X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henio to prawdziwy cukiereczek :)

Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra, Dodi, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu kiedy wychodzicie ze szpitala?

aisa lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henio taki słodziak ze az zła jestem ze na takie malenstwo bede musiała czekac 10 nie 9 miesięcy i oby ani miesiąca dłużej

Ola_czeka, Kaja, Libra, mauysia, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!'

Ale Henius słodziutki :) mniam mniam ;) zjadłabym Go ;)

Blondi-dopiero bez bluzki coś widać bo w bluzce to za Chiny bym nie powiedziała,ze ty w ciąży...

Ilonko-ja też nie wiem co z tym Brandonem Palcem :( poproszę o priv ;)

Koczku-przykro mi ,że spada tempa...

Buziaki dla wszystkich :). Ja zmykam zrobić to co wczoraj nie zrobiłam-czyli pranie ręczne i czekam na moje parapety ,a jutro chcą nam drzwi wewnętrzne przywieźć bo pan właśnie dzwonił,że już są. Ale m nie pasuje troszkę jutrzejszy termin i moze w poniedziałek. Kurczę drzwi już są, a my nadal w lesie...Mąż czyści i gruntuje tynki na dole. A gdzie góra??No i ma białkować przed właściwym malowaniem. Ale jeszcze ten mój Cymbałek nie obrobił okien dachowych-mamy dwa i poddasza nie ocieplił nad pralnią i garderobą. Material ma ,ale czasu nie ma :(.Wczoraj narypał sie z sąsiadem i tyle narobili co kot naplakał...
    W kazdym razie nie wiadomo czy pójdziemy tam mieszkac na zimę bo nie mamy tego cholernego światła podłączonego... :(.Wszystko będzie zrobione a światla swojego brak :(. Więc i z meblami nie będę sie chyba spieszyć bo po co? A mąż i tak tam sypia juz od dłuższego czasu. Teraz to wogóle nawet do domu nie przyjeżdza, tylko my z małym do niego jeździmy zawieźć mu jeść.

Mówię Wam u nas w polsce to wszystko utrudniaja urzędnicy...

Muska-doskonale Cie rozumiem...my mamy z kredytu rozliczyć sie do 10 grudnia, a zeby rozliczyć sie z kredytu to wszystko musimy mieć zrobione, bo musimy wcześniej oddać budynek do uzytku, a żeby oddać do użytku budynek to musimy mieć światło podłaczone i koło sie zamyka :(. Trzeba będzie swiecić oczami przed bankiem i robić aneks do umowy i koszta ponosić-fakt nie wielkie bo chyba 50 zł za aneks, ale jednak stresu i nerwów sie ujemy tyle co niemiara...

Blondi22, Libra, Fedra, mauysia, Sandraa, Selena lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko tak zerknełam na twój wykres powiedz mi dlaczego brałaś clomid

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku lekarz mnie monitorowal 7 cykli i po prostu przepisał mi Clo tak na spróbowania. No i akurat w tym cyklu sie udało :)

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze bo tak mysle juz chyba trzeba lekarza troche przycisnac i chyba czas na jkąs stymulacje bo rok juz minął a efektów zadnych juz chyba wystarczająco sie naczekałam

zpbnej28qs8fkan8.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Heniutek mauysiowy :)

6de57893f8c9d5cem.jpg
    jaki on śliczny ;***

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra Malysz a jak reszta progenitury przywitala rodzenstwo? Czy Lełon kontent, odwiedzil was wew szpitalu? Zapowiedzial bracholowi ze "wara od moich zabawek smarkaczu"?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 14:02

a-koczek, magdzia26, Rucia, mauysia, Fedra, AGA 30, Dodi, Sandraa, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznajcie mi rację że Heniutek to w mamusie jest

magdzia26, Fedra, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Przyznajcie mi rację że Heniutek to w mamusie jest
    W mamusi to jjuz byl, teraz na swoje pozzedl. Ach jak te dzieci szybko rosna!

magdzia26, Rucia, mauysia, Fedra, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Selena, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Heniutek mauysiowy :)

6de57893f8c9d5cem.jpg

jeśli urodze córkę to mam męża dla niej cudny !!! No czyż nie

Rucia, magdzia26, mauysia, Fedra, fler, AGA 30, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezu kochany ...

Heniuto jest przeboski! <3

Musia ja zaszłam po duphastonie w pierwszym cyklu.

Olka fasolka nic nie powiedziałaś, ze Cię kocham, a Żbikowa jeszcze mi ryja nie obiła :P

Grzybobranie udane, chociaż zgubiliśmy się w lesie, ale co tam :P

To idę czyścić.

magdzia26, zbikowa, mauysia, Fedra, AGA 30, Blondi22, Dodi, Sandraa, Selena, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :) ja na moment
    zbikowa mam prośbę do ciebie czy możesz mi wysłać zaproszenie do znajomych na priv bo ja mam do ciebie sprawę ale mam problem z wysłaniem do ciebie zaproszenia bo pokazuje że takiej osoby o tym niku nie ma :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien w ktorym dowiedzialam sie ze nie istnieje...

Z tego co wiem juz jestesmy znajomymi Mala :-)

a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Fedra, Sandraa, Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia była na grzybach a ją na rybach idę obiad kombinować

magdzia26, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Mauysiu kiedy wychodzicie ze szpitala?
    Jutro, jeśli wszystko będzie ok, a na razie jest. Odliczam godziny!!!

magdzia26, a-koczek, Ilona, Muska, Libra, Fedra, Effcia28, Blondi22, Dodi, Rucia, Sandraa, Selena, aisa, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No dobra Malysz a jak reszta progenitury przywitala rodzenstwo? Czy Lełon kontent, odwiedzil was wew szpitalu? Zapowiedzial bracholowi ze "wara od moich zabawek smarkaczu"?
    No właśnie dzieci do 14 lat nie mają wstępu na oddział więc zobaczy brachola dopiero jutro. Na razie jest dobrze nastawiony, ale to było nastawienie sprzed porodu. Obaczymy jak jutro wyjdzie w praniu :)

a-koczek, magdzia26, Ilona, Libra, Dodi, Rucia, Sandraa, Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiad juz zrobiłam, teraz z Wiki na płac zabaw sie wybieramy. U nas jest piękna pogoda, także trzeba korzystać.

Wiecie co, no musze sie z kimś podzielić albo i nawet wyrzucić to z siebie bo inaczej czuje ze wybuchne niedlugo.
    Kurcze jesteśmy juz prawie miesiąc w DE, ale chyba przez to ze tak długo bylysmy w PL no nie moge sie tu odnaleźć, normalnie sie dusze i naprawdę staram sie jakoś z tym walczyć ale nie umiem, tak bardzo chce wracać do kraju. W sumie ustaliliśmy ze w przyszłym roku wracamy, no ale ja tu czuje jak bym siedziała za karę. M teraz pracuje w Luksemburgu i dojeżdża po 80 km w jedna stronę, także w domu jest 7 nieraz 8 wieczór, a ja jestem non stop sama. Tylko weekendy nas ratują i to nie zawsze pełne bo niedziele to mecze, a nieraz i w sobotę cos wypadnie.
    I tak sobie myśle, ze tu mi zle bo prócz niego nie mam nikogo, ale znowu w PL będę bez niego przynajmniej przez jakiś czas. I kompletnie nie wiem co mam robic? Co o tym myślicie.

• Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Jutro, jeśli wszystko będzie ok, a na razie jest. Odliczam godziny!!!

To super Mauysiu :)

‹‹ 4206 4207 4208 4209 4210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ