plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:No ale owulka na 18 dzień cyklu kiedy śluz już kremowy a współżycie było wcześniej kiedy śluz był wodnisty luknijcie na wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 17:49
-
nick nieaktualnyKoczku wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin :-*
My dziś zaliczylismy wyjazd na miasto....kilka rzeczy kupiłam dla Chłopców, parę spraw pozałatwialiśmy potem sprzątanie i teraz leniuchuję...Kubuś z Tatą poszli na urodziny do Bratanka Starego...ja nie czuję się na siłach...mam nadzieję że szybko wrócą bo nie lubię gdy siedzę sama...a tak w ogóle to ja nie mam wrażenia że szybko pójdzie z rozpakowaniem ...ale nie miałabym nic przeciwkoLibra, sylwia1985, Rucia, Kaja, Spero, a-koczek, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoczku - 100 lat i spełnienia marzeń
Selenko - wszystkiego najlepszego na niej drodze życia! 100 lat Młodej Parze! Hip hip...hura!!!
Shagga, trzymam kciuki codziennie:*
Wszystkim dziewczętom życzę miłego weekenduShagga_80, Pismak, Selena, Spero, Gunia, a-koczek, Kfjatus, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kochane :0
wróciłam było magicznie, metafizycznie i zaj&%*(&^%cie
Nadrobiłam już co tam naskrobałyście ale z wrażenia że OvuGuru przemówił to wszystko zapomniałam co chciałam napisać
Ola jesteś Miszcz nad Miszcze chylę czoła
Wosebko serdeczne życzenia z okazji ślubu wielu wspaniałych chwil
koczku jeszcze raz wszystkiego naj
Miłego wieczorka dla wszystkichRucia, Libra, Sandraa, Shagga_80, mauysia, zbikowa, Selena, Spero, a-koczek, Ilona, Agafia, Effcia28, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koczku - najlepsze życzenia urodzinowe!!! Spełnienia marzeń!
Ciekawe jak tam Wosebka na weselichu
Pismaczku witaj z powrotem! Napisz coś więcej o wyjeździe, ja bardzo lubię czytać opowieści z podróży.
Kolorowych snów dziewczyny! Ja jeszcze chwilę się nie kładę, bo i tak zaraz obudzi się Mr H na pierwszą nocną przekąskę.
Pa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 23:09
Shagga_80, Selena, Spero, Sandraa, Rucia, Ilona, Pismak, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
2 kreski- ja pamiętam...i gratulacje!
zbikowa- Tobie również gratulacje :*
Shaggus- czekamy z niecierpliwością
Selenko- wszystkiego naj, naj, naj!
a-koczku- buziole urodzinowe
sylwia- trzymam kciuki :*
Pismaku- witamy
Dobranoc :*Shagga_80, Selena, Spero, Sandraa, Ilona, Pismak, Libra, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:To Kubuś jeszcze nie śpi? Nocny marek z niego
I posiadania Taty z poronionym hobby
-
nick nieaktualnyCzesc laseczki
Koczku, duzo zdrowka i spelnienia marzen
Pismaczku witam spowrotemdzis sie zastanawialam wlasnie jak tam u Ciebie na wyjezdzie.
Plemniczko ja mam przepis od kopciuszka, ale jutro wkleje bo teraz to i tak pewnie spisz, a ja z tel pisze. Swoja droga robilam dzis ta pizze i pycha! Gorzej bo tesciowie juz powiedzieli ze nie beda wiecej nigdzie zamawiac
Shagga chyba bardzo komfortowy apartament ma Igor i wcale mu sie nie dziwie, ze jeszcze chce zostac, choc pewnie wszystkie razem czekamy tu juz na niego z niecierpliwoscia
Zauwazylyscie ze w tabelce ur. W ogole nie ma grudnia i stycznia?? Co to za jakis sabotazja jestem z 27.01 jakbyscie mialy zyczenie mnie wpisac to juz tylko bedzie grudniw brakowalo
Padam z nog. Krzyz mi peka, nie wiem czy dam rade sie jutro zwlec z lozka, bo ledwo chodze. Ale laski powiem Wam ze efekt remontu jest zarabisty. Strasznie nam sie podobatrzeba tylko kilka dodatkow dokupic i bedzie idealnie.
Uciekam spac w koncukolorowych snow
kopciuszek126, Ilona, zbikowa, Pismak, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Koczku, również życzę wszystkiego najlepszego! A przede wszystkim rychłej ciążySpóźnione życzenia, ale jak najbardziej szczere
Żbiq- już sobie zanotowałam datę, gratuluję i życzę jak najmniej stresów podczas przygotowań!
Mauysiu... cóż można rzec... Heniuś jest prześliczny!
Spero szybko się uwinęliście z remontem i sprzątaniem, podziwiam (i zazdroszczę bo u mnie pewnie kolejne 3 lata miną nim będę własne metry kwadratowe sprzątać)
Pismaczku - fajnie, że urlop się udał
Kfjatku - (nareszcie nadrobiłam i mogę napisać) - bardzo się cieszę, że radzisz sobie w pracy, i, że już wpadłaś w jej rytm. Oby tak dalej!
Pozdrawiam wszystkie i czekam na akcję porodową u Shaggi(oj, łobuziak z Igorka, tak ciotki trzymać w napięciu)
kopciuszek126, Ilona, zbikowa, Pismak, mauysia, Spero, Libra, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
witajcie Kochane!
Ale miałam dziś nieprzespaną noc. Mały ma jelitówkę. Wymiotował mi 3 razy w nocy i zanim zasnął zwymiotował 2 razy. Mówił najpierw, ze boli go brzuszek. A powiem wam,ze w piątek poszlismy do mojej koleżanki, która nie uprzedziła nas,ze choruja na jelitówkę wszyscy w domu u nich. No ja bym tak nie umiała kogoś "załatwić" ...Do mnie jak ktoś pisze czy dzwoni,ze chce przyjsć, zwłaszcza z dzieckiem , a u mnie ktoś chory to uprzedzam i odkładamy wizytę. A ta nic mi nie napisała, tylko kazała przyjsć. powiedziała dopiero jak już byliśmy u niej w domu. No to dla mnie jest niepoważne zachowanie...Tak się boje, tak mi szkoda małego jak go męcza te wymioty
. Ja boję sie też o siebie, bo do tych moich ekscesów z brzuchem jeszcze mi jelitówki brakuje
. A dziś mielismy zaplanowany wyjazd do mojej siostry ciotecznej-zobaczyć jej dziecko bo w grudniu mała skończy rok, a my jej jeszcze na żywo nie widzielismy. Kupilam prezent i musi poczekac bo ja z zarazą do nikogo nie pojade!!
A-koczku-wszystkiego najlepszego Kochana!!!
Plemniś-moze któraś dziewczyna napisze ci przepis, a jak nie to ja napisze Ci później lub jutro bo teraz nie mam za wiele czasu...
Miłego dnia -
Hej kochane zacznę od najlepszych zyczeń dla Wosebki. Kochana aby na tej nowej drodze życia wszystko układało sie pow aszej myśli aby kazdy dzien spedzony razem był dziem pełnym usmiechu i radośći.
2 kreski niewiem czy gratulowałam juz wiec gratuleję.
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia.
W piatek po wizycie załpałam jakiegos doła nawet jak m w m nocy wrócił to nie wstałam do niego tylko z córką spałam. W sobotę oczywiscie obudziłam sie mega zła wiec sie do niego nie odzywałam ( biedaczek zastanawiłą sie pewnie co znów takeigo zrobił ze ja taka wsciekła latam) chciałam byc sama ( oczywiscie tylko z córką) rano zrobiłam porzadki pzrełożyłam gosci na dziś. chciałam isc na spacer z corka troche przemyslec odstresowac sie ale i to sie nie udało bo moja siostra cioteczna wyjechała wiec jej m ich corki mi podrzucił i z cała ferajna ruszylam do lasu a tam jedną nogi bolą po drugie jakies robaki łażą mojej juz sie nudzi itp. Wiec nie odppoczełam jak wrociłam m z bukietem kwiatów mnie przywitał( dodam iz juz niepamiętam kiedy kwiaty od niego dostałam może z 2 lata temu na dziien kobiet 1 roze) dstałam prezent reszte dnia spedzilismy w łóżku i w wielu innych pomieszczeniach domu hahah. Oczywiscie w między czasie niewiadomo skad przedszkole sie zrobiło w naszym domu ale całe szczescei ze dzieci grzecznie bawiły sie w corki pokoju. M wieczorem poleciał znowu do pracy, takze nie rozmawialismy do konca miesiaca mam czas wiec moze uda mi sie jakos go podejsc. W nastepny weekend zabiera mnie ze sobą w trasę wiec akurat płodne mi sie zaczną wiec moze cos wyjdzie.
nie wiem czy juz Wam o tym pisałam ale gin mi powiedział ze owu jest w momencie podwyższenia tem o 0.5 stopnia od najniższej czyli u mnie to dopiero w 3 dniu po wyznaczeniu przez ovufrienda owulacji tazke musze działać dłużej niz jak zwykle w 14 dniu konczyłam serduszkowanie. ale nastepny weekend jest nasz i zobaczymy
a co do psychiki gin mi ówi ze z lewego jajnika bede miała owu wiec zaraz po wyjsciu z gabinetu oczywiscie czuje juz lewy jajnik. hahah.
Ale sie rozpisałam.
Myslałąm ze Shagi juz urodziła ale narazie cisza wiec czekamy.
shagus dodam iz twój m przy moim to anioł ze starsznie wysokim ego
Libra, Rucia, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość