X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki

chyba brak mi dzis weny...
    Selenko Wszystkiego Najlepszego! (sprawdź prv)
    Agafia zgadzam się z Shagga co to owulki, myślę że jest ok.

Idę na małe zakupy i biorę się za sprzątanie. Dziś już będę spać w całkowicie czystym mieszkanku :D wszystko wysprzątamy (bo oczywiście m. będzie mi pomagał).

Miłego dnia kochane.

Selena, Agafia, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) ja tylko na chwilke :) bardzo dziękujemy za życzenia :) powoli się szykujemy :) ja juz zaliczyłam kosmetyczke :) wyprostowałam włosy i pomalowałam paznokcie :) w sumie zostało sie tylko ubrać i możemy iść :) jak dam rade to dziś wrzuce jakieś foty fb :) a jak nie to jutro napewno :)
    Shagga :) no to czekamy na Igorka :) coś czuje że to już długo nie będzie ;)
    Mauys Heniutek prześliczny :) filnik m też pokazałam i też był Nim zachwycony :)
    Sylwia progesteron piękny :) trzymam kciuki :)
    Kaja dobrze ze juznie masz plamień..ja sie z nimi męcze już dłuższy czas :( ale to przez ten głupi polip :(
    Koczku:) trzymam kciuki za jajeczko w tym cyklu :)
    Spero :) Udanych zakupów :)mój m też zawszezemna sprząta :) kazdy ma swoje obowiązki :)
    Zbiczku :) gratuluje wybrania daty ślubu :) podoba mi sie ta data ;) to dzień urodzin mojego taty :)
    Więcej nie pamiętam co miałam napisać...Ale pozdarwiam Was wszystkie i ślę uściski :) i życzę udanego weekendu :) a teraz uciekam bo mnie m pogania ;) pa :) <3

sylwia1985, Rucia, mauysia, Libra, Shagga_80, Gunia, Pismak, a-koczek, Kfjatus, Fedra, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Wpadłam zobaczyć, czy Shaggusia nie urodziła, a skoro nie to życzę by poród był lada chwila i taki ekspres, jak Mayusiowy! :)

Lecę sprzątać :(
    Miłego dnia wszystkim, powoli zbliżam się do końca nadrabiania Was :) Pa!

mauysia, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale owulka na 18 dzień cyklu kiedy śluz już kremowy a współżycie było wcześniej kiedy śluz był wodnisty luknijcie na wykres

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam że owulka będzie przy pierwszym dużym spadku 28 września i wtedy miałąm najbardziej wodnisty rozciągliwy śluz

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko gratuluję kochana i wszystkiego naj naj żeby ten dzień był jednym z tych najpiękniejszych Całuski

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia!!!
    By ten dzień był wspaniały i pełen pozytywnych wzruszeń!
    A potem już jako Mąż i Żona wspierajcie się i kochajcie i bądźcie po prostu szczęśliwi!! :)

Agafia, Kaja, Libra, Gunia, Selena, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Selenko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:*

Shaggusia Ty kochana jeszcze w dwupacku? no ale już na pewno bliżej niż dalej :)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,że Olka wraca do Polski na stałe? jeśli tak to się oczywiście cieszę :)

Jeju jeśli chodzi o mój brzuch to nie jest jeszcze bardzo widoczny niestety go Wam nie pokaże bo nie mam czasu zanieść aparatu do naprawy :(

Myślałam ,że w połowie ciąży będę się czuła lepiej niestety byłam w błędzie :(
    często mnie boli brzuch czasem twardnieje i ostatnio mam jakieś kremowe/żółte upławy.

Mayusia Heniutek jest przesłodki :*

Żbiku oby ta data była wolna-gratuluję

Pozdrawiam wszystkich

zbikowa, Libra, Agafia, Shagga_80, Pismak, Selena, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki

2kreski gratulacje i mam nadzieje ze wkrotce dolacze do Ciebie

Shagusia cos czuje ze to juz wkrotce :)

Selenko najserdeczniejsze zyczenia na Nowej Drodze Życia duzo milosci ....

ja zabralam sie za sprzatanie :)

a-koczek ja swojego nie musialam namawiac na te badania bo sam wie ze w jego wieku zolnierzyki sa slabsze :)i wolal na wszelki wypadek to sprawdzic - i owszem sa wolniejsze ale zdolne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 10:49

Shagga_80, Selena, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Effcia - takie upłaty są normalne. :) Niczym się nie przejmuj, ja również mam cały czas bardzo gęste białawo-żółte upławy i jest ich dosyć dużo.

Wosebko - wszystkiego najlepszego kochana na nowej drodze życia :)

Shaggi - pytałam się, czy wcześniactwo jest dziedziczne, ponieważ ostatnio mój M. rozmawiał ze swoim znajomym i On mówił, że jest wcześniakiem, jego syn również.
    Chyba zaczynam świrować :? Może na środowym USG dowiem się czegoś od lekarza.

Agafia - ilość serduszkowań w dni płodne chyba jest zadowalacjąca :) Pamiętaj, ze plemniki przeżywają ileś tam godzin, a przecież 100% pewności nie ma, że akurat owulacja była 18dc :)

Koczku - mam nadzieję, że uda Ci się namówić meża na badania. Szkoda, że ich duma często zostaje urażona gdy wspomina im się o badaniu. Mój M. też miał opory, no bo przecież na pewno jest z Nim wszystko w porządku, ale ja się uparłam i w końcu udało mi się Go namówić. Czego i Tobie życzę.

Miłego weekendu dziewoje :)

Effcia28, Agafia, Shagga_80, Selena, Spero, a-koczek, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dziękuje :*

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Rucia dziękuje :*

Nie sugeruj się dokładnie tym co pokazuje Ci wykres :) Nie raz wspominałyśmy o tym, że przecież jedynie monitoring cyklu powie Ci kiedy była owulacja. Także spokojnie, głowa do góry :)

Agafia, Shagga_80, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc czesc :)

shaggi to teraz w napieciu czekamy na kolejnego ovusiostrzeńca :*
    Agafia tak naprawde to ciezko jeszcze okreslic kiedy moglas miec owulacje, faktycznie wedlug sluzu wychodzi ze mogla byc jednak wczesniej niz ovu wyznaczyl... za kilka dni jak wpiszesz troche wiecej temperatur jeszcze czytelniejszy bedzie wykres.

Rucia nie slyszalam by wczesniactwo bylo dziedziczne. Nie sądze.

Agafia, Shagga_80, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia na kiedy ty powinnas miec termin @? i kiedy testujesz? :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko wszystkiego dobrego na tą dalszą, nową drogę życia. Byscie zawsze byli szczesliwi i zgodni. Mam nadzieje ze ten dzien bedzie taki jak sobie wymarzyliście :*

2715040r9zguzhvvg.png

Selena, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie nie będę się spinać bo w niczym mi to nie pomoże wiem że współżyłąm w dobrym czasie bo wtedy był na toprawidłowy śluz a co z tego wyjdzie zobaczymy uda się będę mega szczęśliwa nie uda się to trzeba zbierać siły na kolejny cykl ;))))

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i ja również życzę Wam Selenko wszystkiego najlepszego! Niech Miłość kwitnie i nie opuszcza Was aż do śmierci! ;) U mnie pogoda jest śliczna, co prawda wiatr mocny wieje, ale jest bardzo słonecznie. Ciekawe, jak u Ciebie?
    Buziaki :*

Selena, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Sylwia na kiedy ty powinnas miec termin @? i kiedy testujesz? :)

dzisiaj powinnam dostac @ to moj 31 dc a 15 dzien od potwierdzonej owulacji

ale boli mnie brzuch wiec pewnie @ nadchodzi
    juz trzeci dzien rano po wstaniu z lozka wylatuje mi duzo sluzu wodnistego jakby mi wody odeszly- dziwne uczucie i nowe ale z kazdym miesiacem jest coraz gorzej przed @

nie bede testowac bo boje sie kolejnego rozczarowania :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 12:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj G wczoraj przylozyl glowe do mojego brzucha i powiedzial : puk puk Tymuś jestes tam ? i tak milo mi sie zrobilo bo wiem jak bardzo chcialby zebym byla w ciazy zeby wreszcie sie udalo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 12:20

a-koczek, gocha04, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Sylwia a moze to ten cykl? trzymam mocno kciuki, taki piekny progesteron masz! i ja tez sie czulam jakbym miala dostac @, a okazalo sie ze jednak nie dostalam :) objawy @ i ciązy są początkowo podobne. Oby jednak nie przyszla ta małpa!!! chucham na twój wykres chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

sylwia1985, Rucia, Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 4269 4270 4271 4272 4273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ