plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam was
Pismak kochana trzymam kciuki aby było dobrze ......
asia masz rację już mnie m na ziemię sprowadził nie chce tam a ja się napalilam ...ehhh tylko na wakacje francja nam została ....buuuuPismak, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kochane
Na razie nic nie wiem pobrali mi krew i wzięli mocz wyniki jutro .
Plamienie na razie ustało
Zbiczku przykro mu ze jednak pco ale teraz wiesz z czym walczyć ! I tak jak dziewczyny pisały będziesz miała całą gromadke
Rucia kociak to slodziak na maksa może go zatrzymasz jednak?mauysia, Spero, Kaja, Libra, Ilona, Selena, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
Endo zaliczone wyniki rewelacyjne wyszły leki nadal mam brać narazie do stycznia i w styczniu badania prl i tsh oraz atg mam zrobić bo nie podobała się pani doktor na usg tarczyca moja i według niej wygląd tarczycy świadczy o hosimoto a wyniki mówią co innego
Miłego wieczorku i stosunkowo dobrej nocymauysia, Spero, Pismak, Libra, Kaja, Ilona, a-koczek, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Żbiczku, nie dziwię się że nie skaczesz z radości pod sufit ale teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz i z czym walczyć. No i jak piszą dziewoje - pcos nie uniemożliwia zajścia w ciążę. Trzymajże się!
Pismaczku, dobrze że plamienie ustało. Oby wszystkie badania potwierdziły że z fasolindą wszystko ok!
Ja dziś wieczorem mam taki wisielczy nastrój że bez kija nie podchodźMam nadzieję że u Was lepiej.
Shagga_80, Libra, Ilona, Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane moje nareszcie mogę sobie spokojnie wejść po przez tel tylko tempke zaznaczałam . Wyjazd mega rewelacja odpoczęłam poplażowałąm jeden dzień tylko mieliśmy brzydką pogodę . Jutro rano testuję mąż mi właśnie dwa testy zakupił , boję się strasznie że ujrzę tylko jedna kreseczę
ale @ na razie nie ma tempka tez wysoko .Buziaki całuje was mocno jutro będę nadrabiać co tam u was się działo ; )
Spero, Libra, mauysia, Ilona, a-koczek, Pismak, Selena, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Własnie się Pismaczkiem zmartwiłą
( Moja kochana trzymaj się my wsumie jakoś tak razem idziemy w tym samym roku ślub z tego samego roku i teraz może w tym samym czasie fasoleczka.Trzymaj się kochanie mocno , całuski nie martw się
Shagguś dziękuje kochana , u Ciebie już tuż ale ci zazdrtoszczęLibra, Ilona, Pismak, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Ddziewczyny dostałam skierowanie do szpitala
gina powiedział ze mógłby mi dac leki ale lepiej jak mnie położy:( skoro mnie kładzie to. Chyba jest bardzo. Źle
napisał na skierowaniu ciążą zagrozona pironieniem
czekam na męża żeby mnie zawiózł do szpitala
odezwę się później.
mauysia, Ilona, Shagga_80, Pismak, Selena, aisa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Jeszcze chcę załatwić z Kubą wizyty w poniedziałek w Łodzi (inaczej Stary sam nie załatwi
więc nie wiem,kiedy najwcześniej udałoby się jechać), no i dokupić conieco a potem we wtorek chcę jechać do tego Gina z B-wa...no i z Librą się spotkać (dam Jej usiąść na krześle po mnie
) a potem mogę rodzić, dobry plan
?
mauysia, Ilona, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Skończyłam malowanie, zrobiłam niespodziankę mojemu W. ale średnio zachwycony...podzieliłam kuchnię na dwi części, dwa kolory ścian...on chciał żółte ja coś w stylu delikatnego karmelu, nie wiem, trudno określić ten kolor ale coś jak ugier...nie wiem czy wiecie co mam na myśli. troszkę zły jest, bo nie lubi takich trików ale to ja w kuchni jednak więcej czasu spędzam.
Aga wie jak u mnie wyglądał wściekle żółty kolor na ścianach. Dawał po oczach konkretnie.
Teraz mam mleczną cytrynkę, wanilię może bardziej i ten delikatny ugier.
Podoba mi się...dla mnie niezrozumiałe wieszać i wstawiać meble gdy ściany nieodświeżone...
7,5 litra farby stało w jednym odcieniu i 2,5 w innym...może róż mi nie pasował, koktajlowa jamajka czy coś w tym stylu ale pigmentami się go pozbyłam.
Stół z drewna to średni pomysł ale wygląda ładnie...tylko już miałam przygodę z małą plamką po wodzie, cyprys z libelli to cudowny środek do renowacji, odkryłam go 6 lat temuTylko płyn, nie mleczko.
Chłopaki montują mi zlewozmywak na 1,5 metra długi...chciałam taki duży- naprawdę.
Coś dla naszej mauyśki...a u mnie też często zasypany zlew naczyniami, bo była jedna komora....
Jak jutro znajdę chwilkę i będzie już coś widać (efekty), to dam znać i może maleńką foteczkę ale nie wiem jak z aparatem, coś ostatnio świrował
Dobrej nocki, no i obiecuję nadrobić....Shagunia trzymaj nóżki zaciśnięte...Pismaczku tylko spokój ratuje przed ześwirowaniem w takiej sytuacji.
Resztę jutro.
Słodki kociak Rucia.
Mój W. nie da się przekonać, ale psy i kury mi wystarczą na razie...chociaż przytuliłabym się do takiego mruczącego słodziaka.AGA 30, Ilona, Shagga_80, Spero, Pismak, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Pismak widzialam ze jakas akcja, mam nadzieje ze piskle daje rade!
ja wlasnie wracam. PCO potwierdzonejak dojade do domu to napisze wam co wiecej napisal doktor
tron macicy w przodozgięciu o grubości i dnie 38mm o jednostronnej echostrukutrze mięśnia macicy i regularnych zarysach. Prawidłowy obraz szyjki macicy (hmmm) endometrium o grubości 5mm - I fazy cyklu o symetrycznym echu środkowym. Jajnik prawy o wym, 41x23mm z licznymi drobnymi pecherzykami największy o sr. 8mm obraz jak w PCO jajnik lewy o wym 29x21 mm z licznymi drobnymi pecherzykami. zatoka douglasa wolna.
mam sie umówić do endogkrynologa.
dobrze, że P. tu jestmauysia, Ilona, Shagga_80, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Na szybko dodam, że mój m. jeśli chodzi o ubieranie i zbieranie się do jakiegoś wyjazdu jest najszybszy, to ja mam najdłuższy przysłowiowy ogon
Oni w aucie siedzą a ja biegam po domu jeszcze, oni już pod wejściem, garaż zamknięty, auto , odpalony silnik a ja biegam po domu. Mojemu W. wystarczy do 10 min., by się ogarnąć...tylko kto mu prasuje i wkłada rzeczy do komody?
Kto pilnuje, by zabrać apteczkę itp. dlatego ja zawsze prawie ostatnia
Ostatnio się ścigamy.mauysia, Ilona, Shagga_80, Spero, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam was pewnie będę pierwsza bo na bezsenność cierpię ostatnio ehhh ...
Pismak pamiętam modlę .....
Jeju ohhh ty to malarka jesteś .....Ilona, Spero, Pismak, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość