plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie troszke slonce wyglada wiec moze deszczowa pogoda sie skonczy
Blondi no w koncu brzuszek widac. Z mężem super wygladacie. A i kapcie tez mnie powaliły.
Shagys fajnie ze juz gotowa dizdiza jest do porodu to juz zawsze mniejszy stres.
Pismaczku czekam na dizsiejsze wiadomosci mam nadzieje że bęe lepszeLibra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mam chwilowy odwyk od forum. Ale to wszystko przez gówniarza Tadziocha, którego mi zabiorą a wcale nie chce go oddawać
Ale muszę niestety
Buźka!Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:A to fotki
z mezem na weselu i przed poprawinami
http://www.iv.pl/images/07081227034082341313.jpg
http://www.iv.pl/images/79326501737214887935.jpgmagdzia26, a-koczek, AGA 30, Libra, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten piękny słoneczny poranek
Blondi fajne zdjęcia papcie również super
Rucia zastępcza kocia mamcio głowa do góry jak kocur idzie w dobre ręce to mu będzie dobrze
A co do kotów to my mamy plan w piątek wyjechać i kota dać do teściowej to chyba Elwis czuje pismo nosem bo nie opuszcza mnie na kroka-koczek, magdzia26, Libra, Blondi22, Rucia, Pismak, Sandraa, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucik, ważne że Tadzik znalazł nowy dom, że nie mieliście problemu ze znalezieniem nowych właścicieli. Choć teraz pewnie żałujesz, że zaczęliście ich w ogóle szukać...
Buźka!
Mayuśka rozsądek mi mówi, że trzeba Go oddać. Jednego kota jestem w stanie komuś podrzucić gdy chciałabym gdzieś wyjechać. Z dwoma jest już problem.
Ale faktycznie gówniarz od piątku zawładnął naszymi sercami. Jest mega grzeczny, śpi całą noc, nie drapie ani nie gryzie, bez przerwy chciałby się przytulać, zachowuje się jak małe dziecko, jak się czegoś przestraszy to trzeba Go wziać na ręce i pogłaskać.
No nic koniec smutów.
mauysia, a-koczek, AGA 30, magdzia26, Libra, Fedra, Kfjatus, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej laski. Blondi ja tez poprosze o fotke calej weselnej kreacji
Rutka kurcze przykro mi, ale jesli kociak idzie w dobre rece to pomysl ze tak bedzie lepiej...
dziewczyny dzisiaj jest ciutke lepiej ze mną, znaczy cala noc przespalam bo nos sie odetkał, coprawda doszly inne rzeczy bo boli gardlo i kaszel mam, ale wole juz wszystko od tego zatkanego nosa. Mam nadzieje ze ten kolejny etap przeziebienia zwiastuje rychly koniec. A to tez dzieki waszym radom :*
Ale nie bylabym sobą gdybym znowu jakiegos problemu nie miala.... ja wiem ze raczej brak odczuwania nagle ruchów dziecka moze i powinien niepokoić, ale ja mam odwrotną sytuacje. Mianowicie wczoraj doslownie caly dzien czulam jak mała mnie kopie i sie przewraca, jak juz zaczela to tak z godzine potrafila, pozniej z godzinka ciszy i znowu i serio caly dzien tak. Szlam spac dalej kopala. Obudzilam sie o 3 w nocy i co? dziecko tez nie spalo. Wstalam o 8 i od tej pory tez caly czas kopie. Nie są to jakies bardzo nerwowe kopniaki, ale są. I teraz sie zastanawiam czy to normalne? kiedy ona spala wczoraj? nigdy nie byla tak aktywna... zastanawiam sie czy moze cos sie nie dzieje jej? a moze to naturalne? prosze o waszą opinie.magdzia26, mauysia, Blondi22, Blondi22, Rucia, Libra, AGA 30, Sandraa, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczko bardzo się cieszę że juz lepiej
Rucia w końcu się odnalazłaśszkoda że musisz oddac Tadzika no ale najważniejsze że idzie w dobre rece
Blondi super kreacjaślicznie wyglądałaś
Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniś jak najbardziej naturlane
Dziecko nie śpi tyle w brzuchu co poza brzuchem
Chociaż wczoraj na wieczór miałam lekkiego stresa, bo młody walił z całych sił, szybko energicznie, myślałam już nawet, ze za chwilę kopnie w czop i zacznę rodzić, i w pewnej chwili totalna cisza. Myslę sobie ... ocho ... o co chodzi? Ale chwila spokoju i znowu to samo.
Musisz zaobserwować kiedy mała jest aktywna a kiedy śpi i na tej podstawie czuwaj nad jej ruchami. Mój młody śpi zazwyczaj jak ja sama jestem w ruchu. Jak już usiąde to wtedy daje do wiwatu. Ale za trybem snu tak czy siak nie nadążyszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 10:00
magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje drogie panie spadam bo dzwoniłam na basen spytać się czy jakaś szkoła jest to od 10 do 12 mają luz więc jadę popływać puki dzieci nie ma
Wrócę to zajrzę do was
A wiec do miłego
Ps. Ale Ola będzie ze mnie dumna
Żadnych pomidorów i wykrzyknikówmauysia, Rucia, magdzia26, Libra, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość