plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo,
no rzeczywiście, mój awatar poszedł sobie na urlopI widzę, że niektóre z Was też to spotkało. Ale może jutro zajmę się wstawianiem go z powrotem.
Plemniczko - dobrze że leżysz. Ja pod koniec lipca z chorobą chodziłam do pracy i skończyło się antybiotykiem (Duomox) i kaszlem utrzymującym się chyba jeszcze z pół miesiąca... Więc mam nadzieję, że ja wyleżysz chorobę, to szybko się z nią pożegnasz.
Shaggi - i co, decyzja o imieniu synka podjęta?
Pismaczku - ja ciągle wierzę w to, że wszystko skończy się dobrze - może jutro na USG wszystko się wyjaśni i się uspokoisz. Trzymam kciuki!
Agafko - podpisuję się w 100% pod zdaniem Shaggi - jeśli temperatura się jutro utrzyma to poszłabym na betę, a równocześnie nie nakręcała się na 200%
Miłego wieczorku i do napisania jutro! :-*Libra, jeju, magdzia26, Pismak, Ilona, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:milego wieczorku dziewuszki.Ja ide sie wykapac.Poki co moj G pakuje sie na jutrzejszy wyjazd
ale bede sie krecila potem wokol niego i jutro raniutko tez
buziole zozolePokręć się wokół Mężusia jeszcze dziś
Mauysiu, ja też straciłam awatarek, ale odnowiłamA co do imienia,to nie możemy dojść do porozumienia
I wreszcie doszłam do wniosku,że trzeba od nowa przejrzeć całą listę imion (dziś ograniczyliśmy się do pierwszej selekcji) bo to na nic...dziś zaczęłam żałować,że gdy moja Bratowa pytała jakie mamy imię wybrane to nie mówiłam,że jednym z typów jest Adam, bo teraz oboje byśmy się na to imię zgodzili, a tak...teraz mój Brat chce dać swojemu Synowi (który rodzić się ma po naszym) no i nie wypada Im zabrać typu...a dziś to było jedyne imię, które wybralibyśmy oboje z M
Ehhh.
Pismak, trzymam kciuki,aby jutrzejsze wieści były pomyślne...zaraz z rana (w drodze do Łodzi) będę zaglądać sprawdzić co u Ciebie...no i co u Agafii of korsmagdzia26, Pismak, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Obiecałam Wam fotkę to wrzucam tu i na fb. W sumie muszę zmienić firanki, bo nie pasują, są za krótkie np. i ogólnie przemyśleć co nieco ale ogólny zamysł właśnie taki. Nie wiem czy widać te kolorki na ścianach.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1cc6aaaf098fcffc.htmlAGA 30, sylwia1985, mauysia, magdzia26, Pismak, Ilona, Sandraa, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
UWAGA PISMACZKU! UWAGA PISMACZKU! UWAGA PISMACZKU! UWAGA PISMACZKU!
Moja kumpelka dobra leżała na początku ciąży w szpitalu po wystąpieniu krwawienia dość nawet silnego. Pojawiło się nad jeziorem. Leżała kilka dni i okazało się, że beta rosła i spadała czemu lekarze bardzo się dziwili.
Do tej pory nie wie dlaczego. Mała Nikola( efekt falującej bety) właśnie zaczęła chodzić do przedszkola. Urodziła się jako wcześniak 24 grudnia a miała urodzić się 21 lutego. Wspaniale nadrobiła zaległości i to w dużó krótszym czasie niż inne wcześniaki.
Powodem wcześniejszego porodu w sumie przez cc była kwasica u jej mamy, bo mama jej ma cukrzycę i zapadała w śpiączkę, ratowano im życie.
Także Pismaczku ja jestem na razie spokojna...
Kochana przytulam mocno i jestem, chociaż tutaj mniej, to myślę w ciągu dnia o Tobie, o każdej z Was.AGA 30, magdzia26, Pismak, Ilona, Blondi22, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
Mój wafel pojechał znów do pracy ja jutro na grzybki po południu się wybiorę
mojemy kotu odbija na maksa demoluję mi pokój normalnie
Muzi ślicznie ci ta kuchnia wyszła
Trzeba opić to kawką
magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko odpoczywaj i kuruj się
Pismak trzymam kciuki
Jeju, Sylwia ja się z termometrem rozstalam na waczasy i takze postanowiłam do niego nie wracać
Przewidziany powrót mamy między 2-3 w domu... Do pracy pobudka 5:50... Hehehe jutro zapowiada się ciekawy dzieńAGA 30, jeju, magdzia26, Pismak, Shagga_80, Ilona, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ojej Libra:-) To śpij szybko i intensywnie
Może niemierzenie przyniesie nam szczęście? Tylko u Ciebie Libruś jest lepiej pod względem liczenia, u mnie cykle rozwleczone itd. Ale jak blondi wyliczyła pani dr, to i mnie jak już zajdzie potrzeba wyliczą termin...u mnie idealnie 01/01/01 wyszło z usg i tak się zaczęła akcja porodowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 21:33
Libra, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju, jedno moje "nie mierzenie" się już nie powiodło i rozpoczęłam 17 cykl...
Dotarliśmy do domu, wykapalismy się i juz czas powiedziec: dobranoc:)
Ps. Ciekawe czy jutro bede pierwsza:DWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 02:39
magdzia26, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
bardzo dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, jesteście ekstra
P jest u mnie do jutra jeszcze, wiec wykorzystyujemy wspólny czas na maxa (musze iść dziś do pracy, ech!) ale jak tylko pojedzie postaram się doczytac co sie dzieje.
no i nasza psina jest juz ze mna
miłego dnia wszystkim!Sandraa, Libra, mauysia, magdzia26, Pismak, Kaja, Spero, Ilona, aisa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewuszki - moj przed chwila pojechal no ale jeszcze udalo mi sie go zmolestowac rankiem
Shagusia napiszcie sobie na kartce jakie imiona wam sie podobaja a jak ktores imie sie pokryje to tak nazwijcie synusia - my ze swoim tak postanowilismy ze jesli bede w ciazy to tak wlasnie zrobimy i przynajmniej nie bedzie sporow...
jeju ladniutka ta wasza kuchnia....my tez bedziemy sie zabierac na robienie kuchni jak moj G wroci
milego dzionka dziewuszki- ja mam dzis monitoring ale najpierw musze do gina zadzwonic bo mam przyjsc do szpitala na jego dyzur .....
Oj ciezki tydzien.W srode mam odebrac wyniki powtorne i zobaczymy co wykazaly- mam nadzieje ze bede dobre.....
smacznego sniadankaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 07:30
mauysia, Libra, magdzia26, Pismak, Spero, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dzieweczki
Piszę do Was z pustym żołądkiem, bo muszę iść na badanie krwi (jutro wizyta u gina i muszę mieć świeże wyniki). Pogoda za oknem szara jak nie wiemAle cóż, kiedyś musiało to nastąpić.
3majta się ciepło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 08:11
Libra, Selena, Pismak, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczynki
Pismaczku cały weekend myślałam o tobie trzymam kciuki za dzisiejsze badania mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze tzn wiem że bedzie dobrze
nawet mi się śniłaś nie wiem jak to możliwe
bo cię nie widziałam ale to był dobry sen więc na pewno będzie wszystko dobrze
Libra, Selena, Pismak, Spero, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszku chciałam Ci bardzo podziękowac za przepis pizzy ...co to się u mnie działo w piątek..hmmm... normalnie polecam wszystkim
taka pizze... zrobiłam w piątek na obiadokolację i jak się moj P na mnie rzucił
nie wiem czy pomaga w zafasolkowaniu ale na pewno jako afrodyzjak
Libra, Selena, Spero, AGA 30, Ilona, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
witam po weekendzie i zycze Wam miłego dnia
Pismaczku ja tez cały czas trzymam kciukii wierzę że będzie dobrze
czekamy na wieści
aha Sagga tu dziewczyny miedys poisały ze masz fajną liste wyprawkową dla dzidziczy mogłabyś się z nią ze mną podzielić ?
bo nawet jeśli ją tu wklejałaś to ja guła przeoczyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 08:43
magdzia26, Libra, Spero, AGA 30, Ilona, Sandraa, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja już po wizycie. Jeszcze zostaje dr ( kierownik oddziału) powiedział ze wypuszcza mnie dopiero jak będzie dobrze pechrrzyk widać. Nie wiem co to znaczy bo przecież już go widać
Muzi piękna kuchnia
Kaja trzymam kciuki za wizytę i czekam na tego linka
Miłego dniaSelena, magdzia26, sylwia1985, Libra, AGA 30, Ilona, Sandraa, mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Dzień dobry dziewczyny
Ja już po wizycie. Jeszcze zostaje dr ( kierownik oddziału) powiedział ze wypuszcza mnie dopiero jak będzie dobrze pechrrzyk widać. Nie wiem co to znaczy bo przecież już go widać
Muzi piękna kuchnia
Kaja trzymam kciuki za wizytę i czekam na tego linka
Miłego dniakochana zawsze lepiej te kilka dni dłuzej polezec
zeby mieć pewność ze bedzie dobrze
a usg miałaś ?
Ilona lubi tę wiadomość