X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Zmykam do pracy całusy dziewczyny : * skrobnę coś do każdej po powrocie w każdym razie dziękuje wam za słowa otuchy i doping na nowy cykl
    Kolejny cykl kolejne nadzieje ...będzie dobrze :-)

magdzia26, Ilona, Kfjatus, Agafia, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poranne heloooou :)

Też ciekawa jestem co z Rucią. Rut, prosimy o meldunek!

Wiecie co... Mam coraz więcej obaw przed tym Toruniem... Głownie to obawy pt. "A co będzie jak zacznę tam rodzić", a my jedziemy pociągiem (a do szpitala dość daleko, czy taksówka mnie weźmie?), na porodówce musiałabym być sama (bo M. musiałby koczować z Leosiem), potem M. musiałby zostawić mnie samą w Toruniu, wrócić pociągiem do domu, zostawić Leo u moich rodziców, wrócić autem z fotelikiem i innymi akcesoriami...

Ale z drugiej strony do terminu porodu jeszcze 4 tygodnie, a ja czuję się dobrze, brzuch mi nawet jeszcze nie opadł ani nic... Muszę spróbować wyprzeć tę myśl, że będziemy mieli obywatela Torunia ;)

magdzia26, magdzia26, Libra, Shagga_80, Ilona, jeju, a-koczek, AGA 30, Pismak, Fedra, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej..u nas wczoraj też lało a z tego co widzę z perspektywy łóżka to dziś chyba nie :-)
    Młody jeszcze śpi a ja uśmiałam się z Waszych postów :-) Nie ma to jak dobry humor na początek dnia :-)
    Co do kolejności powiadamiania o początku akcji porodowej to jak szłam ostatnio na ktg to pomyślałam że powinnam dać znać Rutce..żeby Was powiadomiła. ..a skoro o Niej mowa to też zaczęłam się nieco martwić że coś tu nie zagląda !
    Sylwia Ty tak nie módl się o przesunięcie owulacji bo wiesz..macie sporo serduszek ostatnio więc wiesz gdyby owulacja była już to jest szansa że przeżyłyby jakieś zolnierzyki Zolnierzyka :-P
    a mi byś nie dała znać? nooo ładnie;P

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wpadłam się tylko przywitac bo dzisiaj dużo pracy mnie czeka...:/
    ale będę zaglądała czekając z niecierpliwością na dobre wieści ;)
    buziaki i milego dnia

Libra, Ilona, mauysia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze mówiąc to ja już wczoraj się zastanawiałam gdzie się Rucia zapodziała...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem.
    Mam mega doła bo się zakochałam w tych małym gówniarzu, a dziś bądź jutro jedzie do nowego domku. Siedze i rycze od rana do wieczora, bo nie mogę Go zatrzymać 0cray.gif

4xdw.jpg

Mayuś - nie dałam rady wysłać kartki do Gadgetki.
    Pismaku - trzymam mocno kciuki, żeby dzidzia przetrwała!
    Muzi - kuchnia boska :) Też miałam takie spokojne kolory na początku, ale później przemalowaliśmy naszą na oczojebny czerwony.

Też jestem za tym, żeby powiadomić mnie o waszych porodach :D A kogo ja powiadomię? :P

Mam chwilowy odwyk od forum. Ale to wszystko przez gówniarza Tadziocha, którego mi zabiorą a wcale nie chce go oddawać :( Ale muszę niestety :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 09:27

a-koczek, mauysia, AGA 30, Pismak, Fedra, gocha04, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was cały czas, ale mam zastój mózgowy, więc wole sidzieć cicho i się nie odzywać.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia czemu nie mozesz go zatrzymac? ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojej kici - ona potrafi mnie pocieszyc i przytula sie i spi ze mna....

a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia mam już kota, który nie za bardzo przepada za nowym lokatorem, poza tym wszystkie święta spędzamy u rodziców, wtedy zabieramy kota ze sobą, a nie wyobrażam sobie teraz jeździć z małym dzieckiem i dwoma kotami. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a mi byś nie dała znać? nooo ładnie;P
    Wybacz!! Rzeczywiście dałam plamę! Nic na swoją obronę nie mam :-( Wybacz ! Chociaż teraz zakoduje że Ty miałaś być pierwsza do powiadamiania!!

Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia < głaszczę po głowie i całuję w czoło > nie znoszę takich sytuacji, pamiętam jak wyłam za szczeniakami. Nigdy więcej, za miękka jestem.
    Ostatnio jak kwoka dziobnęła śmiertelnie jednego chorutkiego kurczaczka, który już dochodził do siebie, to wiem, że jestem za miękka i to w 100%. Ale co robić? Trzeba dalej funkcjonować i zająć się czymś absorbującym uwagę. <PRZYTULAM CIĘ>

Teraz już idę, nie czytając niestety ale może kiedyś mi się uda nadrobić, za to teraz Was przepraszam ale myślę o każdej bez wyjątku...każda z Was jest mi bliska.

Ślę buziaki...papapa

Rucia, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi dziękuje :( Wiem, że muszę się wypłakać, i mi przejdzie. Pocieszam się tym, że chłopak który Go zabiera wydaje się rozsądny, ponieważ chwalił mi się, że już kompletuje dla Tadziocha wyprawkę, montuję siatkę na balkon, więc chyba idzie w dobre ręce.

Libra, magdzia26, AGA 30, Shagga_80, gocha04, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia śliczne małe zwierzątko :-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to fotki ;)

z mezem na weselu i przed poprawinami ;)
    http://www.iv.pl/images/07081227034082341313.jpg
    http://www.iv.pl/images/79326501737214887935.jpg

Kaja, Libra, a-koczek, magdzia26, mauysia, AGA 30, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Spero, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 100%...ale wiem jak to boli kochana...z czasem przechodzi...wymyśl już sobie jakieś zadanie i spróbuj nie być sama tylko może gdzieś wypad do miasta?
    Poproś o e-maila i jakieś foty jak już się kociak oswoi na nowym miejscu. To pomaga. Świadomość, że na 100% się nie traci kontaktu. Może nie będzie Ci to potrzebne ale to taka przysłowiowa deska ratunkowa.

Mi to pomogło.
    Jestem dziś rozkojarzona, jak pomyślę, że mam robić rolady, to aż mnie skręca.

Rucia, Libra, a-koczek, magdzia26, AGA 30, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi fajnie ale kapcie mnie powaliły :-) Po prostu mnie zaskoczyłaś :-) Ślicznie wyglądałaś.

Mauysiu ja się bałam, że urodzę podczas balu sylwestrowego :-) A nad ranem w Nowy Rok zaczęły się skurcze...równo w 37 tygodniu :-)
    Nie martw się, będzie dobrze.

Blondi22, Libra, a-koczek, magdzia26, mauysia, AGA 30, Pismak, Fedra, Kfjatus, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju widzę wspomnienia z porodu :-):-):-) Blondi ładnie :-):-):-):-):-*

Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi jesteś śliczna, buźka jak aniołek a dusza diablicy czy też anielska?

magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi fajnie ale kapcie mnie powaliły :-) Po prostu mnie zaskoczyłaś :-) Ślicznie wyglądałaś.

Mauysiu ja się bałam, że urodzę podczas balu sylwestrowego :-) A nad ranem w Nowy Rok zaczęły się skurcze...równo w 37 tygodniu :-)
    Nie martw się, będzie dobrze.
    a bo to jeszcze przed wyjsciem sporo było a ja mam szczescie zawsze to dzirawienia rajstop ;)

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi jesteś śliczna, buźka jak aniołek a dusza diablicy czy też anielska?
    e tam to tylko taki wyglad hehe ;)do spokojnych nie naleze ;P

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 4126 4127 4128 4129 4130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ