plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pismak prosze odezwij się do Nas bo ja tu dzisiaj jajko zniose przez ten stres...
a tak w ogóle to Dzień Dobry
p.s. ja tu chyba dzisiaj oszaleje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 13:48
Libra, magdzia26, mauysia, a-koczek, AGA 30, Spero, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wróciłam na chwilkę.
u Was zalewajkaA ja chyba zrobię dziś zupę cukiniową z curry - znalazłam ostatnio na necie przepis i raz już się sprawdziła.
W mieście dziś straszne korki, tyle zmarnowałam dziś czasu w aucie...Ale przynajmniej zdążyłam załatwić na mieście wszystko, co na dziś zaplanowałam. M.in. odebrałam osobiście fajny stanik do karmienia z Allegro
Dokładnie taki jakiego szukałam.
Dobra, lecę kroić te cukinie bo za pół godziny wychodzę po Bąbla.
Smacznych obiadków życzę!a-koczek, Libra, Shagga_80, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Madziu ja dzisiaj miałam zaplanowane dlasze mega sprzątanie i jak widac nic z tego bo siedze od rana na kompie w gardle mam gula i odświeżam strone i czuej ze zaraz wybuchne a na pewno wybuchnie mój mąż jak zobaczy ze nic od wczoraj jest nie ruszone...
a z tego wszystkiego to nawet nie mam ochoty na jedzenie
Mayusia smacznej zupki życzemauysia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a obiecane fotki na fb
aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Fedruś kurczę zaczynam się martwic o naszego Pismaczka...
ja się martwie od rana oczymi pisałam już z Libra ale staram sie nie dopuszczać złych myśli wiec Kochane myślimy pozytywnie i dobre fluidy przesyłamy pismaczkowimagdzia26, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w ogóle nie dopuszczam do siebie myśli że coś z Pisklaczkiem miałoby być nie tak!
Ja wkrótce będę szykowała się do lekarza i jak wrócę to spodziewam się informacji od Pismaka!
Mauysia oczywiście z niecierpliwością czekam i na Twoje informacje ...siedząc na fotelu pomyśl i o mnie
Odmeldowuję się!magdzia26, Fedra, a-koczek, Libra, AGA 30, aisa, mauysia, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dobra ja idę coś zjeść bo zapomniałam od rana że powinno coś sie zjeść moze jeszcze uda mi sie o własnych siłach dotarabanić do lodówki
wpadnę późneij sprawdzić czy są wieścia-koczek, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny
Nie pisałam bo od rana rycze i ból mi przeszywa serce
Niestety pisklak nie urósł tyle ile lekarze chcieli s 5 mm a powinien mieć conajmniej 10mm
Beta dzisiejsza to 1040 a przedwczoraj było 860 więc nie przyrasta nawet o 50% i okazalo się jeszcze w dodatku ze mam coś na prawym jajowodzie do tej pory myśleli ze to czystą ale uroslo i teraz myślą ze to ciążą pozamaciczna i ze to ona podbija mi bete i dlatego ten pechrrzyk w macicy też rośnie. Gdyby nie ten w jajowodzie to pewnie ten w macicy to była by ciążą biochemiczna. Jutro zrobia mi bete i jak wzrośnie to mi zrobia laparoskopie żeby zobaczyć co to jest faktycznie w tym jajowodzie .
Masakra
Teraz siedze i zastanawiam się co ze mną nie tak
A mógłby być bliźniaki
W każdym razie teraz skupiają się na ratowaniu mojego jajiwodu.
I jak dotąd nic mnie nie bolało to odkąd kolejarz powiedział o tym jajowodzie to normalnie go czuje i mnie boli i myślę ze zaraz mi tam wszystko wybuchnie
Masakramój M stara się być silny i mnie wspiera i pociesza ale widze ze też to przeżywa i martwi się o mnie
Brak sił
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku czytam to co napisałaś i nie wierzę, czytam jeszcze raz i jeszcze raz ...zastanawiam się co mądrego Ci napisac ale jestem chyba za głupia i nie potrafie...jedyne co mogę przesyłam ci cała moc jaką mam i modlę się ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 15:43
Effcia28, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny