plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiti wrote:ehh to nie wiem co jest...
Libra muszę Ci powiedzieć że z Ciebie odważna kobietanigdy bym nie skoczyłabym z takiej wyskości do rwącej wody
!
magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:no widzisz już to miałam tak dawno zrobić ze znowu zapomniałam a Dodi mi juz tyle razy przypominała
ehhh ja roztargniona...
nie obiecuję ale się postaram to zrobić wieczorem
no On jest zdziwiony ze Pani coś pika w ustach a co by było gdybym mierzyła w sypialni ha ha ha ale na to jestem za leniwa -
nick nieaktualny
-
no dobrnełam do końca
Brzuszki shaggi , karoam i mayusi śliczne już takie duże
zmykam coś ugotować bo m wnet będzieLibra, Shagga_80, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż tu dziś spokój laseczki
JA po zakupach poleciałam do lasu na grzybki nazbierałam niecałe wiaderko
Zakupy udane ale nie skończone kupiłam sobie 3 pary spodni bluzkę bieliznę (majtki ) i Waflowi dwie bluzki kupiłam
Jutro ciąg dalszy zakupówSpero, mauysia, Libra, Pismak, Sandraa, aisa, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
I ja melduję się wczesnowieczornie
Libra - więc definitywnie urlop się zakończył? Niestety ten przykry moment musiał nadejść
Fedri - miło Cię widzieć
Moje wyniki krwi i moczu są ok, jutro o 16:45 czeka mnie wizyta u gina.
ALE DZIŚ PRZED POŁUDNIEM SIĘ WKURZYŁAM! Okulistka wystawiła Leosiowi receptę na kropelki do oczu, raz cofnięto mnie z apteki (którą mam dość daleko od domu), bo kobitka źle cośtam na recepcie napisała. Zaniosłam do Luxmedu, okulistka poprawiła, dziś specjalnie znowu jechałam do tej apteki i znowu mnie cofnęli bo okulistka nie skreśliła "1 op.". Myślałam że ku@#ica mnie strzeli! Znów zaniosłam do poprawki, ciekawe czy cofną mnie trzeci raz!
Normalnie byłam wykończona po tych eskapadach...Musiałam odreagować w lumpeksiku i w domu przed TV
A poza tym to spoko, już mi minęło wkurzenieShagga_80, Libra, Rucia, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zdaje relacje z wizyty u gina:
sa dwa pecherzyki ( gin sie smieje ze blizniaki beda) jeden ma 18 mm a drugi 14mm. Powinnam miec owulke najpozniej w czwartekale mojego G nie ma a gin kazal zwiekszyc intensywnosc serduchowania
kolejna wizyta w srode zeby zobaczyc jak rosna kandydaci
buziole zozoleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 19:42
AGA 30, Spero, Libra, Libra, Libra, Libra, Kaja, Pismak, Sandraa, jeju, Shagga_80, aisa, Rucia, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPadam z nóg!!
Jak wyszliśmy z domu po 8 tak do mojej mamy weszliśmy koło 19...setki km zrobione ...dwóch lekarzy Kubusia zaliczonych i NAJWAŻNIEJSZE kilka rzeczy z listy wyprawki odhaczoneA co ważne udało się sporo zaoszczędzić ku mojej wielkiej radości ...bo w dwie rzeczy w outlecie
Zaraz idziemy się myć i spać bo jutro po południu na USG..a w środę prawdopodobnie do domuLibra, Kaja, mauysia, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was po wizycie !!!gin radosny ,że się udało ,ale kazał mi siedzieć w domu przez 2 tyg i zapisał Luteinę 3razy po 2 tabsy oraz Scopolan odpoczywać fack!!!!!więc od jutra was nawiedzam
...kazał mi siedzieć ,abym się nie przemeczała i krwawienia nie dostała bo ciąża jest przez clo więc jest duże ryzyko straty teraz to się posrałam ze strachu ,aż mi moje wzdęcia póśćiły
mauysia, Shagga_80, aisa, Libra, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aha no Roczek jest dużo większy niż tydzień temu i nastepna wizyta 30 sprawdzamy czy nie jest to pusta ciąża takiego określenia użył fack i znów nerwy .....cholera chyba w narkotyki uderzę ,aby się odstresować
zbikowa, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Laski bylam na kolposkopii, nadzerka niegrozna nawet nie bedziemy jej wymrazac, to tylko jakas nadprogramowa tkanka ktora nic nie wnosi ani nie szkodzi. Tak wiec luz. Glowny problem teraz to pco i to zeby dostac sie do endo. Byla jutro rano jedna wolna wizyta ale niestety nie moge na niac isc, bo mam pilna robote w pracy do zrobienia. No nic. Bede polowac.. trzymajcie sie laski niedlugo wracam. Buzi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 20:54
Kaja, mauysia, Libra, aisa, Rucia, a-koczek, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
wlasnie przed chwila dzwonil moj G i powiedzial ze nie bedzie go dwa tygodnie ale jak bedzie mozliwosc to przyjedzie na kawalek weekendu.....
smutno mi okropnieno i z fasolinki chyba nici
dobrej nocki
Kajcia odpoczywaj
zbikowa to dobrze ze nadzerka niegroznaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 22:01