plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny, mauysiu mam lekarza w poniedzialek wiec moze nie bede juz szybciej szla... no chyba ze jednak jeszcze bardziej sie zaniepokoje.
Ruciu no wlasnie moze to jest mysl, ze ja od 3 dni leze w lozku caly dzien przez chorobe i dlatego dziecko jest takie aktywne, bo jak chodze to nie czuje...Libra, magdzia26, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:
Ruciu no wlasnie moze to jest mysl, ze ja od 3 dni leze w lozku caly dzien przez chorobe i dlatego dziecko jest takie aktywne, bo jak chodze to nie czuje...
I według mnie jest to jak najbardziej naturlaneJuż mnie tu nie ma.
plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Niestety beta wzrosła dzisiaj z 1040 na 1070 co oznacza ze to jednak ciążą pozamaciczna
Jutro zrobia mi laparoskopie i wytna ten pechrrzyk a ten w macicy jest pusty i jak mi wytna ten z jajowidu to tamten powinien samoczynnie poronic.
Takie wieści. Już się z tym pogodziłam i powiem wam ze dobrze ze poszlam do tego lekarza bo przynajmniej nie dostałam krwotok i ocala mi ten jajowod i powiedzą czy jest droznyi jak nie to bede miala monitoring żeby nie próbować jak ovu będzie z tego jajnika.
I pocieszają się ze skoro raz się udało i pechrrzyk dotarł do macicy i się zagniezdzil to uda się i kolejny raz i tym razem będzie szczęśliwe zakończenie
Ten na górze mnie doświadczył ale też uratował i dam radę
Bede walczyć aż się uda
Jeszcze raz wam dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 10:30
mauysia, a-koczek, AGA 30, Agafia, sylwia1985, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A teraz
Plemniczko ciesze się ze już lepiej się czujesz
Głodni pięknie wyglądasz i w końcu zobaczyłam twój brzuszek w całej okazalosci
Gunia ten nowy temat to dowód na to ze ludzie nie czytają regulaminów albo czytają bez zrozumienia
Agafia za niedługo ja też zacznę nowy cykl. Uszy do góry w końcu się uda
Rucia współczuję ale jak gej go nie lubi to nie masz wyboru :
Miałam coś jeszcze napisać ale nie pamietam
Aaa Aisko gdzie jestes ?plemniczka, Fedra, Libra, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Blondi22, Kfjatus, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku jestem pod wrazeniem twojej mądrosci i podejscia.
Jestes bardzo dzielna i masz racje kochana! najwazniejsze ze uratuja Ci jajowód i ze wiesz ze jestescie plodni z mezem, ze mozesz zajsc w ciaze, to bardzo wazna wiedza!! A wiesz ze czesto tak jest ze po poronieniu szybciej sie zachodzi w ciaze? ja tak mialam. Po pierwszej ciazy biochemicznej udalo sie w kolejnym cyklu, gdzie niestety poronilam i za 3 miesiace zaszlam w tą ciąze. Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i ściskam Cie mocno!!!Fedra, Libra, Shagga_80, Pismak, magdzia26, mauysia, a-koczek, Sandraa, gocha04, AGA 30, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismaczku tylko pamiętaj ze niska beta moze być od tego ze ten w macicy pęcherzyk się nie rozwija prawidłowo ja przecież tak miałam a z tego co się dowiadywałam to jeśli by to były dwa pęcherzyki jeden w macicy a drugi w jajowodzie to pierwsza Twoja beta była by dużo wyższa...
dlatego ja nadal licze na to ze to w jajowodzie to nie ciaża i jak to usuną to Pisklak w macicy sie obroni... ale nadal powtarzam ze lekarz powinien zbadać Ci progesteron bo jeśli masz za niski to będziesz miała ewentualnie informacje na przyszłość ze przy kolejnej ciaży powinnaś na to szczególnie zwrócić uwagę...
i nie przejmuj sie tym ze ja juz swoje wypłakałam było to już jakiś czas temu więc teraz mam nowe siły by popłakać za Ciebie...
odpoczywaj i myśl pozytywnie przesyłam buziaki :*Libra, Pismak, magdzia26, a-koczek, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPismak wrote:Hej dziewczyny
Niestety beta wzrosła dzisiaj z 1040 na 1070 co oznacza ze to jednak ciążą pozamaciczna
Jutro zrobia mi laparoskopie i wytna ten pechrrzyk a ten w macicy jest pusty i jak mi wytna ten z jajowidu to tamten powinien samoczynnie poronic.
Takie wieści. Już się z tym pogodziłam i powiem wam ze dobrze ze poszlam do tego lekarza bo przynajmniej nie dostałam krwotok i ocala mi ten jajowod i powiedzą czy jest droznyi jak nie to bede miala monitoring żeby nie próbować jak ovu będzie z tego jajnika.
I pocieszają się ze skoro raz się udało i pechrrzyk dotarł do macicy i się zagniezdzil to uda się i kolejny raz i tym razem będzie szczęśliwe zakończenie
Ten na górze mnie doświadczył ale też uratował i dam radę
Bede walczyć aż się uda
Jeszcze raz wam dziękuję
wszystko tak rzeczowo opisałaś, że ciężko mojej logice z tym dyskutować... ale w moim sercu tli się jeszcze nadzieja na cudFedra, Pismak, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle Dzień Dobry...
przesyłam do każdej z was troche mojego słoneczka mega duzo pozytywnych fluidów i życzenia zdrowia dla Was i dla waszych bliskich :*
Libruś jak ja bym była w ciaży to o odejściu wód coś czuje ze być wiedziała szybciej niz mój małżonekzresztą gdybyś wtedy nie była w ciazy to bym Cię ściagnęła do mnie co byś mi sie Czekoladka zaopiekowała bo bardzo Cie polubił :* - to tak w sferze marzeń i rozładowania napięcia
Libra, plemniczka, magdzia26, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:noooo
i teraz musisz na całą stronę napisać streszczenie, co u Ciebie się dzieje... co słychać?
mam wgrany w kompie taki sprytny program, że mogą mnie podglądać.
A co u mnie... nic ciekawego pracuję i pracuję i zaczęłam rehabilitację i dostałam wczoraj @ i jestem naprawdę zmęczona, bo to mój 10 dzień pracy bez wolnego. Oczy mi się zamykają i nie mogę się skupić.mauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyFedra wrote:a tak w ogóle Dzień Dobry...
przesyłam do każdej z was troche mojego słoneczka mega duzo pozytywnych fluidów i życzenia zdrowia dla Was i dla waszych bliskich :*
Libruś jak ja bym była w ciaży to o odejściu wód coś czuje ze być wiedziała szybciej niz mój małżonekzresztą gdybyś wtedy nie była w ciazy to bym Cię ściagnęła do mnie co byś mi sie Czekoladka zaopiekowała bo bardzo Cie polubił :* - to tak w sferze marzeń i rozładowania napięcia
a propos... do w całym zawirowaniu wakacyjnym chyba ja nie mówiłam, że śniło mi się w Turcji
zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski... więc za telefon i wysłałam Ci "ustalone" zdjęcie... z zmęczenia wielkimi emocjami usnęłam... słyszę pukanie do drzwi i śni mi się, że wstaję i otwieram a w hotelowych drzwiach widzę Ciebie, Dodi i Małą... rozlega się ponowne pukanie...
i tym razem faktycznie się budzę, otwieram drzwi i widzę.... sprzątaczkę... no byłam rozczarowana:Dmagdzia26, a-koczek, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
ha ha ha Libra ależ masz piękne sny no jeśli wyślesz mi ustalone zdjecie bedąc w Turcji to sory winetu ale tak szybko mi sie nie uda do Ciebie dotrzeć ale jak zrobisz to w Polsce to od razu mojego za fraki do samochodu i jestem u Ciebie :*
a Czekoladka będzie sie słuchała bez obaw
a sprzątaczką mówimy stanowcze NIEWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 11:08
Libra, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny mam komunikat jutro idę na rozmowe o pracę na 12 wydaję sie to być konkretna propozycja więc trzymajcie kciuki zeby to sieznowu nie okazało jakieś szambo
zbikowa, Effcia28, magdzia26, Libra, mauysia, plemniczka, a-koczek, gocha04, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, Blondi22, Kfjatus, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej Laski
Ja tylko na chwile, czuje sie juz lepiej, bo udało mi sie dzisiaj Wiki do przedszkola odprowadzić. Zaraz po nia idę.
Pismak jestem z TobąBardzo jest mi przykro, ze musisz tego doświadczyć. Sciskam Cię mocno.
Resztę nadrobie obiecuje pózniej.
Buziaki Laski
Fedra, mauysia, Libra, magdzia26, AGA 30, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Plemniczko bo ja już swoje wczoraj wyplakalam. Spędziłam prawie cały dzień w kaplicy wyjasnilam sobie wszystko z Tm na górze
zawsze akceptuje jego wolę teraz co prawda z trudem ale wiem ze jakby mnie nie doświadczył i jakby źle nie bylo to będzie też dobrze i wspaniale tylko trzeba przetrwać i czekać
Fedrus zrobili ni tyle badań ze progresteron pewnie też zapytam o wynik na wizycie wieczornej
Librus bo ja tak mam ze muszę sobie wszystko logicznie i rzeczowo wytłumaczyć i poznać przyczynę i działac dalej
Powiem wam ze wczoraj to było ze mną tragicznie i myslalam ze ból mnie od środka rozsadzidzisiaj dalej co czuje ale już się pozbieralam i bede walczyć dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 11:36
mauysia, Libra, plemniczka, Fedra, a-koczek, Shagga_80, Spero, aisa lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnygocha04 wrote:Dzień dobry, dziś też długo nie pobędę, bo praca praca praca... bleee
mam wgrany w kompie taki sprytny program, że mogą mnie podglądać.
A co u mnie... nic ciekawego pracuję i pracuję i zaczęłam rehabilitację i dostałam wczoraj @ i jestem naprawdę zmęczona, bo to mój 10 dzień pracy bez wolnego. Oczy mi się zamykają i nie mogę się skupić. -
Pismaczku, bardzo mi przykro
((
Ale - tak jak pisała Plemniczka - jestem pod wrażeniem Twojej postawy i nieustającej wiary w Boga - jak czytam Twoje powyższe wypowiedzi, to cisną się mi na oczy łzy, ale łzy wzruszenia.
Pismak, plemniczka, a-koczek, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Aby miało być wesoło dzisiaj
U mnie słoneczko świeciide się coś uczyć zająć czymś myśli.
Miłego dniaFedra, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)