plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Plemniczko współczuję mi na zatoki zawsze tylko pomagał sprey z antybiotykiem a jak go nie uzylas to potem gardło brało od razu
to idź lepiej do lekarza niech da ci ten antybiotyki bo to może być mniej szkodliwe dla małej niż długa choroba.
Kaja ty nie swiruj twój Roczek zdrowo rośnie i tak bbędzie przez nnastępnych kilka miesiecy!
Mayus i shagus ciesze się ze z waszymi synusiami wszystko ok
Fedrus bardzo ci dziękujędodajesz mi otuchy ! Ale ty już swoje wyplakalas i ja muszę swoje utro będzie wszystko wiadomo. Może przyjdzie mi się pogodzić z tym ze być może dostałam dwa kopy od zycia na raz. Cóż zahartuje się i bede patrzeć z nadzieja w przyszłość bo gdzieś tam czeka na nas to największe szczęście
Dziękuję wam wszystkim ze jesteście przy mnie i za słowa wsparcia
Dużo dla mnie to znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 20:31
Shagga_80, AGA 30, Spero, Selena, mauysia, Libra, Sandraa, magdzia26, Rucia, Blondi22, a-koczek, Fedra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieco mi nerw naruszyło, jak przeczytałam nowy temat... i się nawet tam wypowiadam, ale nie wiem, z kim ja tam w ogóle klikam
Temat "jesteśm widoczne w internecie" (wow, jakie to odkrywcze, nie?!
)
eeeech, jaka ja muszę byc stara, że tego nie kumama-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...