plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane z niecierpliwośćią czekam co tam u Betay ale jeszcze pewnie z 20 min i powinna się zjawić. Agafia oszczedz nas i testuj bo do piątku to jeszcze długo, chocią zja i tak myśle że bedzie na zielono.
mauysia, nick nieaktualny, magdzia26, Beata, Pismak, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Sandraa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki,
jak tam, poranna kawka już wypita?
Ale fajnie, że odwiedziła nas wczoraj Karoam! Karo, to super, że z bobasem wszystko OK. Brzuszek prezentuje się przepięknie!
Kfjatus - my też tęsknimy!
nick nieaktualny, magdzia26, Beata, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, Ilona, aisa, nick nieaktualny, Sandraa, zbikowa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyu mnie wypita:D wczoraj upiekłam 2 ciasta, także dodatek do kawki też już pochłonięty;)mauysia wrote:Hej dziewuszki,
jak tam, poranna kawka już wypita?
a Ty co tak wcześnie? spać nie możesz?
Leo już w przedszkolu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 08:22
Beata, mauysia, nick nieaktualny, Pismak, Ilona, aisa, nick nieaktualny, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajajcie
mój progesteron w 7dpo wynosił 6.24
nie dałam rady wczoraj nawet zadnej smsa napisać nawet na zebraniu biegałam wymiotować do toalety, jak wróciłam do domu to całkiem ścieło mnie z nóg, spędziłam prawie calą noc z głową w toalecie...
o godz. 1.30 w nocy postanowiłam wykonać test bo już nie mogłam wytrzymać z bólu głowy a bałam sie wziaśc proszka silnego (wcześniejsze apapy zwymiotowałam) no i oczywiscie wyszedł negatywny
na dodatek zaczeło sie plamienie... no nic czekam na @ aż sie rozkreci
wpadnę za godzinkę i zaraz zacznę nadrabiać :*Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Dzień dobry

Shaggus ale małpy z tych ksiegowych kurczę normalnie że zazwyczaj cierpia niewinni ludzie za pomyłki innych ...
Beatko czekamy czekamy z niecierpliwościa
Ja wczoraj miałam taki meksyk w pracy że nawet nie miałam kiedy napisać
ani się z wami pozegnać ...
mam nadzieje że dzisiaj będzie trochę spokoju...
Postanowiłam zapisać się do endo... kiedyś miałam problemy więc stwierdziłam że w obecnej sytuacji jest to bardzo wskazane żeby wszystko skontrolować
buziaki
mauysia, mauysia, mauysia, mauysia, mauysia, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, aisa, nick nieaktualny, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Nie no, wstaję między 7 a 8, bo muszę pomóc M i L zebrać się do przedszkola (nie wiem jak to jest, ale jak M wstaje sam to NIGDY nie udaje mu się wyjść do przedszkola punktualnie! Muszę nad nim stać i poganiać! I pomagać w niektórych porannych czynnościach)Libra wrote:u mnie wypita:D wczoraj upiekłam 2 ciasta, także dodatek do kawki też już pochłonięty;)
a Ty co tak wcześnie? spać nie możesz?
Leo już w przedszkolu?
Wstałam, ale pewnie jeszcze trochę minie czasu zanim zacznę produktywny dzień
Na razie się "snuję".
nick nieaktualny, magdzia26, Selena, nick nieaktualny, Pismak, Pismak, Pismak, Pismak, Beata, Ilona, nick nieaktualny, aisa, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Sandraa, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
dziękuje mauysiu
trzeba mi dużo lajków bo jestem daleko w tyle za wszystkimi a przecież w końcu to przybliża do zafasolkowania
Selena, Selena, Selena, a-koczek, mauysia, nick nieaktualny, Pismak, Beata, Ilona, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagus naprawde małpy z tych Twoich ksiegowych co im szkodziło wpisac że wpłynęło w ciagu tych 7 dni bo przecież dla ZUSu ważne jest to jest napisane z tyłu zwolnienia i data która wpisze pracodawca że do niego wpłynęło. a nie to kiedy pracodawca do ZUSu dostarczył.
nick nieaktualny, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia ta pusta pewnie spowodowana brakiem OlesławyRucia wrote:Heloł.
Becia - tule bardzo mocno
Kfjatus - my też bardzo bardzo tęsknimy
Karoam - brzusio piękny
Fajnie, że u Was wszystko OK.
Ale mam pustkę w głowie
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Rucia ta pusta pewnie spowodowana brakiem Olesławy

No właśnie!
Ona potrafi napędzić mózg do myslenia ... jakiegokolwiek ale zawsze
mauysia, Selena, a-koczek, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Pismak, Beata, Ilona, nick nieaktualny, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej!
a ja wpadam tylko na kilka sekund i uciekam małemu podac leki i ogarniam się bo nie wyrobie się do 11-tej. A od 12 przyjmuje endokrynolog. Ciekawe jakie mi TSH wyszło? Wyniki maja być u lekarza... Ja jeszcze w piżamce
Karoam- super,że sie pojawiłaś
. Ja myślałam o Tobie bo długo Cię nie było u nas. Brzusio piękny
.
Beatko-tak mi przykro
Blondi-super,że wszystko ok
.
Miłego dnia życzę !!!
magdzia26, nick nieaktualny, Blondi22, Beata, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, karoam, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

[/link]
[/url]