plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki!
magdzia26 - cieszę sie,ze smakowała pizza. Ja robię zawsze 2 sztuki i pochłaniamy w mig!!! Sama prawie zjadam duża pizzę bo jest taka pysznaaaaaaaaa
.
No to Kochana masz teraz za zadanie domowe robić przynajmniej 2 razy w tygodniu mężusiowi pizzę z duża iloscia czosnku i cebulkii wszyscy będą zadowoleni, a i moze jakiś efekt się pojawi w postaci fasolki
-tego Ci życzę!!!
Pismaczku- też wiem z doswiadczenia,ze lepiej w szpitalu poleżeć, a jak w domu nie masz jeszcze dzieciaczka to na pewno łatwiej Ci tam będzie dłużej zostać, a mężuś musi wytrzymać. Ja w lipcu lezałam i najbardziej żal mi było synusia, ale miał tatę i dali radę
juz po 2 dniach mojej nieobecnosci w domu jak przyjechał do szpitala i mnie zobaczył w drzwiach to zrobił taka smutną minkę i płakać mu sie chciało i zapytał : "Mama kiedy wrócisz do domku?". Serce mi się kroiło,ale dałam radę
. A teraz dzidziuś jest najważniejszy więc leż i odpoczywaj!! A ja życzę Ci żeby pęcherzyk rósł dużachny i żeby serduszko zaczęło w nim bić mocno
Zdrówka!!!
Shagga- powodzenia w Łodzi!!! Wytrzymaj jeszcze troszkę
Libruś, super ze już wróciłaś. Wypadałoby żebyś odpoczęła po tej podróży, a Ty ranny ptaszek jak widzę!!!
Muzi-dzis sniła mi sie ta Twoja kuchniaI wiesz jakie jajka były? Ja chciałam zobaczyć te Twoje mebelki na żywo, to Ty kurierem mi je przysłałaś i ja sobie je w kuchni chwilowo ustawiłam, ale potem miałam kurierem znowu odesłać. No czego ta głowa nie wymysli???
Witaj Fedrus. Masz rację - rzuć w pieron ten termometr!!!
Miłego dnia dziewczynki. Ja spiąca jestem ...
magdzia26, Ilona, Pismak, Libra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:to masz tak jak ja:) też nie miałam czasu myśleć (i dobrze;) nawet temperatury nie mierzyłam:) i postanowiłam nadal nie mierzyć, więc termometr znalazł zaszczytne miejsce na dnie szuflady:)
a macie już jakieś typy spędzenia urlopu na przyszły rok? my też powoli myślimy...
a z nogą już wszystko w porządku:)
Kiti, kiedy zobaczę jakieś foty z urlopu? hęęę???dzisiaj postaram się wrzucić jakieś fotki
magdzia26, Ilona, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Chciałam się jeszcze pożalic ze do tej pory nie widziałam filmiku selenki z kacperkiem w roli glownej
bo mnie do grupy ta amicizia nie dodała
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Chciałam się jeszcze pożalic ze do tej pory nie widziałam filmiku selenki z kacperkiem w roli glownej
bo mnie do grupy ta amicizia nie dodała
spokojnie cierpliwości to nie takie proste dostać się do grupy trzeba swoje odczekać
a tak na poważnie to Ami jest na etapie ogarniania grupy więc nie bawem pewnie i Ty tam sie znajdziesz ale wiesz najpierw selekcja i te sprawy
a jak siew ogóle czujesz?Pismak, Libra, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selenko nie widzę
ale nie martw się poczekam aż amicizia mnie doda
Fedrus czuje się dobrzeprzeziębienie przeszlo został lekki kaszel i katar ale biorę syrop i pastylki
nie plamie i nic mnie nie boli
wieczorem zrobia mi usg więc teraz ie modlę zeby perzerzyk dalej tam był i jeszcze urósł
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
doszłam do połowy obejrzałam brzuszki Selenki,Ruci i Ilonki
pięknie rosną choć jeszcze takie małe
Rucia no ale z Ciebie sexi mamuśka w tej kiecce !!
Pismaczku tzrymam kciuki cały czas za twojego pisklaczkaBedzie dobrze :*
Libra, Selena, magdzia26, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra - dołączaj do mnie:) i chowaj termometr:)
Kopciuszku - żaden ze mnie ranny ptaszek... jak mus to mus i trzeba wstawać do pracy... inaczej pewnie bym spała minimum do 10-tej;P
Kiti - jak zdecydujecie się na Turcje, a dokładniej Alanya... to skontaktuj się ze mną... dam Ci namiary na polskie biuro podróży prowadzone w Turcji, w którym będziecie mogli skorzystać z wycieczek fakultatywnych za połowę ceny oferowanych przez rezydentów;) i do tego jeszcze podpowiem jak wynegocjować mini rabat 5%
magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Selenko nie widzę
ale nie martw się poczekam aż amicizia mnie doda
Fedrus czuje się dobrzeprzeziębienie przeszlo został lekki kaszel i katar ale biorę syrop i pastylki
nie plamie i nic mnie nie boli
wieczorem zrobia mi usg więc teraz ie modlę zeby perzerzyk dalej tam był i jeszcze urósł
udostępniłam na osi czasu tylko dla Ciebie
więc powinnaś go widzieć
-
Libra wrote:Fedra - dołączaj do mnie:) i chowaj termometr:)
Kopciuszku - żaden ze mnie ranny ptaszek... jak mus to mus i trzeba wstawać do pracy... inaczej pewnie bym spała minimum do 10-tej;P
Kiti - jak zdecydujecie się na Turcje, a dokładniej Alanya... to skontaktuj się ze mną... dam Ci namiary na polskie biuro podróży prowadzone w Turcji, w którym będziecie mogli skorzystać z wycieczek fakultatywnych za połowę ceny oferowanych przez rezydentów;) i do tego jeszcze podpowiem jak wynegocjować mini rabat 5%
skorzystam na pewno z pomocy i się przypomnę jak się zdecydujemy
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nie wiem co sie stało z moim forum... już zgłaszłam problem ale nic nie zrobili... forum mam rozjechane tak że ledwo się da czytać , dodawanie postów graniczy z cudem i już nie mówie o lajkowaniu postów
-
nick nieaktualnykiti wrote:nie wiem co sie stało z moim forum... już zgłaszłam problem ale nic nie zrobili... forum mam rozjechane tak że ledwo się da czytać , dodawanie postów graniczy z cudem i już nie mówie o lajkowaniu postów
mi się czasem tak rozjeżdża jak są jakieś zdjęcia na forum... ale to tylko na tej stronie gdzie są zdjęcia -
Libra dołacze do Ciebie od przyszłego cyklu no chyba ze znowu zapomnę mierzyć pod koniec tego tygodnia to walnę go w kąt
a tym czasem patrze na niego łaskawie i mój pies bardzo się interesuje nim jak zaczyna pikać dobrze że mierze w ustachLibra, magdzia26, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
ehh to nie wiem co jest...
Libra muszę Ci powiedzieć że z Ciebie odważna kobietanigdy bym nie skoczyłabym z takiej wyskości do rwącej wody
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra dołacze do Ciebie od przyszłego cyklu no chyba ze znowu zapomnę mierzyć pod koniec tego tygodnia to walnę go w kąt
a tym czasem patrze na niego łaskawie i mój pies bardzo się interesuje nim jak zaczyna pikać dobrze że mierze w ustach
ps. prześlij mi na mail zdjęcia z wizyty u Ciebie:)aisa lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Pismaczku ale jak nie widzisz
udostępniłam na osi czasu tylko dla Ciebie
więc powinnaś go widzieć
Kochana widzę na twojej osi ze oddalać link z meblaminaprawdę się tym nie przejmuj
korzystam ze smarkfona więc może dlatego :/ale spokojnie poczekam
Angelius Provita
Libra wrote:hahahahahahaha... matko, ale się uśmiałam, jak sobie wyobraziłam mierzenie w "sypialnii" i zdziwioną Czekoladkę
ps. prześlij mi na mail zdjęcia z wizyty u Ciebie:)
no widzisz już to miałam tak dawno zrobić ze znowu zapomniałam a Dodi mi juz tyle razy przypominałaehhh ja roztargniona...
nie obiecuję ale się postaram to zrobić wieczorem
no On jest zdziwiony ze Pani coś pika w ustach a co by było gdybym mierzyła w sypialni ha ha ha ale na to jestem za leniwamagdzia26 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi