plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Właśnie przymierzałam moje nowe spodnie żeby zaznaczyć je do skrócenia ależ jestem z nich zadowolona a zwłaszcza z tych czarny w parze z moimi szpilkami wyglądają zajefajnie
Ach szkoda ze tak dziś leje bo bym dalej po sklepach polatała jeszcze troszkę kasy mi zostałomagdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:czyli zakupy udane... może mała rewia mody w zdjęciowych slajdach z wybiegu domowego? hę? ja tam chętnie ujrzę Ciebie w nowych porciętach i szpilorkach:D
To po południu zrobię zdjęcia jak już spodnie będą dobrej długości
Może jeszcze coś fajnego dokupię dziś jak przestanie laćLibra, magdzia26, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:To po południu zrobię zdjęcia jak już spodnie będą dobrej długości
Może jeszcze coś fajnego dokupię dziś jak przestanie laćAGA 30, magdzia26, Shagga_80, aisa, Spero, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:wszystko zależy od pracy
ja juz tej mam po dziurki w nosie i jak tylko nadaży sie okazja to ja zmieniam
-
właśnie udąło mi sie dostać na ovuformu na fb. Obejrzałam film selenki fantastyczny. szkoda że przy pierwszej ciazy ja o czyms takim nie pomyslałm pamiątka mega zajebiaszcza
AGA 30, Kaja, Libra, magdzia26, Selena, aisa, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ale Ty wiesz, że ja skorzystam z zaproszenia? hehehe;P
Ps. Stary coś wspomniał dziś że może przyjedzie po nas w środę (wieczorem) albo w czwartek ...to może jeszcze byłaby okazja spotkać się wcześniej
Jakoś przeżyje z Mamą ....dziś mamy ciche dni..AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:TTM... ale ja postaram się zmienić pracę jak będę już na macierzyńskim...
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a na kaszubach zalewajka to jest taka z smietaną ziemniaki i takie tam dziwne sprawy w środku mnie osobiście nie podchodzi jest to dlamnie dziwna zupa ,ale Libry przepis bardzo smkowicie wyglada chyba się skusze na ta zupe bo brak pomysłu na obiad !!!
Libra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyczytałam co tam u Was i zmykam...u nas dziś na tapecie Stary Donald farmę miał i Dzik jest dziki (ściągnęłam Młodemu właśnie na telefon) i katuje mnie tym
Chyba wyjdziemy na dwór żebym odpoczęła...mimo że dalej deszcz ale K przygotowany na każdą ewentualność pogodową
magdzia26, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:MAM NADZIEJĘ!
Ps. Stary coś wspomniał dziś że może przyjedzie po nas w środę (wieczorem) albo w czwartek ...to może jeszcze byłaby okazja spotkać się wcześniej
Jakoś przeżyje z Mamą ....dziś mamy ciche dni..... ale może jak nie urodzisz jeszcze, to przyjadę za 3 tyg w drugim tygodniu października... oczywiście jak będzie na siłach
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:no własnie ja bym tez chciala do tego czasu wytrzymac tym bardziej ze kredyt na dom sie szykuje niedlugo wiec musze jeszcze troszke pocierpieć....bo teraz mam dobre warunki umowy...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wita się dzisiaj i ja
Kaja wypoczywaj pełną parą
podczytałam co nieco i ide kawunie robićmagdzia26, aisa, a-koczek, Libra lubią tę wiadomość