plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Mauysiu wpisalam krew pepowinowa w Google i bodajże pierwszy link oraz drugi i tam jest cennik.
Do tych opłat co piszesz dochodzi jeszcze jedna opłata 1400 czy 1600 tez początkowa i cos tam jeszcze.
Zaraz lukne na Twojego linkaIlona lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Chyba masz rację, to ja źle zrozumiałam. Czyli wychodzi na to, że 600 + 1476 + 1476. Nawet nie zdążyłam się dokładnie wywiedzieć, z wiadomego powodu
Ja sie zastanawiam jak by to wyglądało jak ja bym rodziła w DE. Musze sie cos wiecej na ten temat dowiedzieć. A potem mozna będzie cos w tym kierunku myśleć. Choć jak pisałam to dość drogo, ale zawsze warto sie zorientowaćMoje skarby Wiki i Marcel
-
Dobry wieczór;)
Dopiero mam dostęp do neta, bo rano wyładował mi się telefon i nie miałam jak do Was zajrzeć. Dopiero godzinę temu mój M, przywiózł mi ładowarkę i mogłam nadrobić dzisiejszy dzień.
Dzisiaj mnie pionizowali ... Nie było tak źle jak myślałam. Ale jeszcze jestem obolała. Będzie dobrze nie ma się co użalać.No i w poniedziałek do domku.
Też czekam na wieści od Shaggi;)mauysia, aisa, Shagga_80, Spero, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Może był jakiś poślizg i później weszła. I wszystko się przeciągnęło. A potem może wpadła na jakieś zakupy(tak sobie gdybam hehe) i zjawi się lada chwila,
Trzeba uzbroić się w cierpliwośćIlona, aisa, Shagga_80, Spero, Libra, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam. Dawno mnie tu nie bylo. Nie wiem kto mnie pamieta. Ale dzis jestem. Zrobiłam test i po roku są 2 kreski. Nie dociera to jeszcze do mnie:-)
Sandraa, plemniczka, Rucia, zbikowa, a-koczek, mauysia, Blondi22, Effcia28, Shagga_80, Spero, Spero, fler, Libra, aisa, Pismak, karoam, Kfjatus, gocha04, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
hej hej. No nadrobilam
mauysiu do schrupania twój Heniutek!
Co do krwi pepowinowej my z małżem intensywnie myslimy...
Muzi mam nadzieje ze to chwilowy odpoczynek i niebawem z nowym nakladem sił do nas wrócisz. Bo nie wyobrazam sobie bez Ciebie...
Shaggi ja tez niecierpliwie oczekuje relacji po wizycie.
2 kreski, jasne ze Cie pamietamy, Gratuluje!!
Karoam slicznie wyglądasz.
Rutko a moze gejowi bez powodu zrobil sie ten czyrak, a nie od szlajania sie. Przeciez kazdemu czasami cos wylezie
Ja wczoraj bylam pierwszy raz na szkole rodzenia. Calkiem fajnie bylo i całą reklamówke gratisów dostalismyRucia, zbikowa, a-koczek, mauysia, aisa, Shagga_80, Spero, Sandraa, karoam, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 kreski gratulacje
Plemniś cholera go wie skąd to mu się wzięło. Jakiś czas temu łomot dostał więc może jakaś infekcja w ranę mu się wdała. Ale oczyściłam, dezynfekuje i powoli się zasklepia
Shaggi dawaj znać kochana co i jak u Ciebie!plemniczka, Shagga_80, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 kreski gratulacje
Plemniś cholera go wie skąd to mu się wzięło. Jakiś czas temu łomot dostał więc może jakaś infekcja w ranę mu się wdała. Ale oczyściłam, dezynfekuje i powoli się zasklepia
Shaggi dawaj znać kochana co i jak u Ciebie!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co tak sobie siedze jakąś godzine temu i przez myśl mi przeszło, że od 3 dni zgagi nie miałam, z ciekawości poszłam do lustra bo podobno zgaga odpuszcza w momencie gdy brzuch się opuści ... patrze w lustro a On jest już całkiem nisko
Oby to nie był zwiastun przedwczesnego porodu
-
Jak tam Rutka, lepszy nastroj? wypaliliscie z M. fajke pokoju?
2 Kreski nie pamietam Cie, ale i tak gratulacje
jutro wielki dzień Selenyciekawe czy juz wybrała nazwisko swoje czy przyszłego Małżonka
a tak a propos to ustaliśmy dziś z pięknym datę ślubu i chyba przyjdzie kolej i na nas. w ogóle cały plan wieloletni powstał i to tak na gwałt że powstał zgodnie i nikt nie miał żadnych obiekcji. szok.
gardło mnie boli więc z piję Wasze zdrówko herbą z cytryną i miodem.
czirs.
no i gdzie ta Shagga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 20:02
Rucia, Ilona, a-koczek, mauysia, Sandraa, Blondi22, aisa, Effcia28, Shagga_80, Spero, fler, Libra, Gunia, Kfjatus, gocha04, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ruciu pierwszy raz slysze o tej zgadze
Slyszalam jeszcze ze jak jest zgaga w ciazy to dziecko nie bedzie łyse po porodzie... co u licha ma jedno do drugiego? nie wiem
No mam nadzieje ze twoj leon wytrzyma jeszcze chociaz z 5 tygodniIlona, Rucia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Żbiczku to gratuluje daty
a pochwalisz sie kiedy to bedzie ten dzien?
21 czerwca
jak Bóg da i partia pozwoli. (czytaj: będą jeszcze terminy w urzędzie)
plemniczka, Ilona, Rucia, a-koczek, Sandraa, Blondi22, aisa, Shagga_80, Spero, Libra, Selena, Kfjatus, gocha04, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość