X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buziaki uciekam do domku życzę wszystkim spokojnego i udanego weekendu :) pełnego słoneczka :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zycze milego weekendu .

Zajrze dopiero we wtorek ;)

Papa ;*

Spero lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu sie zjawiam a tu takie brzydkie wieści.
    Pismak mam nadizeje ż ebedzie dobrze bo pzrestraszyłam sie starsznie. Trzymam kciuki za to zeby nic złego sie nie działo

Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi baw się dobrze na weselichu!

Selenko wszystkiego dobrego na tę połówkę Waszą :*

Strasznie senna dziś jestem, jak kawa nie pomoże to nie będę walczyć i się zdrzemnę.

Selena, Libra, Ilona, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was

Pismak kochana trzymam kciuki aby było dobrze ......

asia masz rację już mnie m na ziemię sprowadził nie chce tam a ja się napalilam ...ehhh tylko na wakacje francja nam została ....buuuu

Pismak, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane

Na razie nic nie wiem pobrali mi krew i wzięli mocz wyniki jutro .
    Plamienie na razie ustało :)

Zbiczku przykro mu ze jednak pco ale teraz wiesz z czym walczyć ! I tak jak dziewczyny pisały będziesz miała całą gromadke :)

Rucia kociak to slodziak na maksa może go zatrzymasz jednak?

mauysia, Spero, Kaja, Libra, Ilona, Selena, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem :-)
    Endo zaliczone wyniki rewelacyjne wyszły leki nadal mam brać narazie do stycznia i w styczniu badania prl i tsh oraz atg mam zrobić bo nie podobała się pani doktor na usg tarczyca moja i według niej wygląd tarczycy świadczy o hosimoto a wyniki mówią co innego :-)
    Miłego wieczorku i stosunkowo dobrej nocy :-)

mauysia, Spero, Pismak, Libra, Kaja, Ilona, a-koczek, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiczku, nie dziwię się że nie skaczesz z radości pod sufit ale teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz i z czym walczyć. No i jak piszą dziewoje - pcos nie uniemożliwia zajścia w ciążę. Trzymajże się!

Pismaczku, dobrze że plamienie ustało. Oby wszystkie badania potwierdziły że z fasolindą wszystko ok :) !

Ja dziś wieczorem mam taki wisielczy nastrój że bez kija nie podchodź :/ Mam nadzieję że u Was lepiej.

Shagga_80, Libra, Ilona, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku niestety nie mogę go zatrzymać, bo mój kot Gej walnął focha, obraził się na Amen, on nie toleruje w domu innych kotów, co innego na dworze.

Dobrze, że plamienie ustało :) czekamy na dalsze info.

Pismak, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane moje nareszcie mogę sobie spokojnie wejść po przez tel tylko tempke zaznaczałam . Wyjazd mega rewelacja odpoczęłam poplażowałąm jeden dzień tylko mieliśmy brzydką pogodę . Jutro rano testuję mąż mi właśnie dwa testy zakupił , boję się strasznie że ujrzę tylko jedna kreseczę :( ale @ na razie nie ma tempka tez wysoko .Buziaki całuje was mocno jutro będę nadrabiać co tam u was się działo ; )

Spero, Libra, mauysia, Ilona, a-koczek, Pismak, Selena, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak trzymamy kciuki żeby wszystko było ok.

Agafia jutro ważny dzień..ależ jestem podekscytowana Twoim jutrzejszym testowankiem :-)

Libra, Ilona, Pismak, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie się Pismaczkiem zmartwiłą:(( Moja kochana trzymaj się my wsumie jakoś tak razem idziemy w tym samym roku ślub z tego samego roku i teraz może w tym samym czasie fasoleczka.Trzymaj się kochanie mocno , całuski nie martw się

Shagguś dziękuje kochana , u Ciebie już tuż ale ci zazdrtoszczę

Libra, Ilona, Pismak, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Ddziewczyny dostałam skierowanie do szpitala :( gina powiedział ze mógłby mi dac leki ale lepiej jak mnie położy:( skoro mnie kładzie to. Chyba jest bardzo. Źle :( napisał na skierowaniu ciążą zagrozona pironieniem :( czekam na męża żeby mnie zawiózł do szpitala :( odezwę się później.
    Pismaczku lepiej w takich chwilach iść do szpitala, niż samemu w domu nic się z myslami. Porobia badania, ustala przyczynę plamien i ewentualnie podadzą leki jezeli bedzie taka potrzeba... A Ty w miarę możliwości spokojnie poczekaj. My bedziemy trzymać kciuki!

mauysia, Ilona, Shagga_80, Pismak, Selena, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jeszcze chcę załatwić z Kubą wizyty w poniedziałek w Łodzi (inaczej Stary sam nie załatwi :/ więc nie wiem,kiedy najwcześniej udałoby się jechać), no i dokupić conieco a potem we wtorek chcę jechać do tego Gina z B-wa...no i z Librą się spotkać (dam Jej usiąść na krześle po mnie :P ) a potem mogę rodzić, dobry plan :D ?
    moge spróbować choc nie wierze,zeby to pomogło:D... Jest jeszcze jeden taki przesąd,ze jezeli kobieta chce szybko zajść w ciążę powinna pogłaskać brzuch ciężarnej,zeby się "zarazić"... Od 2 lat glaskalam i jak widać za szybko to nie działa...

mauysia, Ilona, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyłam malowanie, zrobiłam niespodziankę mojemu W. ale średnio zachwycony...podzieliłam kuchnię na dwi części, dwa kolory ścian...on chciał żółte ja coś w stylu delikatnego karmelu, nie wiem, trudno określić ten kolor ale coś jak ugier...nie wiem czy wiecie co mam na myśli. troszkę zły jest, bo nie lubi takich trików ale to ja w kuchni jednak więcej czasu spędzam.
    Aga wie jak u mnie wyglądał wściekle żółty kolor na ścianach. Dawał po oczach konkretnie.
    Teraz mam mleczną cytrynkę, wanilię może bardziej i ten delikatny ugier.
    Podoba mi się...dla mnie niezrozumiałe wieszać i wstawiać meble gdy ściany nieodświeżone...
    7,5 litra farby stało w jednym odcieniu i 2,5 w innym...może róż mi nie pasował, koktajlowa jamajka czy coś w tym stylu ale pigmentami się go pozbyłam.
    Stół z drewna to średni pomysł ale wygląda ładnie...tylko już miałam przygodę z małą plamką po wodzie, cyprys z libelli to cudowny środek do renowacji, odkryłam go 6 lat temu :-D Tylko płyn, nie mleczko.
    Chłopaki montują mi zlewozmywak na 1,5 metra długi...chciałam taki duży- naprawdę.
    Coś dla naszej mauyśki...a u mnie też często zasypany zlew naczyniami, bo była jedna komora....

Jak jutro znajdę chwilkę i będzie już coś widać (efekty), to dam znać i może maleńką foteczkę ale nie wiem jak z aparatem, coś ostatnio świrował :-(
    Dobrej nocki, no i obiecuję nadrobić....Shagunia trzymaj nóżki zaciśnięte...Pismaczku tylko spokój ratuje przed ześwirowaniem w takiej sytuacji.
    Resztę jutro.
    Słodki kociak Rucia.
    Mój W. nie da się przekonać, ale psy i kury mi wystarczą na razie...chociaż przytuliłabym się do takiego mruczącego słodziaka.

AGA 30, Ilona, Shagga_80, Spero, Pismak, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)
    Pismaczku trzymam kciuki zeby wszystko bylo juz ok.
    Agafia trzymam kciuki za jutro. Oby byly 2 kreseczki.

Ilona, Spero, Pismak, Sandraa, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Pismak widzialam ze jakas akcja, mam nadzieje ze piskle daje rade!

ja wlasnie wracam. PCO potwierdzone :( jak dojade do domu to napisze wam co wiecej napisal doktor

tron macicy w przodozgięciu o grubości i dnie 38mm o jednostronnej echostrukutrze mięśnia macicy i regularnych zarysach. Prawidłowy obraz szyjki macicy (hmmm) endometrium o grubości 5mm - I fazy cyklu o symetrycznym echu środkowym. Jajnik prawy o wym, 41x23mm z licznymi drobnymi pecherzykami największy o sr. 8mm obraz jak w PCO jajnik lewy o wym 29x21 mm z licznymi drobnymi pecherzykami. zatoka douglasa wolna.

mam sie umówić do endogkrynologa.

dobrze, że P. tu jest :(
    pco to nie wyrok... Potrzebny jest teraz dobry plan i się uda! Sciskam, buziaki

mauysia, Ilona, Shagga_80, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szybko dodam, że mój m. jeśli chodzi o ubieranie i zbieranie się do jakiegoś wyjazdu jest najszybszy, to ja mam najdłuższy przysłowiowy ogon :-)
    Oni w aucie siedzą a ja biegam po domu jeszcze, oni już pod wejściem, garaż zamknięty, auto , odpalony silnik a ja biegam po domu. Mojemu W. wystarczy do 10 min., by się ogarnąć...tylko kto mu prasuje i wkłada rzeczy do komody?
    Kto pilnuje, by zabrać apteczkę itp. dlatego ja zawsze prawie ostatnia :-P
    Ostatnio się ścigamy.

mauysia, Ilona, Shagga_80, Spero, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was pewnie będę pierwsza bo na bezsenność cierpię ostatnio ehhh ...
    Pismak pamiętam modlę .....
    Jeju ohhh ty to malarka jesteś .....

Ilona, Spero, Pismak, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia dawaj te dwie kreski ........ ja już tu czekam od 4:20 zlituj się .....

Ilona, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4108 4109 4110 4111 4112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ