plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyleciałam na złamanie karku...
Kurw... mać nie tak to miało wyglądać...
To w jajowodzie moze być też cystą niestety która rośnie razem z ciążą koleżnaka mi ostatnio o tym opowiadała bo sama to przechodziła...
Mam nadzieje zę się trzymasz jakoś duzo buziaków Wam przesyłam i wspieram modlitwą...
Najważniejsze teraz Kochana zeby z Tobą było wszystko w pożądku :*Pismak lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Pismak nie spodziewałam sie az taki wiesci. Trzymaj sie kochana. Powinnam sie ugryźc w jezyk ale odrazu przypomniala mi sie nasza rozmowa na temat blizniaków i 2000 lajka. Przykro mi bardzo. Mam nadzieje że jednak wszystko bedzie dobrze. bo jeżeli plamienie ustalo to może jednak nasz pisklaczek to ma byc kruszynka i powoli rosnie. Kurcze to nie tak wszystko miało byc.
Pismak lubi tę wiadomość
-
Hej :)Pismaczku tulę mocno..i trzymam kciuki
oby to nie było to..tylko tak jak Fedra pisze cysta która rośnie pod wpływem hormonów...bądź dobrej myśli
i nie poddawaj sie
wszystkie tu będziemy się za Ciebie modlić
Kaja, Pismak, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki!!!
Pismaczku nie wierzę w to co piszesza ja czekałam na pozytywne wieści...
Miejmy nadzieję,że jeszcze wszystko sie jakoś ułoży. Nie wiem co mam Ci więcej powiedzieć, bo żadne słowo w takiej chwili nie przyniesie Ci ulgi.
Pomodlę się za Ciebie. Buziaczki kochana :*
Nic więcej nie pisze bo nie mam weny....Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Pismaku tule mocno ....wszystko bedzie dobrze-trzeba byc takiej mysli
przed chwila robilam test owu i negatywny hmmmm dziwne ....bo gin powiedzial ze owulka tuz tuz no chyba ze tym razem nie pekna pecherzyki .... jutro sie dowiem czy urosly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 17:18
Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki
Pismaku, modlę się kochana :*
dziś tak szybciutko, może później zajrzę, bo mam sporo do zrobienia na jutro. za tydzień konferencja, a ja w lesie. ehh
Shagga spokoju i cierpliwości życzę. Mam nadzieję, że jakoś wytrzymasz jeszcze u mamy bez większych stresów.
Sylwia, jak owu tuż tuż to może już jutro wyjdą testy na + lub w czwartek. Sprawdź tak czy inaczej.
U mnie wczoraj i przed wczoraj jajnik prawy dawał popalić nieźle, test na maxa + ale tempka w cały światnie wiem o co chodzi. Zobaczymy jutro jeszcze.
Jeju śliczna kuchnia
Aga, Blondi czekam na zdjęcia z niecierpliwością
Dużo zdrówka kochane. U mnie dziś zimnica straszna. Do później, jak się odrobię dziś :*mauysia, Pismak, magdzia26, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:sylwia ja testów nie robiłam gin mi powiedział ,że mamy zacząć serduszkować i zaczeliśmy nie wiem może to ci pomoże tylko się nie nakręcaj
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Mauys nie ma nadziei
ja jej przynajmniej nie widzę ani nie czuje
pechrrzyk ma 5 mm a powinien mieć 10 mm więc nie rozwija się prawidlowo
jutro zrobia mi bete i potem jak coś to o 13 lub 14 chyba będzie laparoskopia nie wiem do końca na czym to polega ale dr powiedział ze zobaczą co tam mam. Podejrzewam też ze nie jest to bezpieczne dla kobiet w ciąży a jak chcą mito zrobić to położyli już krzyżyk na pisklaku
W każdym razie czekam do jutra.20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)