plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismaczku nie wierze w to co czytam
przykro mi bardzo bardzo. Czemu to wszystko jest takie trudne. Dopóki jednak jest nadzieja nie wolno sie poddac...
Ja wczoraj bylam u lekarza i dostalam leki ktore sa wedlug mnie gówno warte, ajkies takie naturalne... sól morska do nosa... no cóż chyba jednak dla mnie to za slabe jest. Lekarz powiedzial ze wstrzymujemy sie z antybiotykiem ile sie da i powiedzial ze jak do czwartku sie nie poprawi to mam wrócic po antybiotyk. Ciagle licze ze jednak jutro lepiej sie poczuje i obejdzie sie bez antybiotyku. ach zawsze coś.Pismak lubi tę wiadomość
-
Pismuś biedaczku...
Ja już po wizycie - wszystko ok, lekarz zrobił mi posiew na paciorkowca. Powiedział też że następne usg dopiero w 40 tygodniuale może w międzyczasie uda mi się go przekonać żeby jednak zrobił...
A w ogóle to jestem teraz na tej pseudo szkole rodzenia, znowu prowadzi ta mało kompetentna dziewczyna. Wieczorem coś jeszcze skrobnę. Pa!Dodi, Spero, Blondi22, jeju, Pismak, Libra, Sandraa, magdzia26, Rucia, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Laski
Pismaczku nawet nie wiem co mądrego mogłabym napisać. Napisze tyle, ze jestem z Tobą myślami i mam nadziej, ze to jeszcze nie jest koniec. Trzymam mocno kciuki, zeby było dobrze. Sciskam Cię mocno.
Pismak lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyWitam ponownie ...Pismaczku w obliczu tego co pisałaś (a w co wciąż staram się nie wierzyć
) aż nie mam nastroju pisać co u mnie
Kochana, ściskam moooocno i mam nadzieję,że jeszcze nic straconego i że Lekarz postraszył.
U mnie wszystko OK...mogę rodzić, wszystko dobrze z łożyskiem, wodami, przepływami itd itp ciąża donoszona, Kolosik ma ok 3,2 kg...więc teraz zacznę modlić się o szybki poród raczej... dostałam 2 fotki (jedno niecenzuralne),a nawet jakieś prospekty i próbki...a w drodze do domu kupiłam jeszcze smoczki z Aventu (mega tanio znalazłam znów). I tyle w sumie
http://imageshack.us/scaled/medium/841/grvk.jpg
Blondi22, AGA 30, Spero, jeju, Kaja, Dodi, Pismak, sylwia1985, mauysia, Libra, Sandraa, magdzia26, Rucia, a-koczek, kiti, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra co nieco się dowiedziałam i tak jeśli zrobią laparoskopie jest szansa ze na tym etapie ciazy nie zaswzkodzi to Pisklaczkowi ale najważniejsze jest co tam się w tym jajowodzie znajduje bo jeśli jest to coś niegroźnego to podczas laparoskopi moze im się udac albo to przebić albo przesunąć w dół...
Mam nadzieję ze tonic groźnego i jednak Pisklaczek wyjdzie z tego cało... i pamiętaj nie ma czegoś takiego jak ksiażkowe przyrastanie pęcherzyka są to tylko statystyki bo wiadomo nie jeden taki maluch zaczął rosnac jak na drozdzach i urodziły się zdrowe dzieciaczki...
teraz musisz być silna choć nie jest to łatwe wiem co czujesz i łączę się z Tobą ale umówmy sie że ja przejmuje cały Twój stres i płacz a Ty zaczynasz myśleć pozytywnie :*Shagga_80, Dodi, Pismak, Ilona, Selena, Libra, Sandraa, magdzia26, Rucia, Blondi22, Blondi22, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A i jestem jednak za tym zeby nie było par testujących lepiej zeby było kilka dni odstepu bo jak doświdczenie pokazuje zawsze coś się piep... w takich parach...
tak więc testujemy w odstępach kilku dniowych i nie szukamy dla siebie par...
a teraz mimo wszystko zyczę spokojnej nocy i Kaju przestań się nerwować bo to dla Ciebie nie wskazane tak jak i dla reszty cieżąrnych pozwólcie ze ja podenerwuje się za Was...Dodi, Pismak, Ilona, Selena, Libra, magdzia26, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nie nadrobiłam Was nadal, przeczytałam ostatnie 3 strony i nie wiem co napisać
Pismaczku, strasznie mocno trzymam kciuki, że jednak Dzidzia będzie silna i dacie radę przetrwać te dni!
Kaja, co Ty piszesz? Ja chyba nie bardzo rozumiem? Co Ty sie czepiasz swego pęcherzyka i dlaczego dopatrujesz się, że jest on pusty?Kobietki, no proszę... bez takich tekstów!
Shagguś, ja tu zajrzałam dziś by nie przeoczyć dnia porodu! Bo takie skurcze miałaś, a dziś przeczytałam, że możesz spokojnie rodzić to i ja się uspokoiłam - ciotka się znalazła
Mauysiu, fajnie, że wszystko OK, ale USG w 40tyg? A to już Heniutek nie będzie na tym świecie? Niech ten ginekolog sobie nie żartuje z tymi terminami...
Miłego wieczoru wszystkim życzę, poczytam pare stron zaległych
P.s. Jutro nasza 3-cia rocznica ślubu... A. w delegacji, a mnie łapie dół, że już 7 i pół roku razem i ani jednego bejbisiaDodi, Shagga_80, Pismak, Ilona, Spero, Spero, Selena, mauysia, Libra, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Fedruś ty jestes taka kochana i dobra :*
mauysiu, shaggi fajno ze z waszymi chlopaczkami dobrze, no i niech juz sie rodzą
Kaju ja juz chyba wszystkie mozliwe naturalne metody wypróbowalam.
Moje przeziebienie przeszlo na kolejny etap, bo do zatkanego nosa zaczelo mnie bolec gardlo i kaszel suchy sie pojawil. Mąż zawsze mi powtarzal ze jestem najgorszym chorym na swiecie i zgadzam sie z tym. A teraz bedąc chora w ciązy i nie mogąc niczym konkretnym sie leczyc, to naprawde momentami łzami placze z bezsilności, bólu i niemocy. Jak jutro sie nie poprawi ide do innego lekarza.Shagga_80, Ilona, Libra, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia no cóż takie info dostałam od gina , a też dziwne bo byłam tydzień temu u innego i od razu dała mi skierowanie z listą badań a ten tu mi nic nie dał prócz dwóch leków pewnie coś przewiduje oby nie najgorsze !!!!
-
Kaju proszę nie zamartwiaj się...dał te leki, bo chce zapobiec niespodziankom.
Pismaczku kochanie mocno zaciskam kciuki za powodzenie tego zabiegu jak będzie konieczny. Przytulam Cię kochana jak tylko mogę i potrafię. Jest nam tu wszystkim smutno ale jesteśmy z Tobą.aisa lubi tę wiadomość
-
Plemniczko a w ciąży można herbatkę z lipy, bo tego nie wiem?
Z pokrzywy, bo to bomba vit.
Do nosa maść majerankowa?
Do smarowania plecków przy kaszlu gęsi smalec. Pomaga choć to głupie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 20:12
magdzia26, a-koczek, Fedra, aisa lubią tę wiadomość