plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga - ja po takim intensywnie spędzonym weekendzie ledwo żyję... a do tego dodatkowe pogoda przytłacza i gorzej spać się chce
Shagga - ja w nocy przejeżdżałam przez miejsce zamieszkania Fedry i Twoje;)... a Agafia dostała @Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Aga - ja po takim intensywnie spędzonym weekendzie ledwo żyję... a do tego dodatkowe pogoda przytłacza i gorzej spać się chce
Shagga - ja w nocy przejeżdżałam przez miejsce zamieszkania Fedry i Twoje;)... a Agafia dostała @
Pogoda niestety sprzyja spaniuZrobiła się prawdziwa jesień a niedawno jeszcze takie upały były
Nic tylko oczekiwać na opady śniegu i zmieniać opony na zimowe -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja ostatnio radzilam Plemniczce, a teraz sama musze sie do tego zastosować. Wczoraj wieczorem juz czułam ze cos mnie bierze, ale w nocy było najgorzej. Nie mogłam spać, katar mi nie dał. Głowa pekala i najgorsze bo nie pamietam, żebym tak miała, nogi strasznie mnie rwaly. Myślałam, ze zwariuje. Wiki nie zaprowadzilam do przedszkola bo nie dałam rady. A M juz o 6 pojechał do pracy. Leże w łóżku i sie nie ruszam dzisiaj. Mam nadzieje, ze przejdzie.
Pismak jestem dobrej myśli. Będzie dobrze.Pismak, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPismaku to poleż jeszcze troszkę i dbaj o pisklaka swojego
Agafia szkoda że @ przyszedł oby następny cykl był owocny
Wiecie dziewczyny ile kleszcze jest w lesie ja po każdych grzybach znajdę u siebie jakiegoś a w sobotę to swojemu bratu z pępka kleszcza wyciągałamPismak lubi tę wiadomość
-
Ja się nie zloszcze wcale ze muszę zostać tylko strasznie tęsknię za swoim M
ale dla zdrowia pisklaczka to zniose wszystko ! Nawet to ze mnie kluja codziennie ! Brrrrr
AGA 30, Shagga_80, Libra, magdzia26, Selena, Sandraa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Ja się nie zloszcze wcale ze muszę zostać tylko strasznie tęsknię za swoim M
ale dla zdrowia pisklaczka to zniose wszystko ! Nawet to ze mnie kluja codziennie ! Brrrrr
magdzia26, Selena, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Uuuuu jednak
Agafia pozostaje życzyć by kolejny cykl był TYM!
Libra i nie zajrzałaśJa do jakiejś 3ej nie spałam
Ilonko - zdrówka!Ilona, AGA 30, Shagga_80, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Pismak, Spero, Spero, Sandraa, aisa, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Pismaczku- wciąż trzymam kciukasyBędzie dobrze!
U mnie zaczęło się odgracanie mieszkania- skoro mamy tu zostać- bo nic ciekawego naokoło nie ma, to trzeba zrobić trochę miejsca dla dzidziWczoraj odgracałam szafę- zajęło mi to prawie cały dzień ale za to zyskałam półkę na ciuszki dla bobasa, górna szafka pusta i dół pod wieszaniem pusty- będzie na jakieś dodatkowe zmiany pościeli,paczki pampersów, tetre czy cokolwiek
Dzis w planie łazienka- ale to popołudniu chyba bo teraz mi za ciepło
No i dziś chyba pójdę na test przeciążenia glukozą, zastanawiam się też czy jest sens robić toxoplazmozę? Nie zrobiłam wcześniej bo trafiłam na durne laboratorium w którym nic nie kumali a tutaj robią tylko nie wiem czy jest sens teraz?Pismak, Pismak, aisa, Libra, a-koczek, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość
-
witam dziewczęta
teraz już bede z wami wiecej
urlop już zakończony , na budowie posprzatane
a ja jeszcze wróciłam do M na 2 tyg
Pismaczek trzymam kciuki za twojego pisklaczka żeby rósł zdrowo !
Libra zazdroszcze dalszego wczasowaniamagdzia26, AGA 30, Libra, Pismak, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaoram - wicie gniazdka... super
Kiti - wczasowanie się skończyło... teraz pozostało tylko zapitalać cały rok:/... do następnego urlopu... PS. trzymam kciuki za cykl
Aga - a co będziesz kupować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 11:44
aisa lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Kaoram - wicie gniazdka... super
Kiti - wczasowanie się skończyło... teraz pozostało tylko zapitalać cały rok:/... do następnego urlopu... PS. trzymam kciuki za cykl
Aga - a co będziesz kupować?
Dziękuje za trzymanie kciukówja jakoś w tym cyklu nie miałam czasu o tym myśleć ( i dobrze)
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nadrabiam cały czas zaległości
Libra coś wyczytałam o twojej nodze? już wszystko dobrze?
Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto masz tak jak ja:) też nie miałam czasu myśleć (i dobrze;) nawet temperatury nie mierzyłam:) i postanowiłam nadal nie mierzyć, więc termometr znalazł zaszczytne miejsce na dnie szuflady:)
a macie już jakieś typy spędzenia urlopu na przyszły rok? my też powoli myślimy...
a z nogą już wszystko w porządku:)
Kiti, kiedy zobaczę jakieś foty z urlopu? hęęę???Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 12:33
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
chciałam Wam życzyć udanego tygodnia :*
Agafa widziałam wykres pewnie tak jak i Ty ja go bardzo nie lubię
Pisklak modlę się o siłę dla Ciebie i piskalaczka musi byc dobrzeco do usg to wydajemi się ze lekarz chce poczekac do momentu kiedy zobaczy w pęcherzyku zarodek... betę masz super dziwne ze badają Ci ja codziennie jak już dziewczyny pisały przyrasta ładnie co 48h... jeśli nie robili Ci progesteronu to poproś by Ci jego poziom zbadali bo jego niski poziom moze być odpowiedzialny za plamienia... trzymaj się zdrowo i ciepło i pisz co nowego się dowiedziałąs
Libra tak jak Ci pisałam ja jeszcze meirze ale jak widac po wykresie bardziej jak mi się przypomni i plan mam nie mierzyć od przyszłego cyklu żeby dychnać od tego całkowicie...
Muzi ładna kuchnia...
Wszystkim chorującym zyczę dużo zdrówka
A maluszką "pchającym" się na świat życze cierpliwości i doczekania terminu nie ma sie co śpieszyć jak tu zimno i pada u Mamy w brzuchu cieplej
pozdrawiam Wszystkie ciepło i serdecznie i jeszcze raz dla Wszystkich duzo zdrówkamagdzia26, Pismak, Selena, a-koczek, Libra, jeju, aisa, Blondi22, Sandraa, plemniczka, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, Agafia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi