plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia to czekamy ja mam nadzieję że tabsy już ci nie będą potrzebne ....pamiętam jak ja kupiłam clo ,dostinex , podpaski a dzień później nie przyszła i kilka dni też nie to miałam testy od koleżanki i zrobiłam jeden zostawilam i poszłam się ubierać a tu dwie krechy minę miałam hehe ....
sylwia1985, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
oby dziewuszki oby . Ogolnie od kilku dni czuje sie taka oslabiona troche jak po alkoholu - hihihihi.W pracy mi mowia ze blada jestem i ze cos nie w sosie.... no zobaczymy- jesli sie nie uda to probujemy dalej i nie zalamujemy sie bo oboje bardzo pragniemy Tymusia
ale mam taka nadzieje ze skoro pecherzyk przetrwal i pelk wtedy gdy moj G przyjechal to cos to musi znaczyc- przeznaczenie
mam nadzieje ze zolnierzyki popedzily:)
plemniczka, Kaja, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
dziewuszki a tak z innej beczki co robicie dzis na obiadek? ja wyczytalam przepis na placki z kurczaka podobne do ziemniaczanych - wlasnie robie zobaczymy czy wyjda dobre i czy mojemu G posmakuja
wchodza w sklad: pieczarki,jajka,cebula,papryka,ser zolty,maka,piers z kurczaka,majonez,przyprawy hmmmm ciekawe ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 13:34
Shagga_80, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
hej!
Selenko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Mnóstwo radości i uśmiechu na twarzy oraz spełnienia Waszych marzeń!!!!
Shagga- ja myslę,ze dziś góra jutro urodzisz
Sylwia - to Wy też chcecie Tymusia? Fajnie
To życzę Ci ,abyś w tym cyklu ujrzała te dwie piękne kreseczki.
sylwia1985 wrote:oby dziewuszki oby . Ogolnie od kilku dni czuje sie taka
oslabiona troche jak po alkoholu - hihihihi.W pracy mi mowia ze blada jestem i ze cos nie w sosie.... no zobaczymy- jesli sie nie uda to probujemy dalej i nie zalamujemy sie bo oboje bardzo pragniemy Tymusia
Ja jeszcze nie sprzątałam w domu. Z rana biegiem na zakupy,potem śniadanie.Teraz miałam małą awarie w łazience. Pralka nie chciała spuścic wody i musiałam ją spuścić przez filtr i miałam powódź w łazience. Poprostu do filtru wpadły 2 skarpetki małego i pralka nie oddawała wody, bo nie miała jak.
A teraz nic mi sie juz nie chce.
No i ciasto cynamonowe siedzi w piekarniku. siedzi juz ponad godzine i mam wrażenie,ze nie upieczone bo sprawdzałam wykałaczką. Normalnie juz mnie wszystko dobija...
Miłego dnia
Selena, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki a tak z innej beczki co robicie dzis na obiadek? ja wyczytalam przepis na placki z kurczaka podobne do ziemniaczanych - wlasnie robie zobaczymy czy wyjda dobre i czy mojemu G posmakuja
wchodza w sklad: pieczarki,jajka,cebula,papryka,ser zolty,maka,piers z kurczaka,majonez,przyprawy hmmmm ciekawe ciekawe
Sylwia same dobre produkty na te placuszki, wiec napewno bedą pyszne
a u mnie tradycujnie jak w większość sobót będzie żurek...mój mały uwielbiamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dzięki za gratki.
Miłego dnia a dla Selenu serdeczne życzenia. A propos świętowania to ktoś mógłby odkopać tabelkę urodzinowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 14:29
Libra, Selena, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ale mi smaka narobiłaś na te placki ... ale to może w tygodniu bo mój mężulek mnie poprosił o grillowaną kaszanke i ziemniaczki łódeczki z sosem czosnkowym : ))) jeszcze mi łazienka została do sprzątania i KONIEC masakra już mam dość tego sprzątania jakoś mocy dziś nie posiadam a to 70 m kto mi będzie za 2 miechy pomagał sprzątać nasze 150 masakra co ja za projekt sobie wybrałam heheh
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Beata..................- 17 lutego 1984
Dodi................- 13 marca 1984
Aisa....................- 22 marca 1985
Pismak...............- 3 kwietnia 1987
muzarcia/jeju.......-30 kwietnia 1982
Paulina1986.......- 1 maja 1986
Sandraa............-17 maja
Effcia28..............- 20 maja 1984
Natusia...............- 25 maja 1985
Woseba/Slena..............- 27 maja 1988
mauysia..............- 1 czerwca 1981
AGA30................- 7 czerwca 1982
Muska.................-16 czerwca 1982
Ola_czeka...............- 20 czerwca 1980
Fedra..................- 9 lipca 1984
Rucia.................- 12 lipca 1986
kopciuszek126........- 24 lipca 1983
gocha-04.........- 5 sierpnia 1985
mala26_.............- 9 sierpnia 1983
Ilona...................-18 sierpnia 1983
Blondi22.............- 9 września 1990
zosia-ktosia.........- 20 września 1983
a-koczek.............- 5 październik 1981
Libra.................- 22 października 1982
Gadgeta..............- 24 października 1980
Shagga_80............-3 listopada 1980
karoam................- 6 listopada 1985
Kaja................- 24 listopada 1980Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Koczku cholero co nic nie mówisz że masz urodziny !!!
Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!
Rucia też dolanczam się do życzeń siedzi cicho .....sto lat ...a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość