X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku wszystkiego naj naj spełniena marzeń , zdrówka , miłości : *

A mnie nie ma w tabelce ; ((( 5 lutego jak by co ; p

a-koczek, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki znalazlam fajny program wklejam link:

http://tvnplayer.pl/programy-online/rodzice-na-start-odcinki,615/odcinek-1,S00E01,11672.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 15:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    No ale owulka na 18 dzień cyklu kiedy śluz już kremowy a współżycie było wcześniej kiedy śluz był wodnisty luknijcie na wykres
    Nie zmieniłaś czegoś na wykresie? Mam wrażenie że rano wyglądał inaczej...hmmm..jakby wcześniej owulka wyznaczona była 16 lub 17...jeśli coś pomieszało mi się to tak czy inaczej dalej uważam że może być dobrze wyznaczona owulka bo to jakby nie było jest 3 dni wyższych temperatur po szczycie śluzu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 17:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin :-*

My dziś zaliczylismy wyjazd na miasto....kilka rzeczy kupiłam dla Chłopców, parę spraw pozałatwialiśmy potem sprzątanie i teraz leniuchuję...Kubuś z Tatą poszli na urodziny do Bratanka Starego...ja nie czuję się na siłach...mam nadzieję że szybko wrócą bo nie lubię gdy siedzę sama...a tak w ogóle to ja nie mam wrażenia że szybko pójdzie z rozpakowaniem ...ale nie miałabym nic przeciwko :-)

Libra, sylwia1985, Rucia, Kaja, Spero, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku - 100 lat i spełnienia marzeń

Selenko - wszystkiego najlepszego na niej drodze życia! 100 lat Młodej Parze! Hip hip...hura!!!

Shagga, trzymam kciuki codziennie:*

Wszystkim dziewczętom życzę miłego weekendu

Shagga_80, Pismak, Selena, Spero, Gunia, a-koczek, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń!!

Shagguś, trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie :)

Pismak, Shagga_80, Spero, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane :0

wróciłam było magicznie, metafizycznie i zaj&%*(&^%cie :)

Nadrobiłam już co tam naskrobałyście ale z wrażenia że OvuGuru przemówił to wszystko zapomniałam co chciałam napisać :D

Ola jesteś Miszcz nad Miszcze chylę czoła :)

Wosebko serdeczne życzenia z okazji ślubu wielu wspaniałych chwil :)

koczku jeszcze raz wszystkiego naj :)

Miłego wieczorka dla wszystkich :)

Rucia, Libra, Sandraa, Shagga_80, mauysia, zbikowa, Selena, Spero, a-koczek, Ilona, Agafia, Effcia28, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku bardzo się cieszę, że udał Wam się wyjazd :)

Pismak, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak witamy cię ....

Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak cieszę się że wyjazd się udał...i zazdraszczam :-)

My jeszcze nie śpimy bo M ogląda boks...masakra! A ja muszę zabawiać Młodego :-)

Pismak, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Kubuś jeszcze nie śpi? Nocny marek z niego ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku - najlepsze życzenia urodzinowe!!! Spełnienia marzeń!

Ciekawe jak tam Wosebka na weselichu :)

Pismaczku witaj z powrotem! Napisz coś więcej o wyjeździe, ja bardzo lubię czytać opowieści z podróży.

Kolorowych snów dziewczyny! Ja jeszcze chwilę się nie kładę, bo i tak zaraz obudzi się Mr H na pierwszą nocną przekąskę.
    Pa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 23:09

Shagga_80, Selena, Spero, Sandraa, Rucia, Ilona, Pismak, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

2 kreski- ja pamiętam...i gratulacje! :)
    zbikowa- Tobie również gratulacje :*
    Shaggus- czekamy z niecierpliwością :)
    Selenko- wszystkiego naj, naj, naj!
    a-koczku- buziole urodzinowe ;)
    sylwia- trzymam kciuki :*
    Pismaku- witamy :)

Dobranoc :*

Shagga_80, Selena, Spero, Sandraa, Ilona, Pismak, Libra, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    To Kubuś jeszcze nie śpi? Nocny marek z niego ;)
    zaraz po tym jak napisałam to Młody sam upomniał się żeby położyć Go spać...niestety On jak Tata do pozna ogląda coś to za wcześnie spać nie pójdzie...to są uroki spania w jednym pokoju z TV :-\ I posiadania Taty z poronionym hobby :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki
    Koczku, duzo zdrowka i spelnienia marzen

Pismaczku witam spowrotem :) dzis sie zastanawialam wlasnie jak tam u Ciebie na wyjezdzie.
    Plemniczko ja mam przepis od kopciuszka, ale jutro wkleje bo teraz to i tak pewnie spisz, a ja z tel pisze. Swoja droga robilam dzis ta pizze i pycha! Gorzej bo tesciowie juz powiedzieli ze nie beda wiecej nigdzie zamawiac :)
    Shagga chyba bardzo komfortowy apartament ma Igor i wcale mu sie nie dziwie, ze jeszcze chce zostac, choc pewnie wszystkie razem czekamy tu juz na niego z niecierpliwoscia

Zauwazylyscie ze w tabelce ur. W ogole nie ma grudnia i stycznia?? Co to za jakis sabotaz :) ja jestem z 27.01 jakbyscie mialy zyczenie mnie wpisac to juz tylko bedzie grudniw brakowalo :)

Padam z nog. Krzyz mi peka, nie wiem czy dam rade sie jutro zwlec z lozka, bo ledwo chodze. Ale laski powiem Wam ze efekt remontu jest zarabisty. Strasznie nam sie podoba :) trzeba tylko kilka dodatkow dokupic i bedzie idealnie.
    Uciekam spac w koncu :) kolorowych snow

kopciuszek126, Ilona, zbikowa, Pismak, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Koczku, również życzę wszystkiego najlepszego! A przede wszystkim rychłej ciąży :D Spóźnione życzenia, ale jak najbardziej szczere ;)

Żbiq- już sobie zanotowałam datę, gratuluję i życzę jak najmniej stresów podczas przygotowań!

Mauysiu... cóż można rzec... Heniuś jest prześliczny!

Spero szybko się uwinęliście z remontem i sprzątaniem, podziwiam (i zazdroszczę bo u mnie pewnie kolejne 3 lata miną nim będę własne metry kwadratowe sprzątać) :)

Pismaczku - fajnie, że urlop się udał :)

Kfjatku - (nareszcie nadrobiłam i mogę napisać) - bardzo się cieszę, że radzisz sobie w pracy, i, że już wpadłaś w jej rytm. Oby tak dalej!

Pozdrawiam wszystkie i czekam na akcję porodową u Shaggi :D (oj, łobuziak z Igorka, tak ciotki trzymać w napięciu) ;)

kopciuszek126, Ilona, zbikowa, Pismak, mauysia, Spero, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewoje :) Miłej niedzieli :)

Sandraa, kopciuszek126, Ilona, zbikowa, mauysia, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)

Koczku spóźnione życzenia urodzinowe... Wszystkiego naj naj czego sobie tylko zamazysz:)

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę:)

kopciuszek126, Ilona, mauysia, Spero, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kochane!

Ale miałam dziś nieprzespaną noc :(. Mały ma jelitówkę. Wymiotował mi 3 razy w nocy i zanim zasnął zwymiotował 2 razy. Mówił najpierw, ze boli go brzuszek. A powiem wam,ze w piątek poszlismy do mojej koleżanki, która nie uprzedziła nas,ze choruja na jelitówkę wszyscy w domu u nich. No ja bym tak nie umiała kogoś "załatwić" ...Do mnie jak ktoś pisze czy dzwoni,ze chce przyjsć, zwłaszcza z dzieckiem , a u mnie ktoś chory to uprzedzam i odkładamy wizytę. A ta nic mi nie napisała, tylko kazała przyjsć. powiedziała dopiero jak już byliśmy u niej w domu. No to dla mnie jest niepoważne zachowanie...Tak się boje, tak mi szkoda małego jak go męcza te wymioty :(. Ja boję sie też o siebie, bo do tych moich ekscesów z brzuchem jeszcze mi jelitówki brakuje :(. A dziś mielismy zaplanowany wyjazd do mojej siostry ciotecznej-zobaczyć jej dziecko bo w grudniu mała skończy rok, a my jej jeszcze na żywo nie widzielismy. Kupilam prezent i musi poczekac bo ja z zarazą do nikogo nie pojade!!

A-koczku-wszystkiego najlepszego Kochana!!!

Plemniś-moze któraś dziewczyna napisze ci przepis, a jak nie to ja napisze Ci później lub jutro bo teraz nie mam za wiele czasu...

Miłego dnia :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane zacznę od najlepszych zyczeń dla Wosebki. Kochana aby na tej nowej drodze życia wszystko układało sie pow aszej myśli aby kazdy dzien spedzony razem był dziem pełnym usmiechu i radośći.

2 kreski niewiem czy gratulowałam juz wiec gratuleję.
    Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia.

W piatek po wizycie załpałam jakiegos doła nawet jak m w m nocy wrócił to nie wstałam do niego tylko z córką spałam. W sobotę oczywiscie obudziłam sie mega zła wiec sie do niego nie odzywałam ( biedaczek zastanawiłą sie pewnie co znów takeigo zrobił ze ja taka wsciekła latam) chciałam byc sama ( oczywiscie tylko z córką) rano zrobiłam porzadki pzrełożyłam gosci na dziś. chciałam isc na spacer z corka troche przemyslec odstresowac sie ale i to sie nie udało bo moja siostra cioteczna wyjechała wiec jej m ich corki mi podrzucił i z cała ferajna ruszylam do lasu a tam jedną nogi bolą po drugie jakies robaki łażą mojej juz sie nudzi itp. Wiec nie odppoczełam jak wrociłam m z bukietem kwiatów mnie przywitał( dodam iz juz niepamiętam kiedy kwiaty od niego dostałam może z 2 lata temu na dziien kobiet 1 roze) dstałam prezent reszte dnia spedzilismy w łóżku i w wielu innych pomieszczeniach domu hahah. Oczywiscie w między czasie niewiadomo skad przedszkole sie zrobiło w naszym domu ale całe szczescei ze dzieci grzecznie bawiły sie w corki pokoju. M wieczorem poleciał znowu do pracy, takze nie rozmawialismy do konca miesiaca mam czas wiec moze uda mi sie jakos go podejsc. W nastepny weekend zabiera mnie ze sobą w trasę wiec akurat płodne mi sie zaczną wiec moze cos wyjdzie.

nie wiem czy juz Wam o tym pisałam ale gin mi powiedział ze owu jest w momencie podwyższenia tem o 0.5 stopnia od najniższej czyli u mnie to dopiero w 3 dniu po wyznaczeniu przez ovufrienda owulacji tazke musze działać dłużej niz jak zwykle w 14 dniu konczyłam serduszkowanie. ale nastepny weekend jest nasz i zobaczymy

a co do psychiki gin mi ówi ze z lewego jajnika bede miała owu wiec zaraz po wyjsciu z gabinetu oczywiscie czuje juz lewy jajnik. hahah.
    Ale sie rozpisałam.

Myslałąm ze Shagi juz urodziła ale narazie cisza wiec czekamy.

shagus dodam iz twój m przy moim to anioł ze starsznie wysokim ego

Libra, Rucia, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 4271 4272 4273 4274 4275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ