X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia – rozumiem… człowiek tak szybko przyzwyczaja się i zakochuje się w takich slodziakach…
    Jeju – co za niedobra kwoka
    Blondi – super wyglądasz i nawet już brzuszek widać;)

Blondi22, Rucia, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia – rozumiem… człowiek tak szybko przyzwyczaja się i zakochuje się w takich slodziakach…
    Jeju – co za niedobra kwoka
    Blondi – super wyglądasz i nawet już brzuszek widać;)
    no teraz juz bardziej widoczny ;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj kubus chyba dzis poszedł ostatni dzień do przedszkola bo cos pokasływal juz i jutro go w domu zostawie

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a myślałaś, żeby dobierać sobie sukienki z luźnym dołem?

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie troszke slonce wyglada wiec moze deszczowa pogoda sie skonczy

Blondi no w koncu brzuszek widac. Z mężem super wygladacie. A i kapcie tez mnie powaliły.

Shagys fajnie ze juz gotowa dizdiza jest do porodu to juz zawsze mniejszy stres.
    Pismaczku czekam na dizsiejsze wiadomosci mam nadzieje że bęe lepsze

Libra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi a myślałaś, żeby dobierać sobie sukienki z luźnym dołem?
    przymierzalam taka i nie za dobrze sie czulam tym bardziej ze mam szerokie biodra ;/ wole takie to tez byla typowo ciazowa ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mam chwilowy odwyk od forum. Ale to wszystko przez gówniarza Tadziocha, którego mi zabiorą a wcale nie chce go oddawać :( Ale muszę niestety :(
    Rucik, ważne że Tadzik znalazł nowy dom, że nie mieliście problemu ze znalezieniem nowych właścicieli. Choć teraz pewnie żałujesz, że zaczęliście ich w ogóle szukać...
    Buźka!

Libra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    A to fotki ;)

z mezem na weselu i przed poprawinami ;)
    http://www.iv.pl/images/07081227034082341313.jpg
    http://www.iv.pl/images/79326501737214887935.jpg
    Prosimy jeszcze fotę prezentującą całokształt sukienki nr 1, bo dekolt nam nie wystarcza :)

magdzia26, a-koczek, AGA 30, Libra, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia - sprawdź pocztę lub wejdź na fb... pilne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten piękny słoneczny poranek :-)
    Blondi fajne zdjęcia papcie również super :)
    Rucia zastępcza kocia mamcio głowa do góry jak kocur idzie w dobre ręce to mu będzie dobrze :-)

A co do kotów to my mamy plan w piątek wyjechać i kota dać do teściowej to chyba Elwis czuje pismo nosem bo nie opuszcza mnie na krok :-)

a-koczek, magdzia26, Libra, Blondi22, Rucia, Pismak, Sandraa, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucik, ważne że Tadzik znalazł nowy dom, że nie mieliście problemu ze znalezieniem nowych właścicieli. Choć teraz pewnie żałujesz, że zaczęliście ich w ogóle szukać...
    Buźka!

Mayuśka rozsądek mi mówi, że trzeba Go oddać. Jednego kota jestem w stanie komuś podrzucić gdy chciałabym gdzieś wyjechać. Z dwoma jest już problem.
    Ale faktycznie gówniarz od piątku zawładnął naszymi sercami. Jest mega grzeczny, śpi całą noc, nie drapie ani nie gryzie, bez przerwy chciałby się przytulać, zachowuje się jak małe dziecko, jak się czegoś przestraszy to trzeba Go wziać na ręce i pogłaskać.

:( No nic koniec smutów.

mauysia, a-koczek, AGA 30, magdzia26, Libra, Fedra, Kfjatus, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Prosimy jeszcze fotę prezentującą całokształt sukienki nr 1, bo dekolt nam nie wystarcza :)
    wiem ale nie zdażylam zrobic ale kiedys wstawiam ta niebieska sukienke ;)

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Blondi ja tez poprosze o fotke calej weselnej kreacji :)
    Rutka kurcze przykro mi, ale jesli kociak idzie w dobre rece to pomysl ze tak bedzie lepiej...

dziewczyny dzisiaj jest ciutke lepiej ze mną, znaczy cala noc przespalam bo nos sie odetkał, coprawda doszly inne rzeczy bo boli gardlo i kaszel mam, ale wole juz wszystko od tego zatkanego nosa. Mam nadzieje ze ten kolejny etap przeziebienia zwiastuje rychly koniec. A to tez dzieki waszym radom :*

Ale nie bylabym sobą gdybym znowu jakiegos problemu nie miala.... ja wiem ze raczej brak odczuwania nagle ruchów dziecka moze i powinien niepokoić, ale ja mam odwrotną sytuacje. Mianowicie wczoraj doslownie caly dzien czulam jak mała mnie kopie i sie przewraca, jak juz zaczela to tak z godzine potrafila, pozniej z godzinka ciszy i znowu i serio caly dzien tak. Szlam spac dalej kopala. Obudzilam sie o 3 w nocy i co? dziecko tez nie spalo. Wstalam o 8 i od tej pory tez caly czas kopie. Nie są to jakies bardzo nerwowe kopniaki, ale są. I teraz sie zastanawiam czy to normalne? kiedy ona spala wczoraj? nigdy nie byla tak aktywna... zastanawiam sie czy moze cos sie nie dzieje jej? a moze to naturalne? prosze o waszą opinie.

magdzia26, mauysia, Blondi22, Blondi22, Rucia, Libra, AGA 30, Sandraa, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja dzidzia czuje ze ostanio tez praktycznie caly czas sie porusza nawet w nocy jak sie obudze

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, mnie Młody też w nocy kopie. Ale jeśli czujesz, że to wyraźnie odbiega od normy, którą miałaś wcześniej to może spytasz lekarza, on Cię uspokoi.

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko jak nic to będzie jakaś piłkarka :-)

magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko bardzo się cieszę że juz lepiej :)
    Rucia w końcu się odnalazłaś :D szkoda że musisz oddac Tadzika no ale najważniejsze że idzie w dobre rece
    Blondi super kreacja :) ślicznie wyglądałaś

Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś jak najbardziej naturlane :D Dziecko nie śpi tyle w brzuchu co poza brzuchem :)

Chociaż wczoraj na wieczór miałam lekkiego stresa, bo młody walił z całych sił, szybko energicznie, myślałam już nawet, ze za chwilę kopnie w czop i zacznę rodzić, i w pewnej chwili totalna cisza. Myslę sobie ... ocho ... o co chodzi? Ale chwila spokoju i znowu to samo.
    Musisz zaobserwować kiedy mała jest aktywna a kiedy śpi i na tej podstawie czuwaj nad jej ruchami. Mój młody śpi zazwyczaj jak ja sama jestem w ruchu. Jak już usiąde to wtedy daje do wiwatu. Ale za trybem snu tak czy siak nie nadążysz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 10:00

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie panie spadam bo dzwoniłam na basen spytać się czy jakaś szkoła jest to od 10 do 12 mają luz więc jadę popływać puki dzieci nie ma :-)
    Wrócę to zajrzę do was :-)
    A wiec do miłego :-)

Ps. Ale Ola będzie ze mnie dumna :-)
    Żadnych pomidorów i wykrzykników :-)

mauysia, Rucia, magdzia26, Libra, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to ja też nigdy nie śpię w jednej pozycji, wiercę się przez sen - może dzieci w brzuchu też tak miewają :)

Odmeldowuję się, bo robota wzywa! Pa :)

magdzia26, Libra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4127 4128 4129 4130 4131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ