plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Jak tam Rutka, lepszy nastroj? wypaliliscie z M. fajke pokoju?
Powiedzmy że jest OK. Mam już się nie fochać bo zawału mózgu dostanie.
I zjebał mnie za to, że posprzatałam cały dom. A wczoraj jeszcze twierdził, że odkad nic nie robię to mam głupoty w głowie. Mówią że baba zmienną jest.
Ale poddenerwowałam Go z deko z rana, wymęczył się bidak w pracy z wyrzutów sumienia, wrócił do domu z wielkim nadciśnieniem, i kazałam mu iść spać. Taki wrażliwy jest
zbikowa, Ilona, a-koczek, Blondi22, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Ruciu pierwszy raz slysze o tej zgadze
Slyszalam jeszcze ze jak jest zgaga w ciazy to dziecko nie bedzie łyse po porodzie... co u licha ma jedno do drugiego? nie wiem 
No mam nadzieje ze twoj leon wytrzyma jeszcze chociaz z 5 tygodni
Plemniś z tą zgagą jest tak, ze jeżeli brzuch jest wysoko to uciaska na żołądek i stad się bierze zgaga właśnie. W momencie opadnięcia brzucha zgaga ustępuje, bo żołądek nie odczuwa już nacisku, lżej się oddycha, natomiast rzuca się teraz na pęcherz.
Właśnie wyczytałam, że w łatwy sposób można sprawdzić czy opadł brzuch. Wystarczy położyć rękę między piersiami a brzuchem. Jeżeli dłoń leży na płasko, tzn. że brzuch się opuścił. -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:21 czerwca

jak Bóg da i partia pozwoli. (czytaj: będą jeszcze terminy w urzędzie
)
Żbiku to my się wbijamy na impreze
A tak w ogóle to gratuluję kochana podjęcia poważnej decyzji
zbikowa, Ilona, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Zbiku gratulacje ustalenia terminu i oby był wolny

Rutka to dobrze, ze z M jest juz dobrze
Ale nie dobrze z tym opadnietym brzuchem.
Plemnis ja tez mam zamiar sie na szkole rodzenia niebawem wybrać
2 kreski gratulacje
Schagga gdzie jesteś?
zbikowa, Rucia, plemniczka, Sandraa, aisa, Shagga_80, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Zbiku gratulacje ustalenia terminu i oby był wolny

Rutka to dobrze, ze z M jest juz dobrze
Ale nie dobrze z tym opadnietym brzuchem.
Podobno przy drugiej ciąży brzuch może opaść 2-4 tygodnie przed porodem, a może poprostu tak zostać do 40 tygodnia. Więc nie panikuję.
Najważniejsze że zgaga poszła w cholerę.
mauysia, Sandraa, Blondi22, Ilona, aisa, Shagga_80, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:eee decyzja byla podjeta pewnej zimowej nocy na plazy ale bylismy zbyt lewniwi zeby sie spiac w sobie i zorganizowac to wszystko

Najważniejsze, ze decyzja podjęta
Kaja, zbikowa, Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:eee decyzja byla podjeta pewnej zimowej nocy na plazy ale bylismy zbyt lewniwi zeby sie spiac w sobie i zorganizowac to wszystko

Bo najgorzej to zaczać. Nerwówka, załatwianie,stary taty dupa w kraty, a te rozwożenie zaproszeń
O matko masakra. Bleee
Ilona lubi tę wiadomość
-
Hej ja po wizycie są dobre i złe wiesci a te złe wynikają z dobrych.
endometrium 3.75mm w lewym jajniku pecherzyk 15.34 wzrastający. Pan doktor powiedziła ze wszystko jest ok. ewentualnie prolaktyne mam zrobic tak dla potwierdzenia. prawdopodobnie problem tkwi w nasieniu mojego m i to jets ta zła wiadomosc musze go wysłąc na badanie a z tym bedzie wielki problem. i dlatego jestem zła. doktor powiedział ze po wynikach mojego m jezeli okaza sie o dziwo dobre to czeka mnie hsg. oj czeka mnie ciezka rozmowa z moim m.
ale ogladał moje wykresy i moze byc jeszcze taka opcja ze pecherzyk mi peka w momencie jak jestm 2 nawet 3 dni jak ovu pokazuje mi owulacje takze za szybko sie serduszkowalismy zobacze wtym cyklu jak sie uda to dopiero od 14 dnia zaczne az do 17 i zobaczymy jaki efekt bedzie
Rucia, zbikowa, Ilona, aisa, Shagga_80, Libra, sylwia1985, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaby wpadam na chwilę..później może na dłużej zajrzę ..no więc moja szyjka już ładnie przygotowana do porodu...rozwarcie na dwa palce i w każdej chwili może zacząć się poród i jak zaczną się skurcze to niezwłocznie jechać do porodu...w sumie sama tyle wiedziałam

Mały waży ok 3400..tyle..odmeldowuję się...robimy pizzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 20:22
Rucia, a-koczek, zbikowa, Ilona, mauysia, Sandraa, Blondi22, aisa, Kaja, Effcia28, Spero, Libra, fler, sylwia1985, Gunia, Pismak, Kfjatus, gocha04, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShaggi więc weź zepnij poślady i idź już urodzić, bo ja musze być teraz pierwsza na liście oczekujących.
Koczku fajnie, że też się czegoś dowiedziałaś. Faktycznie twoje wykresy są ksiażkowe, i cholera wie gdzie leży przyczyna. Ale najważniejsze to działać !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 20:24
Ilona, mauysia, aisa, Shagga_80, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Schagga ja jestem zdania co Rutka. Idź juz rodź i nie trzymaj nas tak w napięciu

Koczku u mnie sytuacja była podobna gin stawiał na M ze u niego cos musi byc na rzeczy. No i w sumie poniekąd było, miał trochę leniwie plemniki, ale, ale. Zaczął brać wotaminki i niby trzeba 3 miesiące brać zeby efekt był a ja zaszlam po 1,5 miesiąca brania przez niego witamin, także juz nie wiem.
Moze spróbuj tak profilaktyczne mu dać jakieś witaminki.
No i serduszkujcie ile wlezie.
Ja tez uciekam
Dobranoc
Miłego
Blondi22, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
o kurczę, to więcej niż mój terazShagga_80 wrote:Mały waży ok 3400..tyle..odmeldowuję się...robimy pizzę

Ciekawe czy po weekendzie będzie już po wszystkim 
Ruciu, słusznie, nie martw się na zapas . Grunt że jesteś pod opieką lekarza.
Żbiku, fajnie że macie datę! A przygotowania nie muszą być takie straszne, jeśli rozłoży się je w czasie i przyjmie się stosownie luzackie nastawienie.
2 kreski - gratulacje!
Życzę Wam dziewoje miłej nocy, do napisania pewnie jutro. Pa!
zbikowa, Shagga_80, a-koczek, aisa, Libra, Sandraa, Pismak, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

-
super wiesciShagga_80 wrote:Baby wpadam na chwilę..później może na dłużej zajrzę ..no więc moja szyjka już ładnie przygotowana do porodu...rozwarcie na dwa palce i w każdej chwili może zacząć się poród i jak zaczną się skurcze to niezwłocznie jechać do porodu...w sumie sama tyle wiedziałam

Mały waży ok 3400..tyle..odmeldowuję się...robimy pizzę

smacznej pizzy życze
Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]