plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobrej nocki dziewuszki
Gunia wlasnie to czytalam hihihihihihi
Trzymajcie dziewuszki kciukole zebym miala pozniej owulacje tak jak w tamtym cyklu czyli w dniu 17.Dzis jest moj 13 dzien cyklu i narazie jajniki nie bola ... ale mam stresaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 22:15
aisa lubi tę wiadomość
-
Cześć !
Po pierwsze - trzymam kciuki za Pisklę. za Pismaka też. dacie radę
Po drugie - Plemniś, kuruj się chopie! nie wiem czemu powiedziałam na Ciebie chopie, tym bardziej że ze Śląska nie jestem. sorki ;P
Po czecie Guniex uprasza się o nie łapanie rocznicowych dołów z okazji upływu czasu! swoją drogą gratki, żeście wytrwali w miłości
Po któreś tam - mam w ciul do nadrobienia na forum.
Po następne - P poleciał, a ja miałam być twarda, a znowuSZ zrobiłam powódź na lotnisku.całe szczęście padało i deszcz mnie zagłuszał.
Po ostatnie - dobranoc i jutro nie życzę sobie żadnych złych wieści. od nikogo. zrozumiano?
no. to ide.
buzia.plemniczka, Spero, mauysia, Libra, Gunia, Sandraa, Kaja, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Ilona, a-koczek, AGA 30, Pismak, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo skończyłam. zobaczymy czy mi to zaakceptują jutro...
Kaja! normalnie się chyba zezłościłamGłowa do góry i nie świrujemy. Kochana! wszystko jest dobrze. Roczek na pewno sobie rośnie jak powinien i nie ma szukania dziur w całym.
Ale mamy dziś dzień no!
Guniuwszystkiego dobrego na rocznicę uczcijcie ją hucznie jak A. wróci i nie bez smutków kochana! Ja co? 6 lat będzie za miesiąc i sytuacja ta sama, ale uda się! Nie ma innej opcji, tylko musimy jeszcze chwilkę poczekać.
Żbiczku <tulam>
Shagga, Mauysia super, że wszystko jest dobrze po wizytach i teraz już czekamy na chłopaków Waszych.
Plemniczko jedyne jeszcze co mi do głowy przychodzi, a czego dziewczęta nie wymieniły to maść kamforowa chyba czy jakoś tak. Ale nie wiem jak z tym w ciąży, choć nie powinno chyba zaszkodzić. Albo jakaś podobna Viks czy coś.
Pismaczkudalej się będę modlić za Ciebie, bo wierzę, że będzie dobrze kochana
To dobranoc kochane. Jutro wszystkie stajemy z pozytywnym nastawieniem i podbijamy świat! Ja liczę na wzrost temp. i ma być! Jak nie to sama ją podniosę
Karaluchy pod poduchy.mauysia, zbikowa, Libra, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Ilona, a-koczek, plemniczka, Pismak, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej wieczorową porą,
Guniu, zajrzałam na ten temat, o którym wspomniałaś i rzeczywiście śmieszne, że jawność forum powoduje taką bulweręAle nie ma to jak dobra rozrywka przed snem
Chyba spakuję dziś w końcu tę walizkę do szpitala, bo zaczynam powoli przeginać z tym lenistwem...
Dobranoc :*Spero, Libra, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Ilona, Blondi22, Blondi22, Pismak, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Mauyś tak sobie poczytałam love story w Twoim suwaczku i wygląda na to że Heniut będzie faktycznie "Our baby", no dobra, ja przyszłam na gotowe, bo nie znam Mayusi "nie w ciąży" (może taka w ogóle nie istnieje?) ale tak na prawde te wszystkie szkraby w drodze to są po części nasze wspólne, nieee?
mauysia, Jus1985, Spero, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Ilona, a-koczek, AGA 30, plemniczka, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No ba, a myślisz, że gdzie najpierw puszczę cynka, gdy odejdą mi wody??
a teraz jeszcze ustalmy kolejność: "Sprawca Zamieszania" będzie poinformowany, przed czy po Ovu?Spero, Libra, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Pismak, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
No tu chyba jednak Sprawca ma priorytet, bo to od szybkości powiadomienia zależy, czy czasami poród nie stanie się porodem domowym, albo chociaż samochodowym... (tapicerka!!!)
Spero, Libra, Shagga_80, magdzia26, Ilona, a-koczek, plemniczka, Pismak, Fedra, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzeeeeść
Pogoda na dziś! Bardzo dużo pozytywnego myślenia w całym kraju. Gdzieniegdzie przelotne opady łez nagłego ataku śmiechu i radości.
Ciśnienie w normie, temperatura powietrza wysoka, spowodowana nagłymi wybuchami uczuć i nieokiełznanego pożądania.
Miłego dnia dziewczyny. Zajrzę do Was raczej późno dzisiaj, ale trzymam kciuki za same dobre newsy.
P.S. Mauysia, nie zjadły Cię mam nadzieję, tylko kołysanki pośpiewały
P.S.1. Aaa powiem Wam co mi się śniło jeszcze szybko, żebym nie zapomniała. Zastanawiam się czy ja czegoś nie wzięłam przypadkiem przed snem? Otóż, miałam zwierzątko(?) To była taka gumowa piłeczka - gnieciuch taki z mąką ziemniaczaną w środku (wiecie są takie w sklepach,) miał namalowane oczy i jakąś kitkę kolorową i skakał po domu (no bo przecież to piłka) i oczy mu świeciły w ciemności trochę, bo fluorescencyjną farbką miał namalowane.
Chyba pora na lekarza
BuziakiKaja, Libra, zbikowa, Shagga_80, mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, AGA 30, Pismak, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka z rana:)
Shagga, Mauysia - cieszę się, że wszystko u was w porządku... ps. Mauysia - też nienawidzę karaluchów
Pismak - trzymam kciuki, żebyś dzisiaj przyniosła superanckie wieści
Gunia - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Kaja - weź się opanuj i nie świruj tyle, bo zwariujesz
Żbiczku:*
Plemniczko - zdrowiej
Spero - fajne powitanie, oby się sprawdziło;)
Witam się, zjadam ciacho i wypijam kawę... jeszcze chwila i powracam do mojego "wspaniałego" programu;/Shagga_80, mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, plemniczka, Pismak, Fedra, Sandraa, zbikowa, Dodi, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane ... u mnie się niestety nie udało a już miałam taką nadzieję ... w niedziele wieczorem @ i po złudzeniach tylko łzy zostały no cóż ale mamy z M nadzieję że w tym cyklu się uda . Mam w pracy straszny zapiernicz nawet nie mam kiedy usiąść do laptopa żeby was nadrobić ale dziś mi się to mam nadzieję uda ... całuje was mocno i miłego dnia życzę
Shagga_80, mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, AGA 30, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej..u nas wczoraj też lało a z tego co widzę z perspektywy łóżka to dziś chyba nie
Młody jeszcze śpi a ja uśmiałam się z Waszych postówNie ma to jak dobry humor na początek dnia
Co do kolejności powiadamiania o początku akcji porodowej to jak szłam ostatnio na ktg to pomyślałam że powinnam dać znać Rutce..żeby Was powiadomiła. ..a skoro o Niej mowa to też zaczęłam się nieco martwić że coś tu nie zagląda !
Sylwia Ty tak nie módl się o przesunięcie owulacji bo wiesz..macie sporo serduszek ostatnio więc wiesz gdyby owulacja była już to jest szansa że przeżyłyby jakieś zolnierzyki Zolnierzyka
mauysia, Libra, magdzia26, sylwia1985, Ilona, a-koczek, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Czeeeeść
Pogoda na dziś! Bardzo dużo pozytywnego myślenia w całym kraju. Gdzieniegdzie przelotne opady łez nagłego ataku śmiechu i radości.
Ciśnienie w normie, temperatura powietrza wysoka, spowodowana nagłymi wybuchami uczuć i nieokiełznanego pożądania.
Miłego dnia dziewczyny. Zajrzę do Was raczej późno dzisiaj, ale trzymam kciuki za same dobre newsy.
P.S. Mauysia, nie zjadły Cię mam nadzieję, tylko kołysanki pośpiewały
P.S.1. Aaa powiem Wam co mi się śniło jeszcze szybko, żebym nie zapomniała. Zastanawiam się czy ja czegoś nie wzięłam przypadkiem przed snem? Otóż, miałam zwierzątko(?) To była taka gumowa piłeczka - gnieciuch taki z mąką ziemniaczaną w środku (wiecie są takie w sklepach,) miał namalowane oczy i jakąś kitkę kolorową i skakał po domu (no bo przecież to piłka) i oczy mu świeciły w ciemności trochę, bo fluorescencyjną farbką miał namalowane.
Chyba pora na lekarza
Buziaki
Spero, bardzo podoba mi się Twoja prognoza
A z tym snem... Typowałabym jakieś LSD wczoraj przed położeniem się spaćShagga_80, Libra, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismaczku Kochana moja nie było mnie tu od niedzieli a tu takie smutne wiadomości czytam
( aż mi łży poleciały tak bardzo Ci kibicuje i trzymam mocno kciuki , modląć się za Ciebie i Twoje maleństwo ... Ściskam Cię mocno kochana moja Trzymaj się ♥
magdzia26, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość