plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Hej Pismaczku
kochana zawsze lepiej te kilka dni dłuzej polezec
zeby mieć pewność ze bedzie dobrze
a usg miałaś ?
Jeszcze niejak miałam przed wczoraj to pecherzuk był 3.35 mm no i było go widać ale dr wtedy powiedział mi że maszyna łapie dopiero od ok 10 mm . I dzisiaj jak ten kierownik powiedział ze wypuszcza mnie dopiero jak będzie dobrze widać to pomyślałam boszzz to ja tutaj bede jeszcze 2 tyg leżeć zanim on tak urośnie
a przecież w domu też mogę leżeć i czekać aż urośnie.
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Jeszcze nie
jak miałam przed wczoraj to pecherzuk był 3.35 mm no i było go widać ale dr wtedy powiedział mi że maszyna łapie dopiero od ok 10 mm . I dzisiaj jak ten kierownik powiedział ze wypuszcza mnie dopiero jak będzie dobrze widać to pomyślałam boszzz to ja tutaj bede jeszcze 2 tyg leżeć zanim on tak urośnie
a przecież w domu też mogę leżeć i czekać aż urośnie.
ciekawe...no ale Pismaczku pamiętaj ze dzidzia najważniejsza
i powiem Ci z własnego doświadczenia że lepiej w szpitalu leżeć..bo w domu to ciężko..przynajmniej w moim przypadku tak było
stale coś musiałam zrobic bo mnie korciło..raz to mnie az tesciowa ochrzaniła
ze po co ona przychodzi pomagać jak ja sama wszystko chce robic..a powinnam leżeć ..po tym juz byłam posłuszna
i grzecznie leżałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:16
magdzia26, Shagga_80, Ilona, Pismak, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Hej z ranka...wypisuję papiery i spadam pozałatwiać parę spraw.
Zaspałam.
Niestety zaspałam i finał jest taki, że się teraz spieszę.
Ech.
Wosebi hej kochana. Jak samopoczucie w taką nieciekawą pogodę?masz super kuchnie
bardzo mi sie podoba
Tez czasem mi sie zaśpi..a wtedy jest cały dzień rozwalony..wszystko na szybcika..
a sampoczucie nawet okpogoda nie jest taka zła u mnie
ale chyba dzidzi sie nie podoba..bo od wczoraj sie mało rusza i mnie stersuje tym
a w sobote tak ładnie fikał aż przez brzuch było widać
AGA 30, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Selena czy listonosz zapukał? Różnie to bywa, więc napisz tylko tak czy nie i czy się za bardzo nie wygniotło. Buziam i uciekam kochana. Do 10-tej muszę zdążyć to załatwić.
był listonosz
nawewt tu pisałam od razu jak mi m dał znać ze przyszło
i jeszcze raz bardzo dziękuje
magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Może teraz po fikaniu odpoczywa? Zawsze wizytę można przyspieszyć ale pewnie odsypia i teraz ma leżing, mniaming i relaxing
Spróbuj zjeść coś słodkiegoa wczoraj wieczorem połozyłam sie na plecach
wzielam stetoskop
i sobie słuchałam jak fikołki robi
i czasami kopnął
tłumacze sobie to tym ze ma jeszcze duzo miejsca i raz moge czuc bardziej a raz mniej...
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
My w drodze do Łodzi właśnie chwilę temu minelismy Pt Libra:-)...pogoda pod psem aż chyba zasnę szczególnie że mam kiepską noc za sobą...kilka godzin regularnych mocnych skurczy mimo zażytych leków...wierzcie mi że już zastanawiałam się czy Drugi nie zrobi nam numeru i pokrzyzuje moje dzisiejsze planyI dlatego dziś zabrałam do Mamy wszystkie torby do Szpitala...sztuk trzy
Sylwia my już przy Kubie stosowalismy metodę wyboru imienia za pomocą kartki...ale to nie o to chodzi a raczej o rozbieżności w preferencjach ...a tak na marginesie to czuję że zostaniemy przy pierwszym typie a więc Dawid ...a na drugie będzie Jaś..ale ciiiiii narazie nie mówię staremu
Pismak koniecznie informuj nas dalej co mówią lekarze...ale wszystkie tu wierzymy że będzie dobrze...a Ty leż grzecznie i odpoczywaj
Co u Agafii?Libra, AGA 30, Pismak, magdzia26, aisa, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak - dziewczyny dobrze piszą... nie ma co się złościć , że się w szpitalu zostaje... najważniejsza dzidzia, trzeba spiąć poślady, wszystko cierpliwie znosić i cieszyć się, ze ma się troskliwego, wnikliwego lekarza a nie takiego, który by olał sprawę...
Jeju - ale zabiegana z Ciebie kobitka:*
Selenko - pogoda najlepsza do spania i pewnie mały też troszkę odpoczywa przez kolejną fazą wybuchu euforii
Mauysia - trzymam kciuki za dobre wyniki badań
Sylwia - oby monitoring pokazała piękne warunki do zapłodnienia... powodzenia
Kaja - czekamy na wieczorne sprawozdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:51
Shagga_80, Selena, Pismak, magdzia26, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dzień Dobryyyyyyyy zimny
i pochmurny
JAk tam laski po weekendzie u wasa po weekendzie ok
w sobote wreszcie zmieniłam kołdre na zimową i już jest cieplutko :)az prawie całą niedziele przespałam
wstałam tylko żeby obiad zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 09:54
AGA 30, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość