plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jakbym chciała iść na pogrzeb,to nawet teraz,gdy mam odpoczywać poszłabym!
A tak apropos zabobonów: moja Teściowa gdy byłam w ciąży z Kubusiem w ciągu jednej z nieczęstych wizyt u nas wyraziła dwie mądrości "nie patrz przez wizjer!!!" i "nie noś paska"...pierwsze miałoby skutkować zezem u dziecka, a drugie miało sprawić,że dziecko owinie się pępowiną...wyśmiałam Ją of kors...pierwsze miało miejsce przy drzwiach (jak wpuszczałam ich do domu i zerknęłam przez wizjer i przyznałam się do tego) więc powiedziałam "bardziej zaszkodzę dziecku jeśli wpuszczę Kogoś obcego choćby złodzieja niż gdy zerknę i upewnię się,że wiem, Komu drzwi otwieram .
Po co my chodzimy do tych ginów, na usg itd skoro wystarczy wystrzegać się tego co nam radzą w przesądach i będzie dobrze...swoją drogą to teraz wiem,czemu dziecko moje nosi okulary,bo patrzyłam w ten cholerny wizjerRucia, Libra, a-koczek, Beata, Spero, Sandraa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Błagam Was dziewczyny nie mówcie że jesteście przesądne !!! Przecież to stek bzdur nie mających nic wspólnego z rzeczywistością! Co ma się stać waszym dzieciom w brzuchu jeżeli będziecie na pogrzebie? Nieboszczyk zaczaruje wasze brzuchy?
Ręce opadają.
Wybaczcie, ale jak słucham takich zabobonów to leję ze śmiechu.
Ostatnio słyszałam że skoro mam zgagę, to dziecku włosy rosną.
Blondi a co by Ci się stało gdybyś zajrzała do trumny, i siedziała w pierwszym rzędzie w kościele. Pytam się poważnie i mam nadzieję, że usłyszę poważną odpowiedź.Selena, a-koczek, Beata, aisa, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry laski
Rucia no to masz balast teraz ale to dobrze ze cię trochę (Was) przybyło
Ja w ciąży nie jestem a mam jeszcze ponad 20 kg więcej jak Wt w ciąży:-)
O tym żeby w trumnę nie patrzeć też słyszałam i zgodzę się z tym jak to ktoś z dalszej rodziny to ok ale nie wyobrażam sobie nie pożegnania sie z kimś naprawdę bliskim
U mnie deszcz pada i pada po południu pobiegnę na grzybki zobaczyć jak auto już będę miała
Coś jeszcze miałam napisać ale nie pamiętammagdzia26, Beata, Spero, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Koczku, Mayuś ,Libra, Madziu, Wosebko, Ruciu, Kopciuszku u mnie ok nie załamałam się wiem że musze działać dalej i to zrobie i na pewno się uda!!!!
Szaguś tak następny miesiąc musi być mój
Ale zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego mam tak wysokie tempki skoro progesteron tak niski? przprzecież on podnosi tempkę prawda?Beata, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Błagam Was dziewczyny nie mówcie że jesteście przesądne !!! Przecież to stek bzdur nie mających nic wspólnego z rzeczywistością! Co ma się stać waszym dzieciom w brzuchu jeżeli będziecie na pogrzebie? Nieboszczyk zaczaruje wasze brzuchy?
Ręce opadają.
Wybaczcie, ale jak słucham takich zabobonów to leję ze śmiechu.
Ostatnio słyszałam że skoro mam zgagę, to dziecku włosy rosną.
Blondi a co by Ci się stało gdybyś zajrzała do trumny, i siedziała w pierwszym rzędzie w kościele. Pytam się poważnie i mam nadzieję, że usłyszę poważną odpowiedź.magdzia26, Rucia, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja Cięęę zyskuję moc! Pismaczku albo mi trochę udzieliłaś i wprawiam sie coraz bardziej albo zaraz uwierzę że jednak jestem w ciaży
magdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, Spero, aisa, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:ja Cięęę zyskuję moc! Pismaczku albo mi trochę udzieliłaś i wprawiam sie coraz bardziej albo zaraz uwierzę że jednak jestem w ciaży
A no widzisz porozdawałam tą swoją moc i teraz sama z trudem lajkuję nawet te 2x nie mówiąc już o pobiciu rekordu
Powiedzcie mi Sylwia dzisiaj odbiera te wyniki cytologii ??Beata, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Beti a może ten progesteron takli niski bo zagnieżdzenie było bo wtedy masz spadek (dzień wczesniej) i jeszcze nie urósł. wiec moze jest nadzieja. chyba że plamienie sie rozkrecaBeata wrote:Koczku, Mayuś ,Libra, Madziu, Wosebko, Ruciu, Kopciuszku u mnie ok nie załamałam się wiem że musze działać dalej i to zrobie i na pewno się uda!!!!
Szaguś tak następny miesiąc musi być mój
Ale zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego mam tak wysokie tempki skoro progesteron tak niski? przprzecież on podnosi tempkę prawda?Beata, Spero lubią tę wiadomość