plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane z niecierpliwośćią czekam co tam u Betay ale jeszcze pewnie z 20 min i powinna się zjawić. Agafia oszczedz nas i testuj bo do piątku to jeszcze długo, chocią zja i tak myśle że bedzie na zielono.
mauysia, Libra, magdzia26, Beata, Pismak, Ilona, AGA 30, Spero, aisa, Sandraa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki,
jak tam, poranna kawka już wypita?
Ale fajnie, że odwiedziła nas wczoraj Karoam! Karo, to super, że z bobasem wszystko OK. Brzuszek prezentuje się przepięknie!
Kfjatus - my też tęsknimy!Libra, magdzia26, Beata, Rucia, Shagga_80, Pismak, Ilona, aisa, Spero, Sandraa, zbikowa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej dziewuszki,
jak tam, poranna kawka już wypita?
a Ty co tak wcześnie? spać nie możesz?Leo już w przedszkolu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 08:22
Beata, mauysia, Shagga_80, Pismak, Ilona, aisa, Spero, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajajcie
mój progesteron w 7dpo wynosił 6.24
nie dałam rady wczoraj nawet zadnej smsa napisać nawet na zebraniu biegałam wymiotować do toalety, jak wróciłam do domu to całkiem ścieło mnie z nóg, spędziłam prawie calą noc z głową w toalecie...
o godz. 1.30 w nocy postanowiłam wykonać test bo już nie mogłam wytrzymać z bólu głowy a bałam sie wziaśc proszka silnego (wcześniejsze apapy zwymiotowałam) no i oczywiscie wyszedł negatywny
na dodatek zaczeło sie plamienie... no nic czekam na @ aż sie rozkreci
wpadnę za godzinkę i zaraz zacznę nadrabiać :*Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzień dobry
Shaggus ale małpy z tych ksiegowych kurczę normalnie że zazwyczaj cierpia niewinni ludzie za pomyłki innych ...
Beatko czekamy czekamy z niecierpliwościa
Ja wczoraj miałam taki meksyk w pracy że nawet nie miałam kiedy napisaćani się z wami pozegnać ...
mam nadzieje że dzisiaj będzie trochę spokoju...
Postanowiłam zapisać się do endo... kiedyś miałam problemy więc stwierdziłam że w obecnej sytuacji jest to bardzo wskazane żeby wszystko skontrolować
buziakimauysia, mauysia, mauysia, mauysia, mauysia, Libra, Selena, Shagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, aisa, Spero, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:u mnie wypita:D wczoraj upiekłam 2 ciasta, także dodatek do kawki też już pochłonięty;)
a Ty co tak wcześnie? spać nie możesz?Leo już w przedszkolu?
Wstałam, ale pewnie jeszcze trochę minie czasu zanim zacznę produktywny dzieńNa razie się "snuję".
Libra, magdzia26, Selena, Shagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, Spero, aisa, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękuje mauysiu
trzeba mi dużo lajków bo jestem daleko w tyle za wszystkimi a przecież w końcu to przybliża do zafasolkowania
Selena, Selena, Selena, a-koczek, mauysia, Libra, Pismak, Beata, Ilona, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagus naprawde małpy z tych Twoich ksiegowych co im szkodziło wpisac że wpłynęło w ciagu tych 7 dni bo przecież dla ZUSu ważne jest to jest napisane z tyłu zwolnienia i data która wpisze pracodawca że do niego wpłynęło. a nie to kiedy pracodawca do ZUSu dostarczył.
Shagga_80, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Heloł.
Becia - tule bardzo mocno
Kfjatus - my też bardzo bardzo tęsknimy
Karoam - brzusio pięknyFajnie, że u Was wszystko OK.
Ale mam pustkę w głowieIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Rucia ta pusta pewnie spowodowana brakiem Olesławy
No właśnie!
Ona potrafi napędzić mózg do myslenia ... jakiegokolwiek ale zawszemauysia, Selena, a-koczek, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Pismak, Beata, Ilona, Spero, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej!
a ja wpadam tylko na kilka sekund i uciekam małemu podac leki i ogarniam się bo nie wyrobie się do 11-tej. A od 12 przyjmuje endokrynolog. Ciekawe jakie mi TSH wyszło? Wyniki maja być u lekarza... Ja jeszcze w piżamce
Karoam- super,że sie pojawiłaś. Ja myślałam o Tobie bo długo Cię nie było u nas. Brzusio piękny
.
Beatko-tak mi przykro
Blondi-super,że wszystko ok.
Miłego dnia życzę !!!magdzia26, Libra, Blondi22, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, aisa, karoam, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość