plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruciu od nocy podaję mu cole.właśnie m. pojechał po zapas i jakieś chrupki, wafle ryzowe i suchary. bo co mu dac do jedzenia?Dałam bułkę taką przedwczorajszą kazjzerkę, ale obgryzł troszkę jak myszka i nic więcej. Pić pije dużo.Zwłaszcza coli
. a no i temperatura sie pojawiła 37,9 miał 1,5 godz. temu. mówił,że mu zimno i dałam nurofen i przeszło. dobra zmykam bo prostownica sie grzeje i ciuchy nie prasowane a na 12 do koscioła.papa
Shagga czekamy na Igorka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKopciuszku ja zazwyczaj gotuję krupnik, rosół, bądź jakąś zupę warzywną, bardzo delikatną, możesz mu też dać bułeczkę z szyneczką drobiową. Ważne, że dużo pije. Skoro jest gorączka, to organizm walczy z chorobą.
Dużo zdrówka dla Cyprusiakopciuszek126, Ilona, Kfjatus, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi u Ciebie TO JUŻ DZIŚ trwa od kilku dni, więc daj znać z porodówki
Pewnie nie bez znaczenia jest fakt że znów mam ten śluz...więc od razu pomyślałam że musiało się zwiększyć rozwarcie...no i w nocy częściej niż zwykle oczyszczałam się...no i dziś mam termin z USG ...no i ogólnie tak jakoś dziś mam przeczucieCo prawda wiedząc co mówi się o niedzielnych dzieciach to może niech wytrzyma do po północy (kurcze jestem jednak przesądna
).Zresztą obiecałam Oli że do jutra nie urodzę
Kopciuszku niestety znam to jak to jest gdy ktoś nie uprzedza o chorobie i nasze dzieci cierpią na tym...ja po kilku takich akcjach nauczyłam się pytać WSZYSCY ZDROWI? Uważaj na siebie teraz szczególnie bo biegunka w Twoim stanie mogłaby być groźna ..jak pewnie wiesz.Libra, Spero, kopciuszek126, mauysia, Ilona, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Uciekam dziewczynki
Będę zaglądała czy nie ma jakiś wieści od Shaggi. Mogłaby już urodzić bo muszę zająć teraz jej miejsce na tronie
Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Ruciu od nocy podaję mu cole.właśnie m. pojechał po zapas i jakieś chrupki, wafle ryzowe i suchary. bo co mu dac do jedzenia?Dałam bułkę taką przedwczorajszą kazjzerkę, ale obgryzł troszkę jak myszka i nic więcej. Pić pije dużo.Zwłaszcza coli
. a no i temperatura sie pojawiła 37,9 miał 1,5 godz. temu. mówił,że mu zimno i dałam nurofen i przeszło. dobra zmykam bo prostownica sie grzeje i ciuchy nie prasowane a na 12 do koscioła.papa
Shagga czekamy na Igorka
Kochana kup mu w aptece Dicoflor dla dzieci ja przerabiam jelitówke średnio raz w miesiącu albo dwa tak tojest jak się pracuje w przedszkolu.. ale ten lek który ci napisłąm jest bardzo dobry i pomaga to jest bez recepty jakies 22 zł kosztuje 10 tabletekKaja, Libra, kopciuszek126, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia...wiem że kolejny z rzędu piękny wykres a mimo wszystko niekończący się zieloną kropką jest dołujący ale pomyśl że to DOPIERO Twój 2gi taki wykres...pomyśl że mamy ty Babeczki które nawet rok czy więcej takie rozczarowanie przechodzą ...grunt to nie załamywac się.bo to napewno nie pomoże! ..WRESZCIE SIĘ UDA! Jestem pewna ! Uszy do góry!!
Agafia, Libra, Rucia, Ilona, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do biegunki to ja Kubie swego czasu (jak łapał gdzieś to paskudztwo ) dawałam smecte, jakiś probiotyk (np właśnie polecany przez Agafie Dicoflor),nawadnianie np Orsalitem,czasem też kupowałam w aptece " Hipp ors " to taki niby soczek z marchewki i chyba ryżu...no i dieta a więc podstawa to marchewka,ryż ...zero surowych owoców i mleka...tak my walczymy ..a moja Pediatra mówi jak przyszedł wirus to musi pójść i walka polega tylko na leczeniu objawów i nie dopuszczeniu do odwodnienia!
Rucia, kopciuszek126, Ilona, Agafia, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi u Ciebie TO JUŻ DZIŚ trwa od kilku dni, więc daj znać z porodówki
Shagga_80, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
hej laseczki
życzę wszystkim wam miłego słonecznego dzionka
Shagga w końcu mogła byś się już rozpakowaća nie miejsce Ruci zajmujesz
Sylwiu nie załamuj się Shagga ma racje jeszcze się doczekasz w najmniej spodziewanym momencie maluszka. A co o twojego wykresu to nie patrzała bym na temp zbytnio bo mówiłaś ze bierzesz lek CLO a to powoduje stabilizacje i wysokie temperatury. Wiem bo sama go brałam.Libra, Shagga_80, Ilona, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Sylwia...wiem że kolejny z rzędu piękny wykres a mimo wszystko niekończący się zieloną kropką jest dołujący ale pomyśl że to DOPIERO Twój 2gi taki wykres...pomyśl że mamy ty Babeczki które nawet rok czy więcej takie rozczarowanie przechodzą ...grunt to nie załamywac się.bo to napewno nie pomoże! ..WRESZCIE SIĘ UDA! Jestem pewna ! Uszy do góry!!
Shagga_80, Ilona, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia kurcze przykro mi bardzo, ale dziewczyny maja racje. Przede wszystkim jest duzy krok do przodu. Uda sie zobaczysz!
A tak swoja droga Twoj m. byl na badaniach? Pytam bo wiesz... roznie bywa. Sciskam Cie mocno :*Shagga_80, Ilona, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A ostatnio Kleopatra pisała coś o dwóch babkach przede mną w kolejce,wiadomo co z Nimi? No i kto to ta druga osoba przede mną?
1.Kleopatra 04 październik 2013r SYNUŚ
2.PAREL 9 październik 2013r CÓRCIA
3.Shagga_80 11 październik 2013r (wg USG 06.10.2013) - SYNUŚ
Lista aktualna wygląda takNie wiem co się dzieje z dziewczynami.
Ilona, Libra, Blondi22, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:nigdy nie rodzilam, ale wydaje mu się,ze codziennie moze to być TEN dzień tak poczynając od 2 tyg. przed terminem porodu... Zobaczymy jak akcja bedzie rozgrywać się u Ciebie... Czy to bedzie tak z nienacka jak u Mauysi czy tak wyczekiwane jak u Shaggi...
Libra moja wypowiedź była w żartach, ale chyba tak tego nie odebrałaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 14:09
Libra lubi tę wiadomość