X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki dziewuszki :)
    Gunia wlasnie to czytalam hihihihihihi :)
    Trzymajcie dziewuszki kciukole zebym miala pozniej owulacje tak jak w tamtym cyklu czyli w dniu 17.Dzis jest moj 13 dzien cyklu i narazie jajniki nie bola ... ale mam stresa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 22:15

aisa lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć !

Po pierwsze - trzymam kciuki za Pisklę. za Pismaka też. dacie radę :)
    Po drugie - Plemniś, kuruj się chopie! nie wiem czemu powiedziałam na Ciebie chopie, tym bardziej że ze Śląska nie jestem. sorki ;P
    Po czecie Guniex uprasza się o nie łapanie rocznicowych dołów z okazji upływu czasu! swoją drogą gratki, żeście wytrwali w miłości :)
    Po któreś tam - mam w ciul do nadrobienia na forum.
    Po następne - P poleciał, a ja miałam być twarda, a znowuSZ zrobiłam powódź na lotnisku.całe szczęście padało i deszcz mnie zagłuszał.
    Po ostatnie - dobranoc i jutro nie życzę sobie żadnych złych wieści. od nikogo. zrozumiano?

no. to ide.
    buzia.

plemniczka, Spero, mauysia, Libra, Gunia, Sandraa, Kaja, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Ilona, a-koczek, AGA 30, Pismak, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skończyłam. zobaczymy czy mi to zaakceptują jutro...

Kaja! normalnie się chyba zezłościłam :( Głowa do góry i nie świrujemy. Kochana! wszystko jest dobrze. Roczek na pewno sobie rośnie jak powinien i nie ma szukania dziur w całym.

Ale mamy dziś dzień no!

Guniu <3 wszystkiego dobrego na rocznicę uczcijcie ją hucznie jak A. wróci i nie bez smutków kochana! Ja co? 6 lat będzie za miesiąc i sytuacja ta sama, ale uda się! Nie ma innej opcji, tylko musimy jeszcze chwilkę poczekać. :D

Żbiczku <tulam>

Shagga, Mauysia super, że wszystko jest dobrze po wizytach i teraz już czekamy na chłopaków Waszych.

Plemniczko jedyne jeszcze co mi do głowy przychodzi, a czego dziewczęta nie wymieniły to maść kamforowa chyba czy jakoś tak. Ale nie wiem jak z tym w ciąży, choć nie powinno chyba zaszkodzić. Albo jakaś podobna Viks czy coś.

Pismaczku <3 dalej się będę modlić za Ciebie, bo wierzę, że będzie dobrze kochana

To dobranoc kochane. Jutro wszystkie stajemy z pozytywnym nastawieniem i podbijamy świat! Ja liczę na wzrost temp. i ma być! Jak nie to sama ją podniosę :)
    Karaluchy pod poduchy.

mauysia, zbikowa, Libra, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Ilona, a-koczek, plemniczka, Pismak, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wieczorową porą,

Guniu, zajrzałam na ten temat, o którym wspomniałaś i rzeczywiście śmieszne, że jawność forum powoduje taką bulwerę :D Ale nie ma to jak dobra rozrywka przed snem :)

Chyba spakuję dziś w końcu tę walizkę do szpitala, bo zaczynam powoli przeginać z tym lenistwem...

Dobranoc :*

Spero, Libra, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Ilona, Blondi22, Blondi22, Pismak, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Karaluchy pod poduchy.

Nieeee, tylko nie to!

zbikowa, Gunia, Libra, magdzia26, Ilona, Pismak, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś tak sobie poczytałam love story w Twoim suwaczku i wygląda na to że Heniut będzie faktycznie "Our baby", no dobra, ja przyszłam na gotowe, bo nie znam Mayusi "nie w ciąży" (może taka w ogóle nie istnieje?) ale tak na prawde te wszystkie szkraby w drodze to są po części nasze wspólne, nieee?

mauysia, Jus1985, Spero, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Ilona, a-koczek, AGA 30, plemniczka, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba, a myślisz, że gdzie najpierw puszczę cynka, gdy odejdą mi wody?? :)

Jus1985, Spero, Spero, Libra, Gunia, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Ilona, a-koczek, Pismak, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No ba, a myślisz, że gdzie najpierw puszczę cynka, gdy odejdą mi wody?? :)

a teraz jeszcze ustalmy kolejność: "Sprawca Zamieszania" będzie poinformowany, przed czy po Ovu?:D

Spero, Libra, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Pismak, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tego co zrozumiałam to po :-P

magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tu chyba jednak Sprawca ma priorytet, bo to od szybkości powiadomienia zależy, czy czasami poród nie stanie się porodem domowym, albo chociaż samochodowym... (tapicerka!!!)

Spero, Libra, Shagga_80, magdzia26, Ilona, a-koczek, plemniczka, Pismak, Fedra, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć spiochy pora wstawać !!!!

Spero, mauysia, magdzia26, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeść

Pogoda na dziś! Bardzo dużo pozytywnego myślenia w całym kraju. Gdzieniegdzie przelotne opady łez nagłego ataku śmiechu i radości.
    Ciśnienie w normie, temperatura powietrza wysoka, spowodowana nagłymi wybuchami uczuć i nieokiełznanego pożądania.

Miłego dnia dziewczyny. Zajrzę do Was raczej późno dzisiaj, ale trzymam kciuki za same dobre newsy.

P.S. Mauysia, nie zjadły Cię mam nadzieję, tylko kołysanki pośpiewały :)
    P.S.1. Aaa powiem Wam co mi się śniło jeszcze szybko, żebym nie zapomniała. Zastanawiam się czy ja czegoś nie wzięłam przypadkiem przed snem? Otóż, miałam zwierzątko(? :O) To była taka gumowa piłeczka - gnieciuch taki z mąką ziemniaczaną w środku (wiecie są takie w sklepach,) miał namalowane oczy i jakąś kitkę kolorową i skakał po domu (no bo przecież to piłka) i oczy mu świeciły w ciemności trochę, bo fluorescencyjną farbką miał namalowane.

Chyba pora na lekarza :P
    Buziaki

Kaja, Libra, zbikowa, Shagga_80, mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, AGA 30, Pismak, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka z rana:)

Shagga, Mauysia - cieszę się, że wszystko u was w porządku... ps. Mauysia - też nienawidzę karaluchów

Pismak - trzymam kciuki, żebyś dzisiaj przyniosła superanckie wieści

Gunia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Kaja - weź się opanuj i nie świruj tyle, bo zwariujesz

Żbiczku:*

Plemniczko - zdrowiej

Spero - fajne powitanie, oby się sprawdziło;)

Witam się, zjadam ciacho i wypijam kawę... jeszcze chwila i powracam do mojego "wspaniałego" programu;/

Shagga_80, mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, plemniczka, Pismak, Fedra, Sandraa, zbikowa, Dodi, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki - milego dzionka choc u mnie od wczoraj caly czas leje i pogoda jesienno-depresyjna....

buziole zozole

mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje z Rutką? Pojechała na wczasy z Olcią?

magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane ... u mnie się niestety nie udało a już miałam taką nadzieję ... w niedziele wieczorem @ i po złudzeniach tylko łzy zostały no cóż ale mamy z M nadzieję że w tym cyklu się uda . Mam w pracy straszny zapiernicz nawet nie mam kiedy usiąść do laptopa żeby was nadrobić ale dziś mi się to mam nadzieję uda ... całuje was mocno i miłego dnia życzę

Shagga_80, mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, AGA 30, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej..u nas wczoraj też lało a z tego co widzę z perspektywy łóżka to dziś chyba nie :-)
    Młody jeszcze śpi a ja uśmiałam się z Waszych postów :-) Nie ma to jak dobry humor na początek dnia :-)
    Co do kolejności powiadamiania o początku akcji porodowej to jak szłam ostatnio na ktg to pomyślałam że powinnam dać znać Rutce..żeby Was powiadomiła. ..a skoro o Niej mowa to też zaczęłam się nieco martwić że coś tu nie zagląda !
    Sylwia Ty tak nie módl się o przesunięcie owulacji bo wiesz..macie sporo serduszek ostatnio więc wiesz gdyby owulacja była już to jest szansa że przeżyłyby jakieś zolnierzyki Zolnierzyka :-P

mauysia, Libra, magdzia26, sylwia1985, Ilona, a-koczek, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Czeeeeść

Pogoda na dziś! Bardzo dużo pozytywnego myślenia w całym kraju. Gdzieniegdzie przelotne opady łez nagłego ataku śmiechu i radości.
    Ciśnienie w normie, temperatura powietrza wysoka, spowodowana nagłymi wybuchami uczuć i nieokiełznanego pożądania.

Miłego dnia dziewczyny. Zajrzę do Was raczej późno dzisiaj, ale trzymam kciuki za same dobre newsy.

P.S. Mauysia, nie zjadły Cię mam nadzieję, tylko kołysanki pośpiewały :)
    P.S.1. Aaa powiem Wam co mi się śniło jeszcze szybko, żebym nie zapomniała. Zastanawiam się czy ja czegoś nie wzięłam przypadkiem przed snem? Otóż, miałam zwierzątko(? :O) To była taka gumowa piłeczka - gnieciuch taki z mąką ziemniaczaną w środku (wiecie są takie w sklepach,) miał namalowane oczy i jakąś kitkę kolorową i skakał po domu (no bo przecież to piłka) i oczy mu świeciły w ciemności trochę, bo fluorescencyjną farbką miał namalowane.

Chyba pora na lekarza :P
    Buziaki

Spero, bardzo podoba mi się Twoja prognoza :)

A z tym snem... Typowałabym jakieś LSD wczoraj przed położeniem się spać ;)

Shagga_80, Libra, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku Kochana moja nie było mnie tu od niedzieli a tu takie smutne wiadomości czytam :(( aż mi łży poleciały tak bardzo Ci kibicuje i trzymam mocno kciuki , modląć się za Ciebie i Twoje maleństwo ... Ściskam Cię mocno kochana moja Trzymaj się ♥

magdzia26, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do pracy całusy dziewczyny : * skrobnę coś do każdej po powrocie w każdym razie dziękuje wam za słowa otuchy i doping na nowy cykl

Shagga_80, mauysia, magdzia26, Ilona, Pismak, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 4125 4126 4127 4128 4129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ