plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:m wpadł na pomysł i sprezentował mi na początek Greya w e-booku, skoro nie mam czasu by usiąść i przeczytać zwyczajnie książkę, bo podczas jazdy czytając robi mi się niedobrze... a w domu zazwyczaj jak już coś czytam to jest to ustawa, komentarz czy prasówka branżowa...
I co - jak pierwsze wrażenia?
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Libra bardzo dobrze cie rozumiem mnie to nie tylko krew zalewa ale jeszcze dostaję białej gorączki i chyba bedę musiała jakieś uspokajające ziółka albo meliskę zamiast kawy w pracy zacząć pić bo to poprostu się nie da inaczej...
więc siedzę i się męczę...
ps. na mnie melisa nie działa:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 09:01
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:dziewczynki mam do was prośbe mogłybyście mi pomóc bo ja się jeszcze nie ogarniam z tymi wykresami ovu mi przesunelo owulacje dzisiaj na wykresie z 10 dnia cyklu na 17 co to oznacza jak dzisiaj spadła mi temp a @ mam miec dopiero za 10 dni nic nie kumam z tego wykresu...
- że po skoku temperaturowym (tym oznaczającym niby owulację) "wygaszają się" wszelkie objawy płodności, czyli śluz robi się niepłodny, szyjka się zamyka itp. A jak zaznaczyłaś po skoku wodnisty, czyli płodny, to może Ovu zinterpretowało to tak, że owulacja jeszcze przed Tobą...
Tak czy inaczej, tą krechą stawianą przez system się nie przejmuj.
A normalnie jak długie masz cykle?Libra, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:a-kroczek - bardzo bym chciala ale nikogo nie wpuszczaja na teren poligonu - zreszta to gdzies na odludziu i ciezko o dojazd autobusem...
przez dziurkę w płocie hihi żartuje sobie ale jestem dobrej myśli ja też mojemu m odpuscilam a później żałowałam bo myślałam że tego dnia ovu była a była w niedzielę i się strzeliłomagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Łoboże, ale żeby akurat Greya???
I co - jak pierwsze wrażenia?
mauysia, magdzia26, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ha ha Libruś, widzę, że "spodobały" Ci się te same motywy, co mi
Ale może dosłuchaj do końca, przynajmniej się pośmiejesz
magdzia26, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witam z rana
Wyspałam się jak dawno nie wyspałam
Libruś oczywiście jesteś baaaaaaardzo mile widziana u nas,zapraszamy
A ja tymczasem wstaję wreszcie z łóżkaI Wam życzę miłego dnia
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:jak któraś może mi cos polecić w e-boku, to chętnie czekam na propozycje:)
. Ale jak ktoś nie lubi gatunku fantasy to nie bardzo ...
Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Mauysiu normalnie zawsze miałam 28 dniowe cykle,
ale ostatni miałam troszke dłuższy...magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
ale mnie tu dawno nie byłoKaja, Libra, magdzia26, aisa, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧