plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój Wafel był ze mną na grzybkach i znalazł prawdziwy okaz (trujący bo trujący ) ale grzybek pierwsza klasa same zobaczcie
A jak krzyczał chodz Waflica zobacz jaki grzybek
http://imageshack.us/photo/my-images/694/5ijc.jpg/Ilona, Muska, Libra, aisa, Pismak, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Mój Wafel był ze mną na grzybkach i znalazł prawdziwy okaz (trujący bo trujący ) ale grzybek pierwsza klasa same zobaczcie
A jak krzyczał chodz Waflica zobacz jaki grzybek
http://imageshack.us/photo/my-images/694/5ijc.jpg/
piękny okaz hihi chciał na zupę !!!!
AGA 30, Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam was no dziś powiedzieliśmy rodzicom m że dziadkami zostaną ......mój m mówi do mamy że jak ona mu to co sobie zażyczył to on też spełni jej życzenie i babcią zostanie a teść w szoku zamilkł odezwał się jak wychodzilismy i buzaka dostałam ulala
AGA 30, Selena, Ilona, Spero, Muska, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Libra, aisa, Pismak, magdzia26, kiti, a-koczek, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Odzywam się dopiero teraz, bo mieliśmy dzisiaj dość zabiegany dzień - rano ślub (cywilny) mojego przyjaciela, potem sprzątanie chatki i gotowanie, a wieczorkiem spotkanie w pubie z rzeczonym przyjacielem i jego żoną
Agafia - trzymam kciuki za jutrzejszy test, choć nie wiem, czy tylko dzień odstępu od poprzedniego testu to czasem nie za mało. Ale poniedziałkowa beta powinna rozwiać już wszelkie wątpliwości.
Muzarciu - szacun za malowanie! Ale jesteś obrotna babeczka
Plemniczko - jak tam ból gardła i katar? Moge polecić Ci to, co mi zapisał lekarz w sierpniu: na gardło szałwia, Tantum Verde albo pastylki do ssania Isla, do nosa spray Quixx (oparty na wodzie morskiej - kilka razy dziennie) i dodatkowo Calcium C musujące (2 x dziennie). Ja miałam jeszcze suchy kaszel - na to zapisał mi syrop Drosetux.
Słuchajcie, dziś dokonałam nie lada wyczynu, a mianowicie umyłam lustra w domu i okna w dwóch pokojach!!! A nie wspomnę, kiedy było to robione ostatnio...
Ale prawie w ogóle się nie zmęczyłam (siedziałam sobie na parapecie i tylko machałam ręką więc minimum wysiłku), więc nie wieszajcie na mnie psów
Dobranoc! Kolorowych snów (kiedy ja dotykam ciebie... itp)
Libra, Kaja, aisa, Sandraa, Shagga_80, plemniczka, Spero, Rucia, Agafia, Pismak, magdzia26, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
U mnie też pochmurno, za to wczoraj i w piątek było super, opalaliśmy się na tarasie. To już pewnie ostatnie wspomnienia lata...
Pismak, trzymam kciuki!
Aga, piękny okaz grzyba
Blondi i Kfjatus, jak już odeśpicie to prosimy relację z wesela i zdjęciami nie pogardzimy
Effcia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!
Sylwia, trzymam kciuki żeby udało się wstrzelić w ovulkę!
Mauysiu, fajny obrazek Leo narysował
Muzi, fajnie by było zobaczyć zdjęcia tych kolorów. Pracowita z Ciebie kobieta!
Muska, podróż z przygodami. Model z nie dawaniem antybiotyków tak długo jak się da i leczenie wszystkiego paracetamolem takie jak w SE. Oby już żadne choróbsko się Ci nie przyplątało! Miłej kontynuacji urlopu
Dla urlopujących się także Libry i Oli, buziaczek :*
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 09:17
Shagga_80, Libra, AGA 30, Pismak, mauysia, magdzia26, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Mauysiu wiesz nie za dobrze za mna, gorzej niz wczoraj
. Wczoraj bylam w aptece i kupilam tantum verde, sól morską do nosa i syrop prenalen, ale cos mi sie wydaje ze za slabe to... caly nos mam zapchany, leci z niego, boli gardlo i glowa. Nie ruszam sie dzisiaj z łóżka.
Mam nadzieje ze nie zaszkodzi to małej. W nocy obudzilam sie o 2.30 i 2 godziny usnąc nie moglam przez chorobe, a w tym czasie Kornelia wariowala w brzuszhu, ciekawe ze ja nie wiedzialam ze kiedy ja normalnie spie, ona harcuje. Mam nadzieje ze takie pory aktywnosci ma tylko w brzuchu, a juz poza nim bedzie inaczej
Wogole to nie poznalam Cie mauysiu co sie stalo z twoim avatarkiem? A Leo ma bardzo dobrą wyobraznie i sprawną rączke.
Pismaczku jak tam dzisiaj? -
nick nieaktualnyWitam niedzielnie
Dziś mamy plan leniuchować cały dzień to zobaczymy czy skurcze pojawiają die kiedy absolutnie nic nie robię...bo choć nie myję okien jak Mauysia to jednak np wczoraj coś tam zrobiłam...ja u siebie zauważyłam że bez nospy i magnezu nie dałabym rady...aż strach pomyśleć że poród będzie jeszcze większym bólem niż te skurcze które mam często
A do tego Młody tak wariuje w brzuchu że czasem dziwię się że jeszcze przez skórę nie wyszedł.
My wczoraj dostaliśmy zaproszenie na 18ste urodziny kuzynki M ale nie szykujemy się bo to na koniec października to już na bank będziemy w 4ke i raczej z noworodkiem imprezowac nie zamierzamy.
No nic wracam do nic nie robienia...zajrzę później może wieści będą...przyjmuję tylko pozytywne
!!
Ps. Mauysia zniknęły nam awatary ,tak?
Aaaaaa i najważniejsze ! Pięknie rysuje Leo :-*Libra, aisa, mauysia, magdzia26, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plemniczko, leż i się kuruj, oby szybko przeszło to choróbsko!
Shagga, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj! Jak będzie miał na imię Młodszy?
Ovu coś popsuł i sporo dziewczyn nie ma avatarków, luknęłam kilka stron wstecz, spaskudził nam coś ten ovuguru...plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Plemniczko, leż i się kuruj, oby szybko przeszło to choróbsko!
Shagga, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj! Jak będzie miał na imię Młodszy?
Ovu coś popsuł i sporo dziewczyn nie ma avatarków, luknęłam kilka stron wstecz, spaskudził nam coś ten ovuguru...Spero, aisa, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość