X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - ja po takim intensywnie spędzonym weekendzie ledwo żyję... a do tego dodatkowe pogoda przytłacza i gorzej spać się chce

Shagga - ja w nocy przejeżdżałam przez miejsce zamieszkania Fedry i Twoje;)... a Agafia dostała @:(

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Aga - ja po takim intensywnie spędzonym weekendzie ledwo żyję... a do tego dodatkowe pogoda przytłacza i gorzej spać się chce

Shagga - ja w nocy przejeżdżałam przez miejsce zamieszkania Fedry i Twoje;)... a Agafia dostała @:(

Pogoda niestety sprzyja spaniu :-( Zrobiła się prawdziwa jesień a niedawno jeszcze takie upały były :-)
    Nic tylko oczekiwać na opady śniegu i zmieniać opony na zimowe :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu jednak :-( Agafia pozostaje życzyć by kolejny cykl był TYM!

Libra i nie zajrzałaś :-P Ja do jakiejś 3ej nie spałam :-/

Libra, Agafia, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja ostatnio radzilam Plemniczce, a teraz sama musze sie do tego zastosować. Wczoraj wieczorem juz czułam ze cos mnie bierze, ale w nocy było najgorzej. Nie mogłam spać, katar mi nie dał. Głowa pekala i najgorsze bo nie pamietam, żebym tak miała, nogi strasznie mnie rwaly. Myślałam, ze zwariuje. Wiki nie zaprowadzilam do przedszkola bo nie dałam rady. A M juz o 6 pojechał do pracy. Leże w łóżku i sie nie ruszam dzisiaj. Mam nadzieje, ze przejdzie.

Pismak jestem dobrej myśli. Będzie dobrze.

Pismak, mauysia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka Ilonko!

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Zdrówka Ilonko!

Dzięki ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku to poleż jeszcze troszkę i dbaj o pisklaka swojego :-)
    Agafia szkoda że @ przyszedł oby następny cykl był owocny :-)

Wiecie dziewczyny ile kleszcze jest w lesie ja po każdych grzybach znajdę u siebie jakiegoś a w sobotę to swojemu bratu z pępka kleszcza wyciągałam :-(

Pismak lubi tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie zloszcze wcale ze muszę zostać tylko strasznie tęsknię za swoim M :( ale dla zdrowia pisklaczka to zniose wszystko ! Nawet to ze mnie kluja codziennie ! Brrrrr

AGA 30, Shagga_80, Libra, magdzia26, Selena, Sandraa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Ja się nie zloszcze wcale ze muszę zostać tylko strasznie tęsknię za swoim M :( ale dla zdrowia pisklaczka to zniose wszystko ! Nawet to ze mnie kluja codziennie ! Brrrrr
    Zuch dziewczynka :-):-)

magdzia26, Selena, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Uuuuu jednak :-( Agafia pozostaje życzyć by kolejny cykl był TYM!

Libra i nie zajrzałaś :-P Ja do jakiejś 3ej nie spałam :-/
    Shagga... przejeżdżałam po północy... jak gdzieś zobaczysz "pawia" na trawniku, to ja tam byłam;P podróżowanie z @ mi nie sprzyja...

Ilonko - zdrówka!

Ilona, AGA 30, Shagga_80, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Pismak, Spero, Spero, Sandraa, aisa, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuję się...jesteśmy w mega korku...może zdrzemnę się.

Libra lubi tę wiadomość

• fler Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak ściskam mocno i mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze.

Pismak lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!

Pismaczku- wciąż trzymam kciukasy :) Będzie dobrze!

U mnie zaczęło się odgracanie mieszkania- skoro mamy tu zostać- bo nic ciekawego naokoło nie ma, to trzeba zrobić trochę miejsca dla dzidzi :D Wczoraj odgracałam szafę- zajęło mi to prawie cały dzień ale za to zyskałam półkę na ciuszki dla bobasa, górna szafka pusta i dół pod wieszaniem pusty- będzie na jakieś dodatkowe zmiany pościeli,paczki pampersów, tetre czy cokolwiek :D

Dzis w planie łazienka- ale to popołudniu chyba bo teraz mi za ciepło ;)

No i dziś chyba pójdę na test przeciążenia glukozą, zastanawiam się też czy jest sens robić toxoplazmozę? Nie zrobiłam wcześniej bo trafiłam na durne laboratorium w którym nic nie kumali a tutaj robią tylko nie wiem czy jest sens teraz?

Pismak, Pismak, aisa, Libra, a-koczek, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczęta :) teraz już bede z wami wiecej :) urlop już zakończony , na budowie posprzatane :D a ja jeszcze wróciłam do M na 2 tyg :)

Pismaczek trzymam kciuki za twojego pisklaczka żeby rósł zdrowo ! :)

Libra zazdroszcze dalszego wczasowania ;-)

magdzia26, AGA 30, Libra, Pismak, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę laski na zakupy!!Mój Wafel odpalił mi parę groszy i pozwolił jechać zaszaleć:-):-)

Libra, magdzia26, Pismak, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaoram - wicie gniazdka... super

Kiti - wczasowanie się skończyło... teraz pozostało tylko zapitalać cały rok:/... do następnego urlopu... PS. trzymam kciuki za cykl

Aga - a co będziesz kupować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 11:44

aisa lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaoram - wicie gniazdka... super

Kiti - wczasowanie się skończyło... teraz pozostało tylko zapitalać cały rok:/... do następnego urlopu... PS. trzymam kciuki za cykl

Aga - a co będziesz kupować?
    no tak co dobre niestety szybko sie kończy... nam też sie podobały te wakacje i myślimy nad tym gdze wybrać się w przyszłym...

Dziękuje za trzymanie kciuków ;-) ja jakoś w tym cyklu nie miałam czasu o tym myśleć ( i dobrze) :P

Libra, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrabiam cały czas zaległości ;-) Libra coś wyczytałam o twojej nodze? już wszystko dobrze?

Libra, Ilona lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz tak jak ja:) też nie miałam czasu myśleć (i dobrze;) nawet temperatury nie mierzyłam:) i postanowiłam nadal nie mierzyć, więc termometr znalazł zaszczytne miejsce na dnie szuflady:)
    a macie już jakieś typy spędzenia urlopu na przyszły rok? my też powoli myślimy...

a z nogą już wszystko w porządku:)

Kiti, kiedy zobaczę jakieś foty z urlopu? hęęę???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 12:33

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :D

chciałam Wam życzyć udanego tygodnia :*

Agafa widziałam wykres pewnie tak jak i Ty ja go bardzo nie lubię :(

Pisklak modlę się o siłę dla Ciebie i piskalaczka musi byc dobrze :) co do usg to wydajemi się ze lekarz chce poczekac do momentu kiedy zobaczy w pęcherzyku zarodek... betę masz super dziwne ze badają Ci ja codziennie jak już dziewczyny pisały przyrasta ładnie co 48h... jeśli nie robili Ci progesteronu to poproś by Ci jego poziom zbadali bo jego niski poziom moze być odpowiedzialny za plamienia... trzymaj się zdrowo i ciepło i pisz co nowego się dowiedziałąs :)

Libra tak jak Ci pisałam ja jeszcze meirze ale jak widac po wykresie bardziej jak mi się przypomni i plan mam nie mierzyć od przyszłego cyklu żeby dychnać od tego całkowicie...

Muzi ładna kuchnia...

Wszystkim chorującym zyczę dużo zdrówka :)

A maluszką "pchającym" się na świat życze cierpliwości i doczekania terminu nie ma sie co śpieszyć jak tu zimno i pada u Mamy w brzuchu cieplej ;)

pozdrawiam Wszystkie ciepło i serdecznie i jeszcze raz dla Wszystkich duzo zdrówka :D

magdzia26, Pismak, Selena, a-koczek, Libra, jeju, aisa, Blondi22, Sandraa, plemniczka, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, Agafia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4114 4115 4116 4117 4118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ