świadka ani na chrzestną
A niby mamy XXI wiek heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 09:38
-
Selena wrote:Effcia też bym raczej w takie przesądy nie wierzyła..wiadomo ze pogrzeby z reguły sa smutne
i stresujace..zwłaszcza jesli osoba zmarła była nam bliska....ja tam bym poszła na taki pogrzeb...a Twój m jak wytłumaczył to ze nie mozesz iść
-
Rucia Ty grubasie
:*
Effciu witaj, ja nie słyszałam o takim przesądzie więc jeśli czujesz potrzebę żeby iśc to idź gorzej jeśli nie masz na to ochoty a ktoś uważa że powinnaś to wtedy się nie zmuszaj
Pismaczku dziękuję :* Blodni :* taka mam nadzieję
Wosebko dzięki napewno go o to zapytam, dzieki że sie nad tym zastanowiłaś :*
Selena, magdzia26, Pismak, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Effcia28 wrote:cześć dziewczynki
Beata, Rucia, magdzia26, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość