plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
chyba brak mi dzis weny...
Selenko Wszystkiego Najlepszego! (sprawdź prv)
Agafia zgadzam się z Shagga co to owulki, myślę że jest ok.
Idę na małe zakupy i biorę się za sprzątanie. Dziś już będę spać w całkowicie czystym mieszkankuwszystko wysprzątamy (bo oczywiście m. będzie mi pomagał).
Miłego dnia kochane.Selena, Agafia, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ja tylko na chwilke
bardzo dziękujemy za życzenia
powoli się szykujemy
ja juz zaliczyłam kosmetyczke
wyprostowałam włosy i pomalowałam paznokcie
w sumie zostało sie tylko ubrać i możemy iść
jak dam rade to dziś wrzuce jakieś foty fb
a jak nie to jutro napewno
Shaggano to czekamy na Igorka
coś czuje że to już długo nie będzie
Mauys Heniutek prześlicznyfilnik m też pokazałam i też był Nim zachwycony
Sylwia progesteron pięknytrzymam kciuki
Kaja dobrze ze juznie masz plamień..ja sie z nimi męcze już dłuższy czasale to przez ten głupi polip
Koczku:) trzymam kciuki za jajeczko w tym cyklu
SperoUdanych zakupów :)mój m też zawszezemna sprząta
kazdy ma swoje obowiązki
Zbiczkugratuluje wybrania daty ślubu
podoba mi sie ta data
to dzień urodzin mojego taty
Więcej nie pamiętam co miałam napisać...Ale pozdarwiam Was wszystkie i ślę uściskii życzę udanego weekendu
a teraz uciekam bo mnie m pogania
pa
sylwia1985, Rucia, mauysia, Libra, Shagga_80, Gunia, Pismak, a-koczek, Kfjatus, Fedra, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wpadłam zobaczyć, czy Shaggusia nie urodziła, a skoro nie to życzę by poród był lada chwila i taki ekspres, jak Mayusiowy!
Lecę sprzątać
Miłego dnia wszystkim, powoli zbliżam się do końca nadrabiania WasPa!
mauysia, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Selenko, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia!!!
By ten dzień był wspaniały i pełen pozytywnych wzruszeń!
A potem już jako Mąż i Żona wspierajcie się i kochajcie i bądźcie po prostu szczęśliwi!!Agafia, Kaja, Libra, Gunia, Selena, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Selenko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:*
Shaggusia Ty kochana jeszcze w dwupacku? no ale już na pewno bliżej niż dalej
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,że Olka wraca do Polski na stałe? jeśli tak to się oczywiście cieszę
Jeju jeśli chodzi o mój brzuch to nie jest jeszcze bardzo widoczny niestety go Wam nie pokaże bo nie mam czasu zanieść aparatu do naprawy
Myślałam ,że w połowie ciąży będę się czuła lepiej niestety byłam w błędzie
często mnie boli brzuch czasem twardnieje i ostatnio mam jakieś kremowe/żółte upławy.
Mayusia Heniutek jest przesłodki :*
Żbiku oby ta data była wolna-gratuluję
Pozdrawiam wszystkichzbikowa, Libra, Agafia, Shagga_80, Pismak, Selena, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki
2kreski gratulacje i mam nadzieje ze wkrotce dolacze do Ciebie
Shagusia cos czuje ze to juz wkrotce
Selenko najserdeczniejsze zyczenia na Nowej Drodze Życia duzo milosci ....
ja zabralam sie za sprzatanie
a-koczek ja swojego nie musialam namawiac na te badania bo sam wie ze w jego wieku zolnierzyki sa slabsze :)i wolal na wszelki wypadek to sprawdzic - i owszem sa wolniejsze ale zdolneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 10:49
Shagga_80, Selena, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Effcia - takie upłaty są normalne.Niczym się nie przejmuj, ja również mam cały czas bardzo gęste białawo-żółte upławy i jest ich dosyć dużo.
Wosebko - wszystkiego najlepszego kochana na nowej drodze życia
Shaggi - pytałam się, czy wcześniactwo jest dziedziczne, ponieważ ostatnio mój M. rozmawiał ze swoim znajomym i On mówił, że jest wcześniakiem, jego syn również.
Chyba zaczynam świrowaćMoże na środowym USG dowiem się czegoś od lekarza.
Agafia - ilość serduszkowań w dni płodne chyba jest zadowalacjącaPamiętaj, ze plemniki przeżywają ileś tam godzin, a przecież 100% pewności nie ma, że akurat owulacja była 18dc
Koczku - mam nadzieję, że uda Ci się namówić meża na badania. Szkoda, że ich duma często zostaje urażona gdy wspomina im się o badaniu. Mój M. też miał opory, no bo przecież na pewno jest z Nim wszystko w porządku, ale ja się uparłam i w końcu udało mi się Go namówić. Czego i Tobie życzę.
Miłego weekendu dziewoje
Effcia28, Agafia, Shagga_80, Selena, Spero, a-koczek, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Rucia dziękuje :*
Nie sugeruj się dokładnie tym co pokazuje Ci wykresNie raz wspominałyśmy o tym, że przecież jedynie monitoring cyklu powie Ci kiedy była owulacja. Także spokojnie, głowa do góry
Agafia, Shagga_80, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
czesc czesc
shaggi to teraz w napieciu czekamy na kolejnego ovusiostrzeńca :*
Agafia tak naprawde to ciezko jeszcze okreslic kiedy moglas miec owulacje, faktycznie wedlug sluzu wychodzi ze mogla byc jednak wczesniej niz ovu wyznaczyl... za kilka dni jak wpiszesz troche wiecej temperatur jeszcze czytelniejszy bedzie wykres.
Rucia nie slyszalam by wczesniactwo bylo dziedziczne. Nie sądze.Agafia, Shagga_80, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i ja również życzę Wam Selenko wszystkiego najlepszego! Niech Miłość kwitnie i nie opuszcza Was aż do śmierci!
U mnie pogoda jest śliczna, co prawda wiatr mocny wieje, ale jest bardzo słonecznie. Ciekawe, jak u Ciebie?
Buziaki :*Selena, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
plemniczka wrote:Sylwia na kiedy ty powinnas miec termin @? i kiedy testujesz?
dzisiaj powinnam dostac @ to moj 31 dc a 15 dzien od potwierdzonej owulacji
ale boli mnie brzuch wiec pewnie @ nadchodzi
juz trzeci dzien rano po wstaniu z lozka wylatuje mi duzo sluzu wodnistego jakby mi wody odeszly- dziwne uczucie i nowe ale z kazdym miesiacem jest coraz gorzej przed @
nie bede testowac bo boje sie kolejnego rozczarowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 12:14
-
Moj G wczoraj przylozyl glowe do mojego brzucha i powiedzial : puk puk Tymuś jestes tam ? i tak milo mi sie zrobilo bo wiem jak bardzo chcialby zebym byla w ciazy zeby wreszcie sie udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 12:20
a-koczek, gocha04, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
a Sylwia a moze to ten cykl? trzymam mocno kciuki, taki piekny progesteron masz! i ja tez sie czulam jakbym miala dostac @, a okazalo sie ze jednak nie dostalam
objawy @ i ciązy są początkowo podobne. Oby jednak nie przyszla ta małpa!!! chucham na twój wykres chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
sylwia1985, Rucia, Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość